Vedder River Campground Chilliwack, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Vedder River Campground
5215 Giesbrecht Rd.
V2R 4R1 Chilliwack
Canada

GPS-locatie:
49.090242, -122.006867

Telefoonnummer:
+1-604-823-6012

Website:
Bezoek

E-mailadres:
vedderriver@shaw.ca

Aanvullende informatie:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Speeltuin
  • Basketbal

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 27-09-2022 door

Aan rivier. Full hooked up en gelukkig want sanitair was dramatisch. Prima camping voor de laatste nacht want ligt 20 minuutjes van Four Seasons RV. Veel seizoensplekken/vaste gasten.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 26-07-2022 door

Deze camping uitgezocht omdat we niet te ver wilden rijden na het ophalen van de camper. Camping ligt aan een riviertje maar de plaatsen kijken daar niet op uit. Sanitair is hopeloos verouderd. Camping heeft een aardig speeltuintje voor de kids maar dit ligt pal in de zon waardoor alles zo heet werd dat ze er niet konden spelen. Geen aanrader.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 19-06-2022 door

Deze camping uitgezocht omdat het niet te ver van Vancouver ligt (80 km), zodat de volgende ochtend de camper makkelijk ingeleverd kon worden. De plekken hebben full hook-up, waardoor je in de ochtend al je tanks kan legen. De plekken zijn zeer smal, waardoor je met grote camper en de vele vaste gasten erg op elkaars lip zit. Goed voor een nacht, maar zeker niet langer.

Kosten per nacht: $55

door op 30-06-2015

Deze als een dorp georganiseerde campground wordt bijna geheel door vaste gasten bewoond en zal in het seizoen zeer druk zijn. (In het voorseizoen al veel lawaai) Redelijk sanitair. We gebruikte deze camping om tijdig de camper in te kunnen leveren in Vancouver (90 km) De rivier en het aangelegen natuurpark zijn zeer een wandeling waard (Kingfischer en Beaver-trail)

door op 18-08-2009

Camping met veel vaste standplaatsen, erg basale toiletvoorziening en douche. Wel leuk gelegen naast een rivier waar je met grote band door een soort stroomversnelling kunt. Ook vriendelijk personeel.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan