Kirk Creek Campground Big Sur, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Kirk Creek Campground
64955 California 1
Big Sur California 93920
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.989680087, -121.496064023

Telefoonnummer:
1-805-434-1996

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

35.99167, -121.49417 35°59'30"N, 121°29'39"W Van San Luis Obispo, 65 miles noordelijk op Highway 1 Van Monterey, 50 miles zuidelijk op Highway 1


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Schitterende National Forest campground met schitterend uitzicht over Pacific op klif. 48 plaatsen $25 per nacht. Via een pad kan je naar strandje (stenen) afdalen vanwaar je zeeotters kunt spotten.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Overige faciliteiten

Geen


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 12-08-2019 door

Mooiste campground van de vakantie. Je moet een beetje geluk hebben met het weer (het is er vaak mistig) maar met een beetje geluk is het er fantastisch. BIJNA alle plekken hebben een prachtig uitzicht over de Pacific. Probeer plek 27 te vermijden, daar zaten wij helaas en dan heb je nét niet een goed uitzicht. plek 29 is echt top. Plekken 30, 31, 32 ook. plekken aan de rand zijn uiteraard allemaal top. Wees er snel bij met het boeken want het is supersnel volgeboekt. Je kunt hier ook als wandelaar of fietser aankomen (walk-in only). Hier hebben ze 5 sites van die in principe niet vol raken.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 31-07-2019 door

Prachtige camping met uitzicht op zee. Geen voorzieningen, maar zeer de moeite waard. Op tijd reserveren. Ruime standplaatsen met picnictafel en firepit.

Bezocht op 21-07-2019 door

Kirk Creek is een kleine primitieve camping; supermooi gelegen op een klif.Hele grote plekken met picknicktafel en fire pit. Uitzicht op zee. Wij hadden plek 10. Plek 9 en 11 zijn het mooist, maar 10 had ook een mooi uitzicht op zee. Geen douches, wel 2 toiletten; gewoon een pot boven de grond; je ziet zo alles liggen van je voorgangers. Gelukkig hadden wij een camper mee ;-) . Het uitzicht is super en via een pad naar beneden kom je bij zee; niet geschikt om te zwemmen; grote keien en rotsen; wel heerlijk om even te zitten.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 24-07-2019 door

Geweldig ! Niet de camping want die stelt niet veel voor alhoewel er nog een toilet was en zelfs die hadden we niet verwacht. Je hebt een keurige plaats op een plateau met uitzicht op de oceaan. Mooiste zonsondergang ooit gezien en ook de sterrenhemel is overweldigend. De vijf sterren zijn dus in dit geval voor de omgeving. Er wordt veel gewaarschuwd voor wasberen, die hebben we ook gezien en ze zijn echt hondsbrutaal, let daar een beetje op. Zolang je niets van de camping verwacht kan het zeker niet tegenvallen, ik ga er graag nog een keer naar toe !

Bezocht op 22-07-2019 door

Een prachtig uitzicht op de oceaan. Via een wandelpad kom je bij een rotsstrandje waar je zeeotters kan spotten. Onze kinderen vonden dit erg leuk. Wij hebben 1 nachtje hier gestaan staan. Wij hadden een grote plek met veel gras en een picknicktafel. Er zijn geen faciliteiten.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 07-08-2016 door

Leuke natuurcamping zonder voorziening. Vrij uitzicht op de oceaan. Hoge waardering door de locatie en juist omdat er geen voorzieningen zijn.

Bezocht op 13-09-2016 door

Camping direct aan de oceaan. Geweldig uitzicht en daardoor een aanrader! Voorzieningen zeer beperkt -alleen chemische toileten- en je kunt drinkwater kopen. Vaak is de relatief kleine camping vol of er moet op het bord bij de campingingang staan dat er nog een plek vrij is.

Kosten per nacht: $25

door op 05-08-2015

Kleine National Forest Campgound op klif. Vanuit bijna alle plaatsen vrij zicht over de oceaan en langs de kust. Ga koraal pad naar beneden om op het (steen)strand naar zeeotters te kijken. Geen enkele faciliteit.

door op 11-06-2015

Als ik jullie was zou ik dit meenemen als aanrader! Jullie hadden iets anders aangeraden maar deze camping was veeeel leuker. Helaas konden we zelf niet terecht je moet het liefst al thuis vooraf reserveren. Je hebt daar nl een supermooi uitzicht aan de kust!

door op 03-06-2015

Prachtige plek om 1 nachtje te staan. Uitzicht op zee, langs highway 1. Wij hadden een grote plek met veel gras en een picknicktafel. Geen hookup.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!