New Brighton State Beach RV Park Aptos, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
New Brighton State Beach RV Park
100 New Brighton Road
Aptos California, 95003
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.979175189, -121.932610273

Website:
Bezoek

E-mailadres:
iteunisvos@gmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 06-10-2019 door

Mooie camping, ruime plekken, picknickbank en fire pit. WC's en douche's oke (niet super schoon). Douches werken met kwartjes (handig om van te voren te sparen). 4 kwartjes(1 dollar) is 4 minuten douchen. Vanuit de camping, zit je zo via een trap op het strand. 20 minuten rijden naar santa cruz, echter geen leuk stadje. Dorpje zelf al helemaal niks aan. Boardwalk heel druk, duur en over de top. Zou ik overslaan.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 21-05-2019 door

Mooie camping die hoog ligt maar je bent via een trap zo op het prachtige strand. Erg veel privacy omdat de plekken ruim zijn en goed uit elkaar liggen. Typische state camping sfeer, veel vuurtjes en gezellig koken, dat is wat iedereen doet. Weinig hook-ups, dus je bent op jezelf aangewezen. Goed te doen. Systeem is, vanaf 14.00 uur worden de plekken vergeven. Erg populair. Je vindt altijd wel een plek, maar de mooiste zijn natuurlij als eerste vergeven. Aanrader, om de hoe bij het gezellige Capitola.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 06-09-2017 door

Ruime plekken. Smerig sanitair, en van de 4 toiletten waren er 3 permanent afgesloten. Ligging weliswaar dicht aan zee, maar de camping ligt een meter of 10 hoger dan het strand.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 17-08-2017 door

Mooi gelegen RV-park ten zuiden van Santa Cruz bovenop de 'zandklif' boven een prachtig strandje. Puur functioneel sanitair, karige voorzieningen. 'Verkoelende (lees: koude) ochtendmist. Prima voor een (korte) tussenstop.

Bezocht op 23-04-2017 door

Mooie camping pal aan het strand. Ruim opgezet. Plaatsen die vrij komen worden om 1400 uur vergeven aan eerstkomende. Je kunt je op een wachtlijst laten zetten als je er voor 1400 uur bent.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 07-07-2016 door

Mooie natuurcamping met uitzicht op de Pacific Ocean. Prima als tussenstop tussen LA en San Francisco. Ook een bezoek aan Santa Cruz is de moeite waard. Je bent hier net wat meer uit de drukte dan bijvoorbeeld aan de kant van Carmel.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan