South Campground Springdale, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
South Campground
145 Zion – Mount Carmel Highway
Springdale Utah, 84767
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.2040681, -112.9836118

Telefoonnummer:
+1-435-772-3256

Website:
nps.gov/zion/planyourvisi...d.htm


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: $ 25 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 25-09-2017 door

Mooiste campground van de hele vakantie! We hadden een prachtige plek met uitzicht op de rotsen van Zion dicht bij de rivier, een ruime plaats met picknick tafel en fire pit. Herten grazen gewoon rond de camper. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Eind september ongeveer 15 minuten in de rij gestaan voor een plekje op de camping.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 12-06-2017 door

Geluk, Full stond er op het bordje, terug naar de campground ervoor ook Full, toch even gevraagd, ranger belde voor ons een camping (welke wisten we toen nog niet) en konden toen toch terecht op "South Campgroud". Full is lang altijd niet Full komen we steeds vaker achter. Allen wc (niet echt fris) maar wc hebben we ook in de camper, dump plaats camper aanwezig, reeën liepen brutaal over onze kampeerplaats. De Zion Lily groeit op de camping, vlakbij shuttle bus, start wandelen kan ook vanaf camping . Wij hebben er een heerlijke tijd gehad.

Kosten per nacht: $20

door op 19-06-2014

Rustige, primitieve camping vlakbij het visitors center. Tijdens het avondeten liepen er een paar herten langs onze camper.

door op 24-10-2013

First come, first served camping waar je je zelf moet inschrijven. 16 Dollar nacht. Redelijk sanitair. Via de camping, langs een riviertje loop je gemakkelijk naar de shuttlebus die je verder het park inbrengt.

door op 13-08-2013

Camground ligt in het park, naast de rivier. Prima campground.

door op 29-06-2013

Adres gegevens kloppen niet! Camping ligt in het park, net als Watchman! Camping ligt in het park en is niet te reserveren, first come, first served. In seizoen gauw vol. Ruim 100 plaatsen zijn ruim met veel schaduw. Redelijke sanitaire voorzieningen. Bij de ingang van de camping kan water worden ingenomen en gedumpt. Camping ligt vlak bij het visitor information center en de stopplaats van de verplichte shuttlebus. Camping kost in 2013 $ 16 per nacht per plaats.

door op 07-08-2012

Hier konden we een plekje vinden op een State campground. Geen hook-up, alleen staanplaatsen. Je doet 16 dollar in een zakje, vermeldt voor welke plek het bestemd is en klaar is Kees. Dit was de goedkoopste camping. Je krijgt er gratis de herten bij die op de camping fourageren.

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 19 mei!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden