Jumbo Rocks Campground Joshua Tree, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Jumbo Rocks Campground
Park Boulevard
Joshua Tree Californie, 92277
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.9919309, -116.0623802

Website:
nps.gov/jotr/planyourvisi...s.htm


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Watervul- en dumpgelegenheid

Overige faciliteiten

  • Alleen een aantal chemische toiletten

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (30)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 30
Kosten per nacht: $ 15 (6)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 24-07-2018 door

Prachtige camping, mooie picnic tafel, firepit en bbq. Aantal wc's. Ook al was het hartje zomer (in desert laag seizoen), waren er nog genoeg andere campers/tenten. Konijnen en coyotes over de camping. Mooie wandelroute start vanaf de camping.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 09-08-2018 door

Wat een prachtige camping. Hier hebben wij een van onze mooiste dagen beleefd. Het park was voor ons persoonlijk niet zo’n hoogtepunt maar de camping zelf is adembenemend mooi. We hebben hier hazen en coyote’s gezien. In de avond kunnen genieten van een heldere sterrenhemel. Vuurkorf en bbq aanwezig dus zorg voor kolen en brandhout!

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 10-07-2018 door

Eén van de mooiste camping van onze reis. Vooraf waren we wat bang dat het vee te warm zou zijn om hier in de zomer, zonder elektra en dus zonder airco te slapen maar was echt prima te doen. Het koelt best wel af 's nachts. Toen wij om 14.00 uur aankwamen was er plaats genoeg. Wij kozen plek 81. Geld in de envelop gedaan en het kaartje bij de plaats gehangen. vanaf de camping ee mooie wandeling gemaakt, o.a. langs skull rock. 's avonds een kampvuur gemaakt en vanaf een grote rots de zonsondergang bekeken. Prachtig om hier te mogen staan. Kregen nog bezoek van een woestijnvosje en 's morgens liepen er coyotes bij onze RV. Wel veel bijen maar alleen overdag (werd ook voor gewaarschuwd), 's avonds zijn ze niet actief.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 25-06-2018 door

+: wat is het prachtig in het Joshua park en wat is de camping een plaatje: midden in een woestijnachtige omgeving met veel rotspartijen; gewoon niet na te vertellen zo mooi, moet je geweest zijn; geen elektra en geen internet; wel toiletten; 15 dollar in een enveloppe gooien bij de ingang; iedereen een mooie eigen plek; was nu niet druk; weet niet als het druk is, met zaklantaarn lekker warm buiten gezeten en gegeten. Waren eerst naar Belle camping gegaan, maar was tijdens de zomer dicht.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 25-04-2018 door

Prachtige en rustige natuurcamping in het hartje van het Joshua Tree park. Ruime plaatsen voor campers en tenten, die ver van mekaar liggen. Het terrein ligt vol met imposante okerkleurige rotsen waartussen je kampeert. Prachtige gouden zonsopgang voor vroege vogels. Basic wc (maar wel verzorgd, met toiletpapier), geen douches. De plaatsen zijn voorzien van picknickbanken en vuurpitten, dus breng zeker hout mee voor een kampvuur! Vanuit de camping is het 5 tot 10 minuten rijden naar verschillende mooie trails in het park.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 09-04-2018 door

Wat een ervaring! Zo'n mooie locatie! Met al die rotsen een hele belevenis voor onze dochters! Het stoorde ook niet dat er geen voorzieningen waren, behalve een toilet (zonder aansluiting riolering). Er liepen veel konijntjes en eekhoorntjes rond. Hier en daar ook een hagedis en 's avonds vleermuizen. Het was erg rustig op de camping, veel gezinnen. We hadden een erg grote plaats! Je moet zeker vooraf reserveren! We hebben geen gebruik gemaakt van de gratis shuttlebus omdat we ook andere plaatsen wilden bezoeken. Best vooraf je inkopen doen want ongeveer een half uur rijden tot de dichtstbijzijnde supermarkt.

