Fraser Cove Campground Lillooet, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Fraser Cove Campground
Davis Rd. 1234
V0K 1V0 Lillooet
Canada

GPS-locatie:
50.7087359, -121.9116408

Telefoonnummer:
+1-250-256-8757

Website:
http://www.frasercove.com/

E-mailadres:
pmortensen65@gmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 11-09-2018 door

Standplaats, bumper aan bumper, met water en electra. Gratis Wifi, werkt niet! Douche 1$ voor 2,5 minuut. De volgende ochtend verder richting Whistler zagen we vlak na Lilloet diverse natuurcampings waar je gratis mag overnachten.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 15-06-2017 door

een campground in renovatie. dit was ook erg duidelijk. Het wordt vast een schitterende campground de ligging is fantastisch langs een snel stromende rivier. Hij is niet zo heel groot. er was nu alleen 1 douche en 1 wastafel met warm water beschikbaar. en 2 puttoiletten. Je was hier dus wel aangewezen op je eigen RV. ( op zich niet zo erg alleen was de 40 dollar voor het geboden wel een beetje aan de prijzige kant) Het koppel wat de campground runt was vriendelijk en behulpzaam. wel wifi

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 30-09-2016 door

De Fraser Cove Campground heeft sinds mei 2016 een nieuwe eigenaar en er valt nog veel te verbeteren aan deze camping om tevreden gasten te houden. Met name het sanitair is niet van deze tijd en zal opgeknapt dienen te worden. Eigenaar deed vreselijk zijn best om zoveel mogelijk campers op deze kleine campground ( meerdere terrassen) te plaatsen. Dus weinig ruimte maar met een magnifiek uitzicht op de machtige Fraser-river! Gelukkig wel een fire-pit aanwezig. Geen vuilwaterlozing op de plaats.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 14-06-2016 door

Toen we van de berg in Lliooet aankwamen zagen we de camping al liggen en we dachten hier gaan we niet liggen. Verder zoeken het dorp leverde ook onze interesse niet. Dus terug naar Fraser Cove campground. Het was een hele tour om onze 9 meter lange camper beneden te krijgen op de camping. Maar met geduld lukt alles. Ze hadden eigenlijk geen plek maar toch een gekregen, elektra dmv verlengkabel, water uit kraantje dichtbij met niet aangesloten op camper, was geen probleem. Ligt heel mooi aan rivier een uitzicht wat je hebt geweldig, dichtbij ligt een oude spoorwegbrug die je op mag. Heel lieve en leuke kampbeheerster. Sanitair is minimaal sleutel ligt op een aangewezen plek waar je deze kunt pakken. Geen super camping maar wel een leuke.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 06-08-2015 door

kleine camping , ligging aan de Fraser River. Staanplaatsen met uitzicht op de rivier. Goed voor 1 nacht Sanitair minimaal en gedateerd.

Bezocht op 04-06-2014 door

De camping ligt pal aan het water en de voorzieningen zijn in verval. Halverwege de steile toegangsweg staat een gammel houten toilethok, de receptie bevindt zich in een kleine wrakke caravan. De douche blijkt ergens in een hokje bij de ingang te zijn en de sleutel ligt weer ergens anders. Toen we de volgende ochtend ongedoucht wegreden zag ik pas dat er bij de ingang een bord hing: 'for sale'

Kosten per nacht: $34

door op 14-06-2014

Goede plek om op doorreis te overnachten. Mooi aan de Rraser river gelegen. Helaas maar 1 douche aanwezig, wel schoon en veel ruimte om je om te kleden.

door op 26-10-2013

Op loopafstand van het originele plaatsje met alle voorzieningen. De rustige ligging aan de rivier maakt het verbljf prettig. Sanitair is zeer eenvoudig.

door op 23-07-2013

We hebben hier met plezier 2 nachten gestaan. Prachtige omgeving. Eenvoudige voorzieningen, maar een van de weinige kleine campings die we aantroffen. Op de brug nestelt een visarend.

door op 24-06-2013

Ligt mooi aan een rivier. Prachtig uitzicht. Sanitair in het ketelhuis, redelijk schoon.

door op 20-08-2012

Electra, water en internet/wifi op de plaats. Een eenvoudige camping, één douche aanwezig.

door op 04-10-2010

Kleine campground, je moet jezelf registeren. Prima geregeld. Alleen maar weinig full hookup plekken. Die naar ons inzicht al bezet worden door mensen die er langer staan. Maar als je dat niet nodig hebt is het een prima mooie plek aan de rivier.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!