Lake Pleasant RV Park Bothell, Washington

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Lake Pleasant RV Park
24025 Bothell Everett Highway
Bothell Washington, 98021
Verenigde Staten

GPS-locatie:
47.780491394, -122.216699123

Telefoonnummer:
(425) 487-1785

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 07-08-2019 door

Wij hebben 2 dagen op deze mooie camping gestaan. Het sanitair was goed maar wel een stukje lopen vanaf onze standplaats. De wifi werkte alleen in de buurt van de receptie. Je kan boeken en spelletjes lenen en de Saveway supermarkt is op loopafstand van de camping

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 28-07-2019 door

We verbleven hier 8 nachten en huurden terplaatse opnieuw een wagen bij Enterprise Rent a Car in Bothell ( ze kwamen ons afhalen en brachten ons terug na 8 dagen)- heel goeie verhuurmpij Prachtige rustige camping met een grasveldje en een meer met eenden achter je camper Heel goeie sanitaire voorzieningen. Zeer goed rustige uitvalbasis om oa Olympic NP en Mount Rainier NP te bezoeken . Machtige Boeingfabriek nabij . OPGELET : telkens als je ergens naartoe gaat moet je de superdrukke Interstates rond Seattle aandoen - 5 stroken , files, af te raden om elke dag met je camper te doen!- vandaar auto gehuurd.( 700 $ voor 8 dagen )

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 26-05-2018 door

Rond een kleine vijver camperplek op asfaltstrook met tussenliggende grasstrook en enige bossage voor afscheiding. Vriendelijke ontvangst. Douches en toiletten in orde verdeeld over 2 locaties. Rustige omgeving 1u gratis wifi, slechte ontvangst. Veel vaste gasten.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 29-06-2016 door

Wij kwamen erg laat aan (23.00 uur) op lake pleasant, maar er was een plaats voor ons gereserveerd netjes aangeplakt bij het kantoor. Nette camping met een grote supermarkt voor de deur voor smorgens vers brood. Prima voor een doorreis vanuit Canada naar Seattle. Ook met de bus eenvoudig naar het centrum van Seatlle. Zorg wel voor kleingeld.

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!