Sun Outdoors Salt Lake City North Salt Lake, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sun Outdoors Salt Lake City
1010 Recreation Way
North Salt Lake Utah, 84054
Verenigde Staten

GPS-locatie:
40.830214472, -111.93807295

Telefoonnummer:
(801) 355-1550

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (13)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 13
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 19-09-2019 door

Erg veel faciliteiten. Keurig. Wel erg ongezellig langs de grote weg, welke je wel hoort. Vriendelijke ontvangst. Praktisch voor het inleveren van de camper in Salt Lake

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 05-09-2018 door

Goed voor de laatste nacht voordat de camper weer ingeleverd moet worden. Mooie aangelegde plaatsen en goede voorzieningen. Er is zelfs een zwembad met ligbedden en zitjes. Ligging van de camping is tussen de snelwegen in op een industrieterrein. Beetje veel verkeer rondom maar heeft ons niet gehinderd. De El Monte RV inleverplek was op 10 minuten afstand en het vliegveld was ook in de buurt. Met de ubertaxi 10 minuten rijden, 10 dollar ongeveer.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 10-06-2018 door

Wij hebben deze camping geboekt omdat we de volgende dag onze camper in de buurt moesten inleveren. Deze campings (keten) zijn vaak duurder t.o.v. andere campings. De camping was erg verzorgd en er was een zwembad aanwezig. Helaas hebben we van het zwembad niet gebruik kunnen maken omdat we de camper moesten klaarmaken voor inleveren. De camping ligt achter de autostrade al heeft me dit niet gestoord. 'S avonds zijn we de stad ingetrokken waar we het beste hebben gegeten op heel de reis - aanrader restaurant: 'White Horse Spirits' (geweldige afsluiter). Bemerking: de camping is gelegen in een industrieel gebied (ook al maken ze het zo groen mogelijk), zeer "clean" aangelegd, en door werkzaamheden hadden we geen water ter beschikking terwijl wij wel hebben betaald voor full hook up (ook de toiletservices zaten zonder water...). We hebben van deze organisatie ook achteraf niets gehoord... Erg jammer (service?)

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 29-06-2016 door

Vlakbij inlever locatie El Monte camper. Keurige camping, maar wel aan snelweg.

Bezocht op 01-06-2016 door

De camping is eigenlijk prima, maar ligt pal naast grote verkeerswegen en de luchthaven. Behoorlijk veel geluidsoverlast dus. Wel geschikt voor stadsbezoek Salt Lake City.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 18-05-2016 door

Camping ligt naast snelweg. Vriendelijk personeel, en goed beveiligd, maar de plekken zijn smal, met klein grasstrookje. Centrum SLC is met auto/rv wel goed bereikbaar circa 15min rijden.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 12-08-2015 door

Keurig aangelegde camping, vlakbij downtown Salt Lake City (camper kun je goed en gratis parkeren bij het Capitol, van daaruit is alles te lopen). Lekker zwembadje, ruime recreatie room met gratis pooltafel. Erg vriendelijke man die ons de plaats wees, bij de receptie minder vriendelijk. Directe omgeving niet echt aantrekkelijk; snelweg en chemische industrie die we op bepaald moment wel konden ruiken. Dit maakt dat ik geen 5 sterren aan deze camping geef, voor de rest prima camping om van daar uit SLC te bezoeken.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 01-04-2014 door

Prima RV camping bij Salt Lake City, prima sanitaire voorzieningen.

door op 24-07-2013

Zeer verzorgde, parkeerplaats achtige, campground, vlak boven Salt Lake City. Ligt op de kruising van 2 snelwegen en in de verte zie je petrochemische industrie, maar laat dat je niet weerhouden. Mooie gemeenschappelijke ruimte, waar je tv kunt kijken, tafelvoetballen of een potje poolbiljart. Typisch klein zwembad aanwezig.

door op 01-10-2012

Mooie nieuwe camping met voldoende ruime plaatsen, incl grasstrook met een boompje voor beperkte schaduw. Sanitair is zeer goed. Er zijn een soort badkamers met douche, toilet en wastafel. Vriendelijke ontvangst. Ligt dicht bij snelweg, die je overdag hoort, snachts niet.

door op 11-10-2010

Nieuwe campsite, ligging lans snelweg.

door op 09-09-2010

Deze camping ligt direct naast de snelweg, waardoor het wel wat lawaaiig is. Als uitvalsbasis is het wel erg praktisch. De eigenaren zijn erg vriendelijk, we konden direct een reduceer lenen voor de hoge waterdruk die ze daar hebben en werden begeleid naar onze plaats, waarbij een praatje werd gemaakt en op ons verzoek we naar een restaurant in de omgeving werden gewezen. Toen we dreigden te vertrekken van de camping met nog een luik open kwamen ze direct naar buiten om ons te waarschuwen.

door op 03-09-2009

Erg nieuwe camping, aan de snelweg. Ruim opgezet. Betonnen plekken (full hookup) met gras erom heen en een picknicktafel. Zeer schoon sanitair en een zwembad om te verkoelen (wat daar geen overbodige luxe is >40 graden).

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan