KOA Dubois / Wind River Dubois, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Dubois / Wind River
225 Welty Street
Dubois Wyoming 82513
Verenigde Staten

GPS-locatie:
43.54297, -109.663268

Telefoonnummer:
+1-800-562-0806 / +1-307-455-2238

Website:
http://koa.com/campgrounds/dubois

E-mailadres:
duboiskoa@dteworld.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Snackbar
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: $ 92 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 12-06-2022 door

Niet zo’n grote camping in een echt western stadje. Vanaf de camping kun je zo het stadje in wandelen. Schoon sanitair en een grote wasruimte met wasmachines en drogers. De camping heeft een binnen zwembad maar die was helaas nog niet open. Achter de camping stroomt een hele snelle rivier.

Kosten per nacht: $92

Bezocht op 12-05-2019 door

rustige camping,gezellige plaatsen aan het riviertje, in het dorpje Dubois is er weinig te zien. propere douches en sanitair, goed voor 1 overnachting

Bezocht op 07-09-2018 door

prijs voor full hook-up, wasserij, super vriendelijke mensen, zeer mooie plaatsen achteraan aan de rivier (wij hadden site 29), korting gekregen

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 10-08-2018 door

Een prima ontvangst kregen we bij deze camping aan de route. Er staan hier voornamelijk grote camperbussen en caravans. Wij kregen een plek aan de rivier, met de buren dicht naast ons en vakantiewoningen aan de overkant. Er is hier een overdekt zwembad bij. De douches zijn eerst afgeschermd met saloondeurtjes waar een dikke kier tussen zit wanneer je hem dicht hebt en waar je ver overheen kunt kijken. Daarna kun je achter een douchegordijn douchen die overigens prima werkt. Al met al nog erg dure camping voor wat je ervoor terug krijgt.

Kosten per nacht: $82.86

door op 25-07-2015

Was onze eerste stop van DEN komend. Een heel eind rijden, maar het waard. Als steeds vriendelijke mensen, leuk othaal chalet. Zorg ervoor dat je plaats achteraan hebt aan de Wind River. Zalig rustig wakker worden aan kabbelend riviertje. Plaatsen vooraan lijken minder. Als steeds correct KOA sanitair. Binnen wandelsafstand Cowboy Cafe - leuke hamburgertent. En van hieruit FANTASTISCHE rit naar de Grand Tetons. Aanrader kortom.

door op 26-07-2013

Heerlijke camping. Aan een riviertje, dicht bij het rustige Dubois en toch nauwelijks van je route af te moeten. Goed personeel.

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon. Vermeld tijdens het reserveren van de camping je kortingscode. De korting kan niet achteraf verrekend worden.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!