Alinde van Dalfsen

Reisadviseur Tioga Tours In 2018 ben ik voor het eerst richting de Verenigde Staten afgereisd en ik was meteen verkocht! Mijn eerste Amerika-ervaring was New York, inmiddels ben ik daar al twee keer geweest en de derde en vierde keer staan nog op mijn bucketlist. In 2019 heb ik voor het eerst een camperreis in Zuidwest-Amerika gemaakt, dit is de mooiste reis die ik ooit heb gemaakt! Wat een indrukwekkende natuur, je komt ogen tekort. Bij Tioga Tours mag ik mijn passie voor Amerika en Canada gebruiken om mooie reizen voor klanten samen te stellen!

Bezochte gebieden

New York, Zuidwest-Amerika

Reisadviseur Alinde

Favoriete stad

New York!

Favoriete parken

 1. Monument Valley
 2. Zion National Park
 3. Yosemite National Park

Bucketlist:

 1. West-Canada
 2. Rocky Mountains
 3. De muzieksteden
 4. Yellowstone National Park
 5. Noordwest-Amerika
  Genoeg te doen dus!

Mijn tips

 1. Ga op je eerste dag in New York 's ochtends direct naar het observation deck op het One World Trade Center en je wordt overweldigd door het uitzicht over deze enorme stad!
 2. Bezoek de Canyon X in Page, deze is heerlijk rustig en erg mooi.
 3. Sla Highway 1 zeker niet over als je in Californië bent, neem hier rustig de tijd en geniet van de waanzinnige uitzichten!
 4. Kijk of je tijdens je verblijