The Grand Ole Opry

Waar The Grand Ole Opry begon als een simpele radio-uitzending in 1925, is het inmiddels uitgegroeid tot Nashville’s grootste podium voor live concerten. The Opry biedt een dynamische line-up van tenminste acht muzikanten die het podium betreden en ieder hun eigen muziek ten gehore brengen. Zo maak je kennis met verschillende muziekstijlen van gevestigde en nieuwe namen in de country scene.

Als je na een avond vol muzikale hoogtepunten nog meer wilt zien, kun je kaartjes nemen voor de Backstage-tour die na de show plaatsvindt. Je krijgt een kijkje achter het podium en treedt in de voetsporen van countrysterren. Neem een kijkje in de achttien paskamers, met elk een eigen thema.

De shows vinden iedere dinsdag, vrijdag en zaterdagavond plaats vanaf 19:00. Gemiddeld duurt een show zo'n twee uur. Tussen februari en oktober zijn de shows in het Grand Ole Opry House; van november tot januari kun je terecht in het historische Ryman Auditorium. Je kunt kiezen uit een ticket voor de 2e of 3e rang, met of zonder backstage-tour.

Tijdsduur:
Tussen 2 uren en 3 uren
Minimale leeftijd:
1 jaar
  • Nashville muziekstad grand old opry

  • Nashville muziekstad grand old opry

  • Nashville muziekstad grand old opry

  • Nashville muziekstad grand old opry

Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
30% korting op Escape campervans in Miami en NYC!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op zaterdag 24 februari.
Meld je aan