Monterey County Fairgrounds Monterey, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Monterey County Fairgrounds
2004 Fairgrounds Road
Monterey Californie 93940
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.5947429, -121.8632428

Telefoonnummer:
+1-831-657-9347

Website:
http://www.montereycountyfair.com

E-mailadres:
info@montereycountyfair.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

RV Park aan de rand van het centrum

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (13)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 13
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 06-08-2019 door

Inplaats van te laat kwamen wij juist een uur te vroeg aan en dat was gelukkig geen probleem. Vriendelijke ontvangst en we kregen direct uitleg over wat waar te doen was in de omgeving. Kampeerplaats inderdaad niks bijzonder, gewoon een parkeerplaats zonder picknickbank. Overvliegende vliegtuigen maakten veel herrie, maar vlogen ‘s nachts gelukkig niet. Toiletten waren netjes, maar te weinig. Douche hebben wij niet gebruikt, er hing alleen een gordijntje (geen slot) voor en er was geen plankje, bankje of haakjes voor Anuit deze camping was de Fishermans Warf gemakkelijk te bereiken en we konden daar met de camper ruim parkeren. Erg handig dus en goed betaalbaar. Bij Prinsess whalewatching een boottocht geboekt om walvissen te zien. Dat was geweldig! Aardige crew, zeer behulpzaam, plezierige tocht en heel veel walvissen van dichtbij gezien. Walvistocht zouden we direct opnieuw maar waarschijnlijk toch een andere camping boeken.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 16-07-2018 door

Dit RV park lag op een groter terrein met o.a. een paardenrenbaan, op ongeveer 1,5 km van het dorpscentrum vandaan. De RV's staan op een ongezellige asfalt parkeerplaats. Goede stroom/water hook-up en snelle WiFi. Armoedig en klein toiletgebouw, met maar twee toiletten per man/vrouw, maar wel schoon. Al met al vond ik de prijs echt veel te hoog voor wat het terrein ons bood. PS: goed oppassen met de aankomsttijd van je eerste dag: na 20PM is inchecken niet meer mogelijk!

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 23-06-2018 door

Een wat lastig te vinden camping met een vliegveld ernaast. Ze vliegen niet snachts, maar tot in de avonduren hoor je vliegtuigjes wel overvliegen. De camping is sfeerloos en is eigenlijk geen camping te noemen. Er zijn stallen en we stonden bij een hek aan de straatkant. Geen heg of boom te vinden. Ontvangst was beleefd maar naar ons idee omdat t moest. We vonden dit de minste camping van de reis, voor veel geld.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 11-08-2017 door

Veredelde parkeerplaats, niet bijzonders. Tot 20.00 uur mochten we arriveren, echter ze hadden besloten om al eerder dicht te maken. Na paar telefoontjes werd toch opengemaakt maar niet echt van harte. Beperkt aantal sanitaire ruimten en niet heel schoon. Vanuit camping is het 3 kwartier lopen naar Fisherman's warf. Plaats is zeker de moeite waard.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 07-08-2017 door

Campground in de stad vlakbij Fisherman's Wharf. Eenvoudig. Na 17.00 uur gaat het hek dicht. Hierdoor was juiste ingang (Gate 6) wat lastig te vinden. Full Hookup. Toiletgebouw was eenvoudig. Wifi matig, bij receptie redelijk. Goed uitgangspunt voor "whale watching" boattrip vanaf Fisherman's Wharf.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 16-05-2017 door

Campground valt tegen is gewoon grote betonplaat waar je op staat. Te duur voor wat je krijgt

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 20-07-2016 door

Fijne camping, vriendelijke ontvangst en goede voorzieningen. Ligging tov monterey is top.

Bezocht op 11-08-2015 door

Prima, schone camping met hele leuke mensen. Wij waren er tijdens een oude autoveiling, de mooiste exemplaren reden over de Camping, als we het van te voren hadden geweten hadden we een dagje langer ingepland!

Kosten per nacht: $35

door op 19-09-2014

Van de hele reis vonden we dit de minste camping. je staat echt op een parkeerplaats naast de paardenstallen. We zaten tussen 2 grote evenementen door. Mensen wel vriendelijk. Douches niet heel schoon.

door op 13-05-2014

Deze camping is een kleine parkeerplaats naast de golfbaan en het vliegveld. De vliegtuigen vliegen 's nachts niet. Wifi is niet overal beschikbaar (bereik is slecht). Allemaal back-in plekken met de hook-up aan de achterkant. In de ochtend de WC geleegd aan de zijkant van twee lege plekken. Dicht bij het centrum van Monterey!

door op 18-11-2012

Dit is een betonnen parkeerplaats direct naast een vliegveld en golfbaan. En daar betaal je $50 voor. Opzichter is onvriendelijk. Ver van het centrum gelegen.

door op 08-08-2012

Aardige ontvangst. Prima sanitair en wasmachines. Goed restaurant op loopafstand.

door op 17-11-2011

Eigenlijk is dit een parking met voorzieningen. Sites vrij klein. Sanitair, douches vrij goed in orde. Rustige camping. Restaurant op wandelafstand. Centrum van Monterey op enkele minuten rijden.

Schrijf een review
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!