Kosten per nacht: $12

Bezocht op 05-06-2017 door

Overnachten in Joshua Tree is een ervaring die je, net als het park zelf, niet snel vergeet. Wat een prachtige unieke plek op onze wereld. De camping ligt prachtig, mooie uitzichten over het park als je de klim de rotsen op waagt. Toen wij er waren was het er relatief rustig en konden we om 17 uur nog een plekje bemachtigen. Maar het was 'off season' voor Joshua, in de drukke periode zul je hier veel vroeger moeten aankomen om een plek te krijgen. Het was bloedheet, maar gelukkig stak er een briesje af en koelde het 's avonds af naar aangenamere temperaturen. 's Avonds voor je camper naar de oneindige sterrenhemel kijken met in de verte het gehuil van coyote's. Fantastisch! Joshua was voor ons absoluut een hoogtepunt van de reis. Zo mooi.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 03-08-2017 door

Meteen één van de mooiste campings die we in onze reis gezien hebben. Er is meer dan genoeg plek om niet gereserveerd te hebben ook! Er is een BBQ, picknickbank, chemische toiletten en een firepit aanwezig.

Kosten per nacht: $22

Bezocht op 03-06-2017 door

Prachtige camping waar je niet kan reserveren. Wij kwamen daar rond 15.00 uur aan en er waren nog plaatsen beschikbaar, maar niet veel. Aan het einde van de camping hadden wij een zeer mooie ruime plaats met een geweldig uitzicht. Hoewel de camping later helemaal vol werd merkten wij daar niets van. Verder geen voorzieningen, alleen op diverse plaatsen een toilethok. Die waren overigens erg vies. Gelukkig waren wij met de camper. Wij kwamen daar op zaterdag en, zoals gezegd, was de camping al redelijk vol. In het weekend schijnen veel Amerikanen een weekendje te gebruiken om Yoshua Tree te bezoeken. Bij aankomst kan je dan voor een of meerdere dagen een plaats "reserveren". Dat doet men door het reçu van de enveloppe waarin je het staangeld stopt af te scheuren om vervolgens dat reçu vervolgens op een paaltje je plaats te bevestigen.

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 13-07-2017 door

In de zomer relatief rustig. Leuke plekken waar je ook goed vuurtje kunt maken. We kwamen in het donker aan en gingen weer vroeg weg. Temperatuur loopt snel op. Doordat het relatief rustig was, hebben we wat ruim geparkeerd (2 plekken) en dat is volgens mij geen probleem. De tafel bij de vuurplaats was wel erg plakkerig. 's Ochtends genoten van de grondeekhoorns, renvogel en ander mooi spul. Alleen de raven vonden dat ze zich al erg vroeg moesten laten gelden.

Kosten per nacht: $19

Bezocht op 04-05-2017 door

Camping in NP dus geen voorzieningen. Super omgeving , grote plekken. Geen receptie maar envelop meenemen en plek zoeken, kaartje aan paaltje bevestigen en geld in envelop bij de ingang deponeren . Picknick tafel en firepit/bqq ,

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 23-04-2017 door

Reserveren niet mogelijk, zorg dat je $15 gepast bij je hebt, want je wordt geacht dat in een envelop bij de ingang achter te laten. Bij aankomst was er plek zat, de enige uitdaging was een enigszins rechte plek te vinden, zodat we een beetje normaal konden slapen. Ik kan niet anders zeggen, dan een geweldige plek om een nachtje te staan tussen de rotsen!

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 06-08-2016 door

Joshua Tree -Jumbo rocks campground. Voor 15 dollar per nacht (geen reservering mogelijk, maar ruimte genoeg) krijg je een spectaculaire campground omgeving, Fantastisch, die grote stenen met karakteristieke vorm. Maar er waren geen faciliteiten behalve toiletten en containers. Let bij het zoeken van je plaats een beetje op welke , hoeveel buren je hebt; deze kunnen luidruchtig zijn. Prima picknick ruimte en mogelijkheid vuur te maken. Ik heb nog nooit zoveel sterren gezien (er is nergens kunstlicht). Fantastisch. Kids konden er ook leuk klimmen, om wat van de omgeving te zien.

Prijs voor 5 personen, 23 ft camper en no hookup 15 dollar per nacht (betalen via envelop in paal doen).

Kosten per nacht: $15

Bezocht op 10-08-2015 door

Mooie primitieve camping. Er is enige schaduw. Midden in de natuur, altijd genoeg plek! Ook niet duur.

