Jack Daniel's Tour

Neem een kijkje in de distilleerderij waar de beroemde Jack Daniel’s whiskey wordt geproduceerd. Je hebt de keuze uit verschillende tours.

Zo leer je tijdens de 70 minuten durende Dry County Tour alles over de eigenaar Mr. Jack, de geschiedenis van deze Tennessee whiskey en zie je het productieproces zonder van de whiskey te proeven. Kies je voor de Flight of Jack Tour van anderhalf uur dan maak je een memorabele stop bij het historische Barrel House 1-14 waar je mag proeven van vijf soorten whiskey’s en likeuren. Tijdens de Angel’s Share Tour krijg je de kans om rechtstreeks uit het vat te proeven, een eer die normaal alleen toebedeeld is aan distilleerders en officiële whiskeyproevers. Ook hier krijg je vijf bijzondere whiskey’s voorgezet. De Taste of Lynchburg combineert een tour bij Jack Daniel’s met een typische ‘southern’ lunch bij Miss Mary Bobo’s Boarding House Restaurant.

Je moet tenminste 18 jaar of ouder zijn om deel te mogen nemen aan de tours en 21 jaar of ouder zijn om te proeven van de whiskey (ID verplicht). Een uitzondering is de Dry County Tour die ook toegankelijk is voor kinderen (tot en met 9 jaar gratis toegang).

Tijdsduur:
Tussen een uur en 10 minuten en 3 uren
Minimale leeftijd:
18 jaar
  • Jack Daniels Tour, Lynchburg

  • Jack Daniels Tour, Lynchburg

  • Jack Daniels Tour, Lynchburg

  • Jack Daniels Tour, Lynchburg

  • Jack Daniels Tour, Lynchburg

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan