Twentynine Palms RV Resort Twentynine Palms, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Twentynine Palms RV Resort
4949 Desert Knoll Avenue
Twentynine Palms Californie 92277
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.166609, -116.044095

Telefoonnummer:
+1-760-367-3320

Website:
http://www.twentyninepalmsresort.com/

E-mailadres:
info@29palmsresort.com

Aanvullende informatie:

Op 4 mijl van de ingang van Joshua Tree National Park.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Douches
 • Electra
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Overige faciliteiten

 • Overdekt zwembad
 • Sauna
 • Geen toegang tot spa in zomerperiode.

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (23)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 23
Kosten per nacht: $ 75 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 21-10-2023 door

Mooie campground, netjes verzorgd, lekker zwembad, in de desert. Full hook up plaatsen. Ligt aan de doorgaande weg. Wel asfalt en grind, maar wat verwacht je anders in de desert. Ligt 5 min van het Joshua Tree Park. De back up plaatsen zijn mooier dan de drive through plaatsen en ook nog goedkoper.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 28-09-2022 door

Niet gezellige camping. Alle plekken liggen in 1 lange rij naast elkaar. Wij stonden achteraan, ver van het sanitair en geen wifi bereik. Naast de camperplekken een lange rij met troosteloos uitziende huisjes voor de verhuur.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 29-07-2022 door

Prima camping, wel wat uitgestorven, weinig shaduwplekken, net opgeknapte pool

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 29-07-2019 door

Wij kwamen in het donker aan ivm files onderweg vanuit Los Angeles. De receptie was dicht, maar alle info netjes achtergelaten bij de zelfcheckin balie. Schoon sanitair en ligging mooi en dichtbij Joshua Tree.

Kosten per nacht: $59

Bezocht op 24-04-2019 door

Goede, grote camping met ruime plaatsen. Goede faciliteiten, al zijn die niet altijd even dichtbij door de grootte van de camping. Er zijn allerlei extraatjes (een 'game' room, een bibliotheek), maar door de late aankomst en het vroege vertrek hebben we dat niet kunnen beoordelen.

Bezocht op 27-09-2018 door

Camping is goed maar vanaf de Noordelijke entree van het Yoshua Tree NP niet gemakkelijk te vinden : eerst richting centrum rijden en dan pas rechtsaf, 3 km verder weer rechts naar het golf resort en de camping.

Kosten per nacht: $47.52

Bezocht op 25-07-2018 door

Omdat het (eind juli) te warm was om in Joshua Tree park te kamperen ('s nachts 35 graden, geen stroom dus geen airco) zijn we voor een nacht uitgeweken naar deze camping vlakbij de ingang van het park. Nette camping met vriendelijke beheerders. Het overdekte zwembad is erg fijn, in ieder geval rustig toen wij er waren. De camping zelf was trouwens ook vrij rustig, maar dat is niet zo gek als het te warm is voor normale mensen om te kamperen.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 08-05-2018 door

Prima camping om Joshua Tree NP te bezoeken. Campground uit, links af, 1e rechts en door rijden, je rijdt dan zo NP in. Ruime plek op Campground. Ontvangst okee, Wifi werkte goed, stonden wel vooraan. Sanitair, douches ruim voldoende. Schoon en geen muntjes. Zwembad heerlijk om even af te koelen. Goede camping in dessert voor NP.

Bezocht op 12-04-2018 door

Prima camping om te overnachten na een drukke rit vanuit LA. Gooi je rv vol bij de Walmart in Yucca Valley en rijd door naar de camping. Prima ontvangst, WiFi werkt goed. Verder niet heel veel van verwachten.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 23-09-2016 door

RV park moeilijk te vinden. Straat loopt dood maar gaat een eind verder weer onder dezelfde naam verder. Een beetje een shabby camping. Wel een overdekt zwembad.

Kosten per nacht: $51

door op 28-08-2016

Midden in de hitte een prettig ontvangst ondanks dat de computer was uitgevallen. Camping ligt bij een golfterrein en had het erg rustig omdat veel toeristen het Joshua Tree gebied in de heetste maanden mijden, behalve wij maffe Nederlanders.... Goed sanitair, prima plekken en je bent in 10 minuten bij het park. Klein overdekt zwembad.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 11-06-2016 door

dichtbij het park1 gritbakken, maar wel gezellig met bloemen. goed zwembad. maar 1 gebleven. het was te duur voor wat het te bieden had

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 26-07-2015 door

Op zondag buiten seizoen niemand bij de receptie gezien. Weinig mensen op de camping. Groot en fijn zwembad. Camping was verder redelijk saai en duur voor hetgeen het te bieden had

Kosten per nacht: $43.5

door op 12-08-2014

Op zondagavond was er niemand meer om ons te verwelkomen om een uur of zeven. Dus de envelop gevonden en de plek gezocht. Full hook-up, asfalt en grint, niet helemaal duidelijk waar je de RV nou op moest zetten. Meeste overige RV's en cabins verlaten. Overdekt zwembad, nette sanitair. Dicht bij ingang Joshua Tree NP, maar niet echt een leuke plek om te overnachten...

door op 18-07-2014

Zeer mooie camping met groot zwembad. Wel opletten dat je benzine tank vol is want ver rijden door woestijn.

door op 22-05-2014

Op een paar minuten rijden van de ingang van het Joshua Tree National Park. Prima camping, uitstekend sanitair. Geen gebruik gemaakt van het binnenzwembad. Wij hadden een zeer ruime hoekplaats met picknicktafel en barbecue. Gesitueerd op een grindlaantje. Andere plaatsen zijn mogelijk wat minder fraai. Direct aan een golfresort. Tevens direct aan doorgaande weg die wel wat verkeersoverlast geeft. 's avonds is de weg relatief rustig. Vriendelijk ontvangst en prima winkeltje bij de camping.

door op 16-05-2014

Rustige nette camping. Zwembad, whirpool, nette toiletten en gratis douches. Wel wifi, maar zeer slecht ontvangst. Ruime plekken. 63,00 dollar per nacht voor 5 volwassenen.

door op 30-09-2013

Wij zijn hier vanuit Sedona naar toe gereden, dus waren blij verrast toen het park ook een zwembad had, heerlijk! Wij stonden dicht bij de toiletvoorzieningen, hadden geen last van de straat en de medewerkers van de camping waren heel attent. Het is dicht bij Joshua Tree Park en fijn als je full hookup wil hebben.

door op 28-07-2013

Goed onderhouden en schone camping met heel vriendelijke mensen. Camping ligt ook heel gunstig om naar Joshuatree National park te gaan.

door op 09-07-2012

Goede camping, gedeeltelijk beboomd; afstand ingang Joshua Tree ong. 4 miles.

door op 11-10-2010

Zwembad niet beschikbaar. Plaatsen kunnen ver van toiletgebouw af liggen.

door op 25-05-2010

Nette campground, fijn (overdekt) zwembad.

door op 10-09-2009

Erg duur.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan