Indian Line Brampton, Ontario

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Indian Line
Finch Avenue West 7625
L6T 0B2 Brampton
Canada

GPS-locatie:
43.736013, -79.6371953

Telefoonnummer:
1-905-678-1233

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Nabij Toronto gelegen


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Simpele stadscamping.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 12-08-2022 door

ideale camping voor bezoek aan Toronto. met een taxi voor ongeveer 60 dollar naar de CN tower (enkele reis) er loopt een treinrails langs waar je last van kan krijgen. sanitaire was slechts koude douche en schimmel zwembad was zoutwater

Bezocht op 05-08-2019 door

Vlakbij het vliegveld, dus ideaal voor ons om voor het retourneren van de camper een huurauto op te halen. Plekken zijn prima, maar wij stonden in de buurt van het toiletgebouw van het zwembad en dit was ronduit vies.

door op 01-07-2019

Als je een camper hebt gehuurd bij Canadream in Brampton is dit een ideale camping, zowel voor de eerste als ook voor de laatste overnachting in de camper, Canadream is slechts 12 km vanaf de camping. Nette camping, goed sanitair, zwembad en vriendelijk personeel bij de receptie. Wifi niet overal even goed.

Kosten per nacht: $72

Bezocht op 27-07-2017 door

Een camping die net buiten Toronto ligt. Ligt naast een treinspoor wat 's nacht wel overlast geeft. Personeel is niet heel behulpzaam en wifi is slecht. Wil je naar Toronto met het OV dan zal je hier ongeveer 75 min over doen met bus en trein. Er is een zwembad aanwezig (wel koud) en een flinke speeltuin. Let wel op de camping ligt dichtbij de tolweg.

Bezocht op 04-05-2016 door

Mooie camping aan het water. Hartelijk ontvangen door de eigenaar. Ook deze camping was nog niet open, we stonden er als enige. Wel dichtbij vliegveld en snelweg. Sommige dingen waren vernieuwd, andere weer niet. Bootsteigers bijvoorbeeld.......

Kosten per nacht: $48

door op 05-08-2015

Grote camping in beheer van de gemeente Toronto. Laag voorzieningen nivo, sanitair niet schoon. Wij hebben er in het weekend gestaan (juni), er komen dan veel jongeren met enige geluidsoverlast van een nabij gehouden dance feest. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan downtown Toronto. Camping is nabij vliegveld en op 20 minuten rijden van camperverhuurder Canadream. Prijsnivo 2014 CAD 40,=

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan