Cal Cheak Whistler, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Cal Cheak
Cal Cheak
V0N 1B1 Whistler
Canada

GPS-locatie:
50.062800512, -123.09923172

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken

Er zijn geen faciliteiten bekend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 18-07-2022 door

Wow wow wow. Als je van natuur en back to basic houdt, dan is dit de plek! First come dus wij hebben bij aankomst op een plek (echt de mooiste, aan de rivier) de stoelen keurig in een kringetje neergezet en zijn toen Whistler in gegaan. Toen we later terugkwamen, liep er een zwarte beer langs onze plek. Super gaaf (en ook wel even een beetje spannend). De rivier was te ruig om in te zwemmen, maar er was voldoende ruimte om in het bos te spelen (check check voor de beer) en in de avond het vuur aan te steken. Deze plek staat in onze top drie van drie weken vakantie. $15 per nacht in enveloppe doen en in brievenbus deponeren. Geen parkwacht gezien. Ik hoop dat anderen ook eerlijk betalen.

Bezocht op 02-10-2019 door

Prachtige, midden in het bos gelegen natuurcamping. Er zijn hier, behalve een pit toilet, geen voorzieningen. Het is hier "first come, first serve". Wij hadden geen problemen met het vinden va een plek voor onze SVC Camper (8,25 meter). Zelf registratie. Als je vanuit Whistler komt moet je doorrijden tot de afslag naar de Brandywine Falls vervolgens weer terugrijden (ongeveer 5 kilometer) richting Whistler.

Kosten per nacht: $13

Bezocht op 13-09-2018 door

Eenvoudige camping met niet al te grote plaatsen, midden in de natuur. Geen voorzieningen, wel charme!

Kosten per nacht: $13

Bezocht op 28-06-2018 door

Door de eerdere reviews op deze site gevonden. En wat een pareltje! Geen reservering mogelijk, want zelf geld in een envelopje achterlaten voor de dagen dat je blijft. Wij maken een rondje om te zien welke plekken vrij zijn en kiezen voor North. Prachtig in de natuur, zonder voorzieningen, naast de beek, met muggen (maar zijn zo weg met beetje wierook en muggespul). Fijne plek om Whistler te bezoeken en in de rust te kunnen slapen. Plek netjes houden ivm mogelijk beren.

Kosten per nacht: $13

Bezocht op 03-06-2018 door

Zeer eenvoudige camping maar absoluut mooi. Heel erg veel hoge en dikke bomen aan een riviertje. Zorg dat je voldoende water, en voorziening in de camper hebt. Je kunt hier niet bijtanken of lozen. Mooie en natuurlijke omgeving zonder verdere poespas. Let op! Je kunt hier niet komen als je vanuit Whistler naar het zuiden rijdt. Je moet verderop keren en de camping vanaf het zuiden benaderen, pas dan zie je dat het is aangegeven. Zeker een aanrader als je van rust en natuur houdt. Wij hebben de indruk dat velen deze camping niet kennen omdat het zo rustig is. Gezien de lage prijs erg veel natuur voor je geld.

Kosten per nacht: $13

Bezocht op 18-05-2018 door

Prima campground als je verder geen voorzieningen nodig hebt. Cal Cheak bestaat uit 3 campgrounds. Wij hebben op the North gestaan, de 2e die je tegenkomt. Een prachtig ruime plek aan de rivier, met picknicktafel en firepit. Perfecte uitvalsbasis voor Whistler en omgeving. In het nabijgelegen Function Junction (5 minuten rijden) vind je een sanistation waar je afvalwater kunt lozen en de watertank kunt vullen, kosteloos. Een aanrader deze plek!

Kosten per nacht: $13

Bezocht op 08-06-2017 door

Primitieve camping zonder voorzieningen. BC forest recreation site. First come first serve, geen reserveringen mogelijk. Goede uitvalsbasis voor Whistler, en veel goedkoper alternatief dan in Whistler zelf. Je moet zelf registreren. Camping midden in het bos aan een riviertje. Leuke wandelingen vanaf de camping mogelijk. Plaatsen zijn wel wat donker. Wij kampeerden hier in een 25 ft camper

Kosten per nacht: $14

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan