Dark Sky RV Campground Kanab, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Dark Sky RV Campground
2277 East Mountain View Drive
Kanab Utah, 84741
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.024860839, -112.476460934

Telefoonnummer:
+14358190992

Website:
darkskyrv.com/

E-mailadres:
hello@darkskyrv.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Douches
 • Electra
 • Fietsverhuur
 • Hookup-plaatsen
 • Kookgelegenheid
 • Propaan verkrijgbaar
 • Snackbar
 • Toiletten
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: $ 68 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 20-09-2023 door

Echt een hidden gem, wat een prachtig aangelegde camping. De plekken zijn ruim en de faciliteiten zijn van luxe hotel kwaliteit, een hele fijne plek ter afwisseling van de pit toilets en de volgepropte campings die je soms tegen komt. Bij sommige campings vraag je je af waarom ze zo duur zijn, hier heb je eerder het gevoel dat je te weinig betaald. De prijs kwaliteitsverhouding is ongekend. Wij stonden op een van de luxury plekken, dan sta je nog iets verder van de rest en heb je je eigen overdekte zitje met stoelen, ligbedden, en een gas kachel. We stonden hier helaas maar 1 nacht voor onze doorreis van Zion NP naar de Grand Canyon, maar we zouden hier zo een hele week kunnen staan.

Op de camping is ook een soort gedeelde buiten woonkamer/keuken met winkeltje. Het oogt allemaal heel gemoedelijk en we begrepen dat er regelmatig activiteiten worden georganiseerd waarbij er gekookt wordt voor alle campinggasten.

Twijfel niet langer, dit is de camping waar je wil staan!

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 20-04-2023 door

Werkelijk een pareltje van camping. De camping ligt 5 minuten rijden buiten het plaatsje Kanab dat op de route ligt tussen Bryce & Zion NP en Page. Ik heb het als uitvalbasis gebruikt om Zion NP te bezoeken aangezien de campings bij het park al volgeboekt waren. Ondanks dat de camping redelijk dicht langs een relatief drukke weg ligt, heb je een beetje het gevoel dat de camping in de middle of nowhere ligt. Daarnaast is het een redelijk kleine camping met weinig plekken, maar zijn de plekken wel enorm ruim. Ik zelf had een van de plekken die ook nog een kleine houten hut had waar je hangmat, stoelen en een vuurkorf op gas hebt. Verder wordt je erg vriendelijk en gastvrij ontvangen. Niet alle plekken zijn trouwens full hook up. Je krijgt een klein beetje het gevoel alsof het een kleine commune is, gezien de inrichting van de camping en er ook een plek is waar iedereen samen kan komen. Ik was er in het voorjaar, maar in de zomer kan het denk ik wel een erg warme plek zijn met weinig schaduw mogelijkheden.

Kosten per nacht: $60

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan