Disney's Fort Wilderness Resort Bay Lake, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Disney's Fort Wilderness Resort
4510 North Fort Wilderness Trail
Bay Lake Florida, 34747
Verenigde Staten

GPS-locatie:
28.37072, -81.55942

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Deze Camping is alleen te boeken via een VPN tunnel in de USA. (Dit kan onder andere met TunnelBear)


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 03-05-2022 door

Ik weet niet meer wat de prijs per nacht was. Ik gok rond de 150 dollar. Het is een mega groot terrein. Er rijden 3 lijnbussen in de campground, de gele, paarse en oranje. Deze rijden de hele dag van de ingang langs de verschillende loops naar pioneers hall. (waar de boten naar magic kingdom gaan). Bij de entree rijden er ook bussen naar de verschillende parken, hotels en naar disney spring. Het word allemaal super goed aangeven op een beeldscherm en op de bussen zelf. Het terrein is heel groot en als je meerdere dagen er verblijft zou ik een golfkar huren om makkelijker over het terrein te kunnen verplaatsen. Aan alles is gedacht, zoals je van Disney kan verwachten. Er is van alles te doen en een groot activiteiten aanbod van openlucht bioscoop tot pony rijden. Een aanrader, wij hebben genoten.

Kosten per nacht: $150

Bezocht op 15-01-2019 door

Hele mooie camping, was ook niet anders te verwachten. ruime plekken met verharde patio. Schoon sanitair. Makkelijke bus en boot verbinding naar de parken. Verder niet veel op de camping geweest, want we zaten de hele dag in het park. Vriendelijk ontvangen aan de poort van de camping.

Kosten per nacht: $107

Bezocht op 14-08-2017 door

Dit is een zeer groot mooi rv par vlak bij Disney's thema parken. Gratis buspendel door het park en naar de thema parken. Gratis watertaxi naar Magic Kingdom. Alles super netjes en met een smart watch( wat je ontvangt bij inchecken) te regelen. Je hebt geen creditcard nodig. Twee mooie zwembaden. Bij het inchecken wordt je erop geattendeerd dat er veel muggen zijn en wordt je voorzien van Lotion doekjes( met deet) om je iets te beschermen. Overigens hebben wij niet heel veel last gehad. Dit park was voor ons wel de beste die we in Florida bezocht hebben.

Kosten per nacht: $105

door op 06-03-2015

In mooi bos gelegen met goede voorzieningen. Zeer grote camping waardoor veel voorzieningen met de gratis shuttlebus moeten. Prijzig.

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan