Nk'Mip RV Park Osoyoos, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Nk'Mip RV Park
8000 45th Street
V0H 1V6 Osoyoos
Canada

GPS-locatie:
49.0340351, -119.4364066

Telefoonnummer:
+1-250-495-7279

Website:
campingosoyoos.com

E-mailadres:
info@campingosoyoos.com

Aanvullende informatie:

Zie website


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Zwembad

Overige faciliteiten

 • Hot Tub
 • Volleybal
 • Speeltuin
 • 9 Hole Desert Golf Course

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 10-09-2016 door

Mooie (grote) campground aan het ) Osoyoos meer. Vriendelijk ontvangen in een ruime receptie. Osoyoos ligt in een valley en daarom is het klimaat zeer aangenaam. Wij stonden aan het rand van het meer, met geweldig uitzicht. Vanuit de campground is een makkelijke wandeling door de wijngaarde naar de Mk'Mip Cellars. Het is mogelijk om een wijnproeverij te bestellen. Voor de mooie zwoele avond een paar flesjes meegenomen.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 23-09-2018 door

Een hele grote campground direct aan een prachtig meer. Een geweldig uitzicht. Je kunt om het meer naar Osoyoos lopen. Mooie ruime plekken. Erg veel vers fruit stalletjes in de buurt. Wel rekening houden met plotseling opkomende wind ( voor tegen de avond). Internet was niet geweldig ( wel bij de wc)

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 30-08-2018 door

Beetje zakelijke ontvangst. Vlakke plek met full hook up en uitzicht op het meer. Niet veel privacy. Keurig sanitair, douchen voor $1 en was draaien voor $ 2

Kosten per nacht: $52.5

door op 21-09-2014

Hele grote camping, mooie ligging aan het water. Tegen betaling nette schone douches. Wifi alleen tegen betaling. Staanplaatsen waren klein. Deze camping staat iedere avond vol dus voor het personeel was je maar een nummertje.

door op 31-07-2013

1e indruk bij aankomst was rommelig en erg druk. Er is een winkel bij. Douches goed (1 looney = 5 min). Toiletten schoon. Wij kregen plek 233 wat helemaal achteraan is. Heerlijk onder de bomen dus schaduw! Uitzicht op het meer en dichtbij het beneden gelegen strandje. Het meer is heerlijk zwemwater en loopt langzaam af. Zandbodem! Voor onze plek zou ik 4* geven alleen de algehele indruk van de camping vond ik erg rommelig.

door op 01-10-2012

Betreft een zeer commerciele camping, kleine plaatsen. Als je deze campground bezoekt zorg dat je een plek aan het water hebt dan is je plek nog enigsinds een goed formaat en in ieder geval aan 1 kant geen pottenkijkers. Camping is aardig netjes maar niet super schoon. Douche automaten werken slecht dus je kunt wel eens een dollartje extra nodig hebben. Over het algemeen vond ik de prijs kwaliteit verhouding niet goed.

door op 10-06-2010

Mooi gelegen, veel faciliteiten, veel te doen op resortcomplex: wijngaard, spa, bootverhuur. Kortom alles in 1.

door op 19-09-2009

*

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!