Mew Lake Campground Whitney, Ontario

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Mew Lake Campground
Highway 60, KM 30.8
Whitney
Canada

GPS-locatie:
45.5759896, -78.5129028

Website:
Bezoek


Mew Lake Campground is het hele jaar door geopend.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Winkel

Overige faciliteiten

Strand


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 10-10-2019 door

Grote camping in Algonquin Park, Wij stonden op een ruime plaats aan een meer waar in de ochtend de nevel over dreef. Wij waren daar op het mooiste moment van het jaar, alles stond in prachtige herfstkleuren. Je kunt er fantastisch wandelen met adembenemende vergezichten.

Bezocht op 06-05-2019 door

Prachtig camping, midden in de natuur aan het meer. Aan de route Highway 60. Goed uitgangspunt voor alle activiteiten in Algonquin Provincial Park. Nette douches.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 14-08-2018 door

Prachtige camping aan meer. Minimale voorzieningen, maar prachtige natuur. Let op: op onze plek: 71 was de weg goed hoorbaar. Het was drukker dan we gedacht hadden, maar het was ook hoogseizoen. Prachtig zwemwatertje!

Bezocht op 17-07-2017 door

Camping aan highway 60 en een klein meer. Vlak bij een cafetaria, fietsverhuur en winkel waar je kampeerspullen etc. kunt kopen. Ruime plaatsen met stroom (geen water, wifi en riool). Goede wandel- en fietsmogelijkheden in de directe omgeving. Goed sanitair. Tip: ga niet te dicht bij highway 60 staan ivm geluid verkeer.

Kosten per nacht: $50

door op 26-06-2015

Heel mooi gelegen aan een mooi meer in Algonquin Provincial Park. Wel gaan water aanwezig en sewage, maar voor de rest super locatie. Let wel op in Juni : enorm veel blackflies, die bijten vrij hard en uiteraard de gewoonlijke muggen (wel zeer agressief)

door op 11-11-2014

Deze camping ligt midden in het Algonquinpark. Het is een prima camping. Het heeft goed sanitair. De indruk wordt gewekt dat er op de camping zélf een winkeltje is. Dit is niet zo. Een winkeltje bevindt zich op de naastgelegen camping, dit is wel op loopafstand. Hier zijn tevens fietsen te huur. Per fiets hebben wij beren gespot! Doen dus! Op de camping is een host aanwezig. Zij heeft ons tips gegeven. Superhandig om extra informatie in te winnen.

door op 30-06-2014

Deze camping willekeurig gekozen langs de route door het Algonquin Park. De camping is gelegen aan het Mew Lake, keurig sanitair, goed aangegeven aan de HW60, gastvrije ontvangst. Verder geen extra faciliteiten. Prijsnivo 2014 $ 49,50 voor 2 personen incl. camper. Wij hebben deze camping in juni bezocht en heben veel last gehad van vliegen (black flies en mosquitos) waardoor wij nauwelijks buiten konden zitten.

Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!