Miette Campground Jasper, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Miette Campground
Miette Road
T0E 0E0 Jasper
Canada

GPS-locatie:
53.1964697, -117.9109597

Telefoonnummer:
+1-877-737-3783

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

45 km ten oosten van Jasper townsite. (voorheen Pocahontas)


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Simpele camping zonder douches
  • Geopend van eind mei tot begin september, weersafhankelijk
  • Meest geschikt voor tenten en voor campers tot 27 feet

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-09-2019 door

In jasper park top plek echt in de bossen. Hier doe je het voor. Geen water of electra, wel,firepit. Je moet een parkpas kopen en firepit permission. douche en toilet gebouw niet bijzonder maar voldoende

Bezocht op 12-08-2019 door

Plekken onder de bomen wat het erg somber maakt. Geen douche, wifi of andere faciliteiten. Heel simpel maar voor 2 nachten ook weer prima te doen. Dichtbij lekkere hotsprings.

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 04-08-2019 door

Nette camping. Geen service, wel toiletten aanwezig. Ligt aan de toegangsweg naar Miette Hot Springs. Aan deze weg liggen ook nog korte trails. Wel veel muggen.

Kosten per nacht: $21

Bezocht op 30-07-2019 door

Prachtige camping in Jasper National Park, midden in een bos aangelegd. Weinig voorzieningen, alleen toilet, maar dat past wel in een NP. Veel privacy per plek, schitterende omgeving. Helaas wel veel muggen... De camping ligt een behoorlijk eind ten noordoosten van het dorp Jasper. Dat leverde flink wat extra kilometers op, maar ook een stuk route waar we héél veel wildlife hebben gezien. Door deze camping hebben we ook Miette Hot Springs ontdekt, een idyllische plek om een ochtendje heerlijk te luieren. De camping is voor ons geboekt, dus bedrag onbekend.

Bezocht op 16-06-2019 door

Prima campground om Jasper te ontdekken. Ligt aan de oostkant van het park en de Hot Springs nabij. De stad Jasper op 30 min rijden. Geen hook-up en geen douches. Rustig, maar verder weinig bijzonders. Je moet 7 dollar betalen om hout te mogen stoken. Het hout is vrij verkrijgbaar.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 24-07-2018 door

Hele eenvoudige camping op prachtige plek, zonder voorzieningen. Enige plaats waar we vuurtje mochten stoken. Ook de plek waar de meeste muggen waren. Geen douche. Op 10 min rijden liggen de Miette hotsprings waar je lekker kan badderen en douchen voor 7 dollar p/p. Daarna zalig gegeten bij het Griekse tentje naast de hotspring. Nog nooit zo'n lekkere pizza op!

Bezocht op 20-07-2018 door

Mooie camping, midden in het groen! Wij hadden veel regen die dag, dus verder niet veel van kunnen genieten =)

Kosten per nacht: $29.1

door op 30-07-2015

Juli 2015 Hebben we op deze camping gestaan. Het eerste wat ons opviel toen we uit de camper stapte waren de grote hoeveelheid muggen, hierdoor konden we niet buiten zitten of eten, verder was er helaas geen douche maar dat hadden we van te voren kunnen weten. Jasper zelf is wel echt de moeite waard en de weg naar de camping ook want elke keer als we daar reden zagen we wildlife tot een beer aan toe.

door op 23-09-2010

Prima camping, schoon sanitair.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan