Tropical Palms Resort & Campground Orlando, Florida

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Tropical Palms Resort & Campground
2650 Holiday Tr
Orlando Florida, 34746
Verenigde Staten

GPS-locatie:
28.324745, -81.517868

Telefoonnummer:
+1-800-647-2567 / +1-407-396-4595

Website:
http://www.tropicalpalmsresortfl.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Dichtbij de bekende attractieparken zoals Disney World. Fitnessruimte


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: $ 48 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 20-08-2023 door

Een grote camping en een perfecte uitvalsbasis voor Magic Kingdom en Universal Studio's. Wij hadden geen full hookup en daardoor stonden we vrijwel alleen op een veld. Gelukkig wel aan de rand, zodat we nog een beetje schaduw hadden van de bomen. Toiletgebouw is heel schoon.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 04-08-2022 door

hier 3 nachten gestaan ivm bezoek aan Universal. Dit ligt ongeveer op 20 minuten rijden van de camping. Eerste dag met een uber gegaan. Kosten heen vielen nog mee, maar terug vragen ze belachelijke prijzen. De dag erna dus met de camper gegaan en dat is prima. Er is ruime parkeergelenheid voor campers.

Camping zelf was erg mooi. Ruime plaatsen, mooi schoon sanitair. Wel alles met een pasje. Ook een lekker zwembad erbij welke tot laat open is. En ideaal: een laundry waar je met creditcard mag betalen. Veel beter dan dat gedoe met kwartjes.

Camping ligt vlak bij Old Town. Dit zag er erg gezellig uit. Hier zijn we niet geweest omdat we twee volle dagen hadden.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 01-08-2022 door

Een grote camping, we waren er 5 nachten. Op 4 van de 5 dagen konden we geen gebruik maken van het zwembad. Dat was jammer (de reden was elke dag anders). De camperplekken waren makkelijk in te rijden. We stonden helaas wel tussen de hondenpoep. Als we de camper uitkwamen moesten we oppassen waar we onze voeten neerzetten, dat is heel vervelend. Toen we dat gingen melden werd er verteld dat ze die melding vaker hadden gehad maar wij hebben helaas geen actie gezien. We gingen vanuit deze camping met de Uber taxi naar de attractie parken. Mensen achter de balie waren niet hulpvaardig en niet aardig. Een afrader.

Kosten per nacht: $90

Bezocht op 10-05-2016 door

Centraal gelegen t.o.v. pretparken. Hele mooie campground. water en electra. Heerlijk zwembad met barretje, vriendelijk personeel. Sanitair niet luxe maar voldoende. 4 nachten gebleven.

Kosten per nacht: $35

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan