Manzanita Lake Campground Mineral, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Manzanita Lake Campground
89 Lassen Vulcano
Mineral Californie, 96063
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.8571708, -121.536029

Telefoonnummer:
+1-530-595-4480

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

GPS: 40 ° 32'40 "N 121 ° 34'38" W Van Redding, Californië: The Northwest ingang is ongeveer 50 mijl ten oosten van Highway 44.Vanaf Reno, Nevada: The Northwest is ongeveer 180 mijl ten westen via 395 en Highway 44.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

National Park Campground. Dit zijn de mooiste campings.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 26 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 15-08-2023 door

Staatspark in (donker) bos. Water vullen en dump aparte plek, kost 8 dollar per keer. Geen internet en telefoonbereik.

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 15-08-2018 door

Heerlijk national Park Campground. Check inn onduidelijk: bleek dat je gewoon door kon rijden naar de gereserveerde plaats. Zoals eerder vermeld; uitgebreide winkel met souvenir-deel aanwezig. Vooral de wandeling rond het meer is aan te raden. Sanitair niet gebruikt. Wij komen terug!

Kosten per nacht: $24

Bezocht op 10-06-2018 door

Deze NPS campground bevindt zich gelijk na de noordingang van Lassen Vulcanic, en is in een bosrijke omgeving gelijk naar Manzanita Lake. De camping heeft een dumpstation (8USD), wasserette, douches en redelijk uitgebreide winkel met beperkte openingstijden (9-17). Vanaf de campground kan je gelijk diverse hikes lopen of het visiter center bezoeken. De plekken zijn mooi en redelijk ruim en het voelt allemaal erg ontspannen aan. Geen AT&T mobiele access,

Kosten per nacht: $28

Bezocht op 23-09-2017 door

Natuurcamping in Lassen Volcanic NP. Voor ons de eerste natuurcamping. Vlakbij is dumpstation en tevens waterinname. Wij vonden het bijzonder om hier te zijn, wat een sterrenhemel. Mooie plaatsen onder de bomen.Tip: koop onderweg voldoende hout om kampvuur te maken, in de winkel was alles uitverkocht. Tijdens het douchen bijna geen warm water maar er stond aangegeven dat daar aan wordt gewerkt. Douches met een douchegordijn en niet geheel schoon. Kortom, de douches waren minder maar goed een keer overslaan of douchen in de camper kan ook.

Kosten per nacht: $24

door op 05-08-2015

Er zijn geen voorzieningen voor stroom en water. Er is wel een dumpstation

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan