Todd's RV & Camping Peachland, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Todd's RV & Camping
Beach Avenue 3976 -3976
V0H 1X1 Peachland
Canada

GPS-locatie:
49.7845953, -119.7099715

Telefoonnummer:
+1-866-255-6864 / +1-250-767-6644

Website:
http://www.toddsrv.com/

E-mailadres:
info@toddsrv.com

Aanvullende informatie:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

  • Aan strand gelegen
  • Speeltuin
  • Huisdier vriendelijk

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 22-06-2019 door

Duur, niet voor herhaling vatbaar. We lagen tegenover de afvaldump. Rommelige camping.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 08-08-2017 door

Deze camping deed ons erg denken aan een camping in Italie aan één van de grote meren. De camping hadden wij gereserveerd en dat moest ook wel. Het zat helemaal vol en het stond ook op en aan elkaar. Een drukte van belang dus. Wel wat anders als het kamperen in het bos. Eigenaar was wel vriendelijk, we hadden wat problemen met de stroomaansluiting maar dat was snel gemaakt. De liggen aan het meer is prachtig. We hadden helaas wat last van smog ivm de bosbranden maar anders zou het uitzicht nog mooier zijn geweest. Je kunt lopen naar het dorpje Peachland. In het VVV is men bijzonder trots op de vleermuizen in het dorp. Reken op 3 kwartier lopen naar de restaurantjes. Ik weet de kosten niet meer precies maar dit was wel de duurste camping uit het rijtje dat wij hebben gehad. Prijs/kwaliteit voor ons dus oordeel redelijk.

Bezocht op 29-05-2017 door

De locatie is heel mooi, dichtbij het water, maar de plekken zelf zijn niet zo bijzonder. Wel uitstekende plek om langs het water een wandeling te maken en in het "centrum" van Peachland een drankje te doen. Vanwege hoogwater waren sommige plekken onder gelopen, maar daar hebben wij verder weinig last van gehad.

Bezocht op 16-06-2016 door

Op advies van het info-center naar deze campground gereden. Heerlijk rustig en vriendelijk ontvangst. Het sanitair is wat primitief, maar de douches waren lekker warm. Het meer aan de overkant van een rustige weg. Wifi prima

door op 21-07-2014

Dure camping wel met full hook up, maar verder nauwelijks faciliteiten. Wel heel dicht bij het meer, smal strand lekker water. Bootje huren in de buurt is er niet. Toiletgebouw matig.

door op 15-07-2013

Camping lag rustig. Sanitair was netjes, zelfs muziek onder de douche.

door op 31-08-2009

Dure camping met kleine plaatsen gelegen aan strandweg, vlakbij Peachland. Plaatsen langs weg ruimer en vanaf weg bereikbaar (open), met uitzicht over het meer.

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!