Dinosaur RV Park Drumheller, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Dinosaur RV Park
Riverside Drive East 80
T0J 0Y4 Drumheller
Canada

GPS-locatie:
51.466547364, -112.705673128

Telefoonnummer:
1-403-823-3291

Website:
http://www.dinosaurrvpark.ca


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Gameroom
 • Geldautomaat
 • Hookup-plaatsen
 • Minigolf
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: $ 63 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 03-09-2023 door

Via internet boeken kost $ 5 per boeking. 1e nacht via internet geboekt en $ 68,25 betaald, 2e nacht op de camping contant en was $ 63 voor een site met elektriciteit en water. Sani dump elders op de camping. Camping is verdeeld in 2 delen, gescheiden door een beek en daarom verschillende ingangen. West en Oost park. Wij stonden B2 op het West park 2 nachten. Het is op loopafstand van plaats Drumheller. Over de brug en je bent dichtbij Visitor Centre met de grote dino waar je in kunt om naar boven te gaan en van het uitzicht genieten. Het is een rommelige stadscamping dus geen grote plaatsen en in rijen naast elkaar. Geen scheiding tussen de plaatsen. Het personeel is supervriendelijk en behulpzaam. Je krijgt een plattegrond en een welkom pagina en ook een uitvouwbare kaart van Drumheller en de omgeving met advies van routes enz. Dezelfde als bij het VC. Eerste dag was de camping goed gevuld en werkte het internet zo zo. 2e dag was het een stuk rustiger en werkte wifi ook beter. Sanitair niet bekeken. Alles in camper gebruikt. Ik hoorde 's nachts wel regelmatig verkeer op de weg, m.n. vrachtauto's.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 24-05-2018 door

Vriendelijke personeel, mooi toiletgebouw, klein winkeltje erbij. De plaats die we aangewezen kregen was iets minder, met modderig zand bij de picknicktafel. Verder prima wel prijzig vonden wij.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 18-05-2016 door

Simpele camping verder prima

Kosten per nacht: $50

door op 05-08-2015

Gelegen tussen twee wegen, vlak bij het Tyrell Museum (5 minuten met de auto). Op de plek waar wij stonden hadden we geen overlast van het verkeer. Echter er zijn plekken waar dat wel het geval is. Sanitair was netjes.

door op 06-07-2014

De locatie van de camping is prima. Je zit overal dichtbij en hebt een goede uitvalsbasis om de activiteiten in de buurt te ondernemen. Wel was de prijs boven de 40 dollar in mijn ogen aan de hoge kant, vooral voor het feit dat je voor de douche op de camping ook nog eens extra geld moest betalen. De mensen waren vriendelijke en hulpvaardig en de plekken inclusief sanitair waren schoon.

door op 09-10-2013

Handig gelegen camping vlak bij het centrum. Mooi gelegen en goede voorzieningen. Wifi tegen betaling.

door op 28-08-2013

Open ruime RV plekken. Vriendelijke behulpzame eigenaren. Nette schone wasgelegenheid en douches, wel tegen betaling. Op loopafstand van downtown.

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan