Golden Gate Trailer Park Kentfield, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Golden Gate Trailer Park
2000 Redwood Highway
Kentfield California, 94904
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.93635548, -122.51527928

Telefoonnummer:
1-415-924-0683

Website:
http://www.goldengatetrailerpark.com/

E-mailadres:
office@goldengatetrailerpark.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 05-08-2019 door

Extra persoon $10 20 minuten lopen naar veerpont Prijs/kwaliteit zwaar onvoldoende Buslijn 70 brengt je s avonds terug naar deze troosteloze parkeerplek.

Kosten per nacht: $76

Bezocht op 22-07-2019 door

Beetje verouderd , heel veel vaste bewoners en behoorlijk aan de prijs, de duurste camping in onze reis en daarvoor krijg je niet heel veel bijzonders. Gewoon een parkeerplaats met full hookup. De beheerders zijn heel aardig maar ook behoorlijk op leeftijd, de man heeft geprobeerd te helpen met de aansluitingen maar dat lukte niet meer omdat zijn knie niet meer wilde. Zijn vrouw zit achter de computer en regelt de administratieve afhandelingen. Ook het sanitair doet behoorlijk verouderd aan maar het was wel schoon. Verder zit je op ongeveer 20 minuten lopen van de Fast Ferry af die je in een klein half uur naar het Ferry Building in San Francisco brengt. Een hele leuke ervaring en daardoor wordt het dus toch wel een aanrader om naar deze camping te gaan zeker in vergelijking met de andere opties in San Francisco.

Bezocht op 20-07-2019 door

Parkeerplaats naast de snelweg. Best wel aan de prijs maar wel dicht bij de stad met de ferry of met bus 170. Sanitair is oud maar schoon. Aardige en hulpvaardige ontvangst.

Kosten per nacht: $110

Bezocht op 03-04-2018 door

Erg vriendelijke oudere dames. Veel vaste bewoning. Doet zeer verlopen aan. Naast RV parkje mooi water gebied met veel vogels. Met Uber en ferry naar de stad is goed te doen. Kraakschoon sanitair.

Kosten per nacht: $71

Bezocht op 10-09-2017 door

Dit is echt een RV park dus alle campers staan dicht op elkaar geparkeerd, het is erg sfeerloos en de meeste plekken zijn bezet door vaste bewoners. De ligging is wel oké ten opzichte van ferry maar ik vond het zeker niet optimaal. De medewerkster bij ontvangst was erg vriendelijk en gaf goede tips. Voor ons was dit veruit de minst prettige camping die we hebben gehad en tegelijkertijd ook de duurste...

Kosten per nacht: $66

door op 05-08-2015

Geen prettig personeel (behalve de baas en de plekken zijn wel erg klein). We kregen van de baas een grotere plek omdat onze slangen te kort waren, dat was wel erg fijn. De plek was zeer prettig, achter ons lag een vogel broedplaats wat erg mooi was. Niet veel faciliteiten naast wc's, douches en een wasserette (betaald).

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan