Ventura Beach RV Park Ventura, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Ventura Beach RV Park
800 West Main Street, Ventura
Ventura Californie, 93001
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.2769462, -119.2769253

Telefoonnummer:
+1-805-643-9137

Website:
vbrvresort.com/

E-mailadres:
venturabeachrvpark@yahoo.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Fietsverhuur


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 14-09-2019 door

Een hele grote, goed georganiseerde camping. Commerciëler dan de meeste campings. Toen wij er waren, was er bijvoorbeeld een bioscoop avond. Op zondagochtend hadden we een gratis pannekoekenontbijt. Ruime plekken, wel 'in rijtjes' maar met gras ertussen. Bewaking aanwezig, goede winkel en service. Wat onrustig qua geluid.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 27-08-2018 door

De meest vreselijke camping die ik ook beZocht heb. Dat komt omdat deze pal bij de snelweg ligt. Je kunt elkaar niet verstaan, ongelooflijk dat mensen hier ooit een camping aangelegd hebben.

Bezocht op 09-09-2017 door

In lijn met de andere reviews is deze camping geen aanrader, je staat zo dicht bij de snelweg dat je elkaar amper kan verstaan, niet te doen. Zwembad is prima, maar dan met de snelweg als uitzicht en het geluid ervan erbij. Op zondag gratis pancake ontbijt, maar de shuttle service rijdt niet op zondag. Geen verse broodjes of restaurant. Als je niet anders kan blijf hier dan maar een nacht en reis dan door. Iets noordelijker in Pismo heb je een prachtige camping (Pismo coast village) voor de helft van het geld.

Kosten per nacht: $108

Bezocht op 17-09-2016 door

Dure camping. Heel veel asfalt en veel hinder van verkeerslawaai. Meestal is er plaats genoeg, maar voor ons was een nacht voldoende. Camping ligt op ca. een half uur lopen van de pier. Sanitair is goed.

Kosten per nacht: $72

door op 13-08-2015

Niet aan het strand, maar aan heel drukke highway. Enige pluspunt waren de douches.

door op 05-08-2015

Wij vonden dit een dure camping. Het is een camping met veel asfalt, eigenlijk een veredelde parkeerplaats. Het wordt wel allemaal netjes onderhouden. De camping ligt tussen 2 grote wegen in; veel lawaai van het verkeer. Het wordt Beach resort genoemd, maar het ligt niet vlakbij het strand; je moet een grote weg eerst over.

door op 13-08-2014

Veel hinder van de snelweg. En je hoort hem echt de hele nacht. Erg DUUR voor wat je krijgt. Wel een nette douche/toilet met code. veel regeltjes! Strand is op loopafstand maar wel een hele drukke weg over!

door op 02-09-2013
Redelijk sanitair
zeer vriendelijk en veel beheer/security.
Goed internet
Zwembad prima
Gelegen aan drukke weg, wij hebben daar geen last van gehad.
Wel veel regeltjes!
Dure camping.
door op 13-08-2013

Nette plekken, sanitair is verzorgd, zwembad + hottub aanwezig.

Schrijf een review
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan