Porpoise Bay Provincial Park Sechelt, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Porpoise Bay Provincial Park
Sechelt Inlet Road 6451 -6583
V0N 3A4 Sechelt
Canada

GPS-locatie:
49.5065188, -123.7469444

Telefoonnummer:
604 885-3714

Website:
bcparks.ca/explore/parkpgs/porpoise/

E-mailadres:
info.scparks@gmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Geen hook-up plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 26-09-2022 door

Zonder reservering geboekt; Enkele plekken beschikbaar gesteld voor first come-first serve; Grootste deel camping was niet meer bezet. Camping ligt in bos en aan een strandje. 1 sober toiletgebouw op hele park. Ver van onze plek. Geen elektra en water.

Bezocht op 21-07-2022 door

Wat een mooie plekken en lopen naar het meer om te zwemmen. Rust, donker en in de bossen. We houden ervan. Sanitair is wel matig, maar dat nemen we hier graag voor lief.

Bezocht op 20-09-2019 door

Laagseizoen, dus niet druk. We mochten zelf kiezen uit de vele lege plekken. 's Avonds kwam de beheerder langs om het geld te innen. Mooie plekken in het bos. Camping ligt aan het water met strandje. Schone was- en douchegelegenheid. Afslag naar de camping was niet duidelijk. Aan de weg staat alleen maar een bordje PorPoiseBay Provincial Park. Dus zonder het woord camping of een campingteken.

Kosten per nacht: $29

Bezocht op 25-07-2019 door

Grote camping met ruime plaatsen. Geen hook up plaatsen, wel een sanitair gebouw met gratis douche/wc gebruik. Druk gebruikte camping. Plaats Gibson ligt dichtbij, waar we lekker aan het strand hebben gezeten, gegeten en gezwommen. Leuke wandelboulevard. Dichtbij Comox voor de ferry overtocht naar Vancouver. Wij stonden er met een camper 23 feet. Dichtbij is een inlet met een strandje, waar het een komen en gaan is van watervliegtuigen, die je in de ochtend ook wakker maken op de camping.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 08-06-2019 door

Grote camping met ruime plaatsen, mooi aan het water. Leuke speeltuin nog voor de kinderen, kiezelstrandje maar wel leuk om met kinderen rond te lopen. Houdt wel rekening met de afslag naar de camping, die is sneller dan je denkt.

Bezocht op 17-08-2018 door

Een grote camping met ruime plaatsen midden in het bos. Het is gelegen aan een meertje, met strandje. Hou je van rust en natuur, dan is dit een mooie camping.

Kosten per nacht: $29

Bezocht op 07-06-2017 door

Gelegen aan de Sechelt inlet. Als je de BC circle coastal route rijd in dit een mooie stop tussen de twee ferrieovertochten in. De camping is een standaard provincial park camping; goed geegaliseerde plaatsen, picknicktafel en fire pit. Het sanitair was wat verouderd, maar de douches lekker warm. Bij de camping is een strandje met mogelijkheid tot zwemmen en kanoeen. Wij kampeerden hier in een 25 ft camper

Kosten per nacht: $29

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan