KOA Santa Cruz North / Costanoa Pescadero, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Santa Cruz North / Costanoa
2001 Rossi Road
Pescadero California 94060
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.1547416, -122.3483551

Telefoonnummer:
+1-650-879-7302

Website:
Bezoek

E-mailadres:
campground@costanoa.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Fietsverhuur
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Snackbar
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

Sauna Jacuzzi Paardrijden mogelijk


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 10-08-2016 door

Grote camping met veel faciliteiten. Goed uitgangspunt voor inleverpunt Road Bear camper in San Francisco (San Leandro). Camping ligt niet direct aan zee.

Bezocht op 19-08-2016 door

Camping is netjes. Bijna 4 sterren, maar prijs/kwaliteit verhouding klopt niet. Voor opzetten tent bij RV morst $20 extra worden betaald. (Hierover was van te voren wel gecommuniceerd)! Binnen 20 min wandel he naar het strand: wel gevaarlijke oversteek bij kustweg. Strand heerlijk rustig en de moeite waard. Toiletten en douches acceptabel. Oude douche gordijnen voor douches, echter goede douches zonder muntjes.

Kosten per nacht: $110

door op 13-06-2015

Mooie KOAcamping, waarbij we gewaarschuwd werden voor een "mountainlion"(poema). Advies: terugvechten en 911 bellen. Vanuit deze camping zagen we tussen de bomen de oceaan. WIFI ontvangst alleen bij de toiletten.

door op 10-11-2014

Prachtig zeer groen park met ruime plekken, diverse sanitaire mogelijkheden, winkeltje, en zelfs elke avond mogelijkheid tot een groot kampvuur. Naast het park (andere kant weg) een afgelegen mooi strand dat na een korte wandeling te bereiken is.

door op 06-11-2014

Heel vriendelijke ontvangst. Mooie plekken en enkele met uitzicht op zee. Vuurplekken met als minpuntje het dure hout. Het strand is op wandelafstand, wel mulle zand en dus iets moeilijker stappen.

door op 25-10-2014

Mooie camping in de natuur. Nogal prijzig. Droogte in Californië helaas ook terug te zien in de begroeiing op de camping. Goede voorzieningen. Net, schoon sanitair. Op loopafstand van het strand. Paardrijden mogelijk. Redelijke afstand tot inleverpunt van Cruise America in Newark/San Francisco.

door op 24-09-2014

Mooie camping met veel groen, ruime plaatsen en prima sanitair. Vriendelijk personeel. Goede plek om te overnachten voordat je RV gaat inleveren in SF. Dichtbij Ano Nuevo State Park met een kolonie zeeleeuwen dat de moeite waard is om te bezoeken.

door op 24-08-2013

De meest mooie camping, ruime plekken, mooie omgeving. Wasbeertjes gezien in de boom. Paardrijden mogelijk, 1,5 uur voor 90 dollar. Ook fiets verhuur en zo. Vlak bij de zee. In weekeind schijnt het altijd vol te zijn met mensen uit SF die daar hun rust en vertier zoeken. Wifi beperkt. Goed restaurant en kampwinkelje.

door op 03-08-2013

Mooi gelegen dicht bij zee, ongeveer 15 minuten lopen. Grote plaatsen met zelfs nog een houten zithoek achterin. Heerlijke douches en sauna aanwezig. Luxe restaurant en BBQtent aanwezig en daarnaast van alles te doen. Helaas maar één nacht gebleven.

door op 30-05-2013

Prijzige, maar heel mooie camping. Goede voorzieningen. Vlakbij het strand.

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!