Kosten per nacht: $15

door op 08-08-2015

Wat een prachtige camping in het NP, we waren bijna de enige kampeerders, je staat midden tussen de rotsen, om 9 uur is het aardedonker, nergens licht, alleen een prachtige sterrenhemel. Geen douches of stromend water, alleen een paar wc's, maar wat een indrukwekkend verblijf !!!

Kosten per nacht: $15

door op 21-05-2015

Hele mooie camping midden in Joshua Tree National Park. Je staat midden tussen de Jumbo Rocks en kan vanaf de camping wandelen naar Skull Rock. Zoals op bijna alle campings in de nationale parken zijn er geen hookups, maar wel een BBQ, firepit en picknicktafel. Grote ruime plekken en wat is er mooier dan 's avonds na de BBQ bij een mooi kampvuur naar de mooiste sterrenhemel die je maar kunt voorstellen te kijken.

door op 06-10-2014

Mooie camping in het park.

door op 19-09-2014

Heerlijke camping in de natuur. Genoeg plek in het hoogseizoen. Goede bbqkuil, nette wc-hokjes, goedkoop. Genieten van de stilte in de natuur! Zorg dat je in het park genoeg eten/ drinken bij je hebt!

door op 13-06-2014

Prachtige natuurcamping in Joshua Tree Park. First come, first served principe (10usd pn in enveloppe doen). Leuke wandeling (scull rock) vanaf de camping. Geen voorzieningen voor water, elektriciteit, etc.

door op 12-06-2014

Een mooie camping tussen de jumborocks. Weinig voorzieningen, maar daar betaal je ook niet voor (10 dollar per nacht). Wij hebben een leuke wandeling naar Skullrock gemaakt.

door op 11-06-2014

Vrijdagmiddag vanuit LA vertrokken naar Joshua Tree, een afrader ivm de vrijdagfiles in en rond LA! Cottonwood is, door werkzaamheden op de Pinto Basin Road, vanaf West Entrance slecht bereikbaar. De ranger raadt ons Jumbo Rocks ($10,- first come, first serve) aan, gezien onze 30ft camper. Een mooie, ruim opgezette natuurcamping (geen hook-up, faciliteiten: chemische toiletten, picknicktafels, vuurplaatsen).

door op 05-10-2013

Mooie campground tussen de grote rotsen. Wij waren er in september en toen was het behoorlijk druk. Vroeg komen is dus handig, want het is First come, First serve. Betalen via envelopje. ($ 10,-). Zorg dat je tanks leeg zijn en schoon water vol, want er is geen dump station. Wij hadden plek 91, voor een grote RV (32ft) prima geschikt. Je zit helemaal tussen de rosten, geweldig! Fire-pit en picknick tafel aanwezig.

door op 13-07-2013

Plaats 79! Echt super mooi. En weer $10 in een envelopje. Wat wel een nadeel was waren de vliegen, heel veel vliegen.

door op 20-08-2012

Fantastich plekje midden in het park, tussen de "rocks" en "trees". Je bent hier echt één met de natuur! Prachtige wandelroute vanaf camping. Geen voorzieningen, alleen toilet. Als je van rust en natuur houdt, moet je hier naar toe!

door op 18-10-2011

Dit was een camping in prachtig decor, droog kamperen en goedkoop. Eerst je plekje taggen, dan eventueel nog op pad gaan!

door op 25-09-2010

Deze camping stelt niks voor, hoewel er een picknickbank staat, een vuurplaats en een barbecue. Wc is niet veel meer dan een beerput, maar wat een fantastische plek! Midden in de natuur en je kunt direct klimmen en wandelen. Mooiste plek van de vakantie.

door op 26-05-2010

Sprookjesachtige camping, je hebt hier mooie plekken tussen grote stenen. Net hunebedden, maar dan iets groter ;-) Je kunt hier beschutte plekken vinden, handig als het hard waait.

door op 25-05-2010
door op 13-08-2009
door op 09-07-2009

Camping in Joshua Tree National Park. Zeer mooi gelegen midden in het park met mooie plaatsen. Wandelen kan vanaf de camping. First come, first serve. Slechts 10 dollar per nacht, maar buiten een chemisch toilet geen faciliteiten.

Schrijf een review
NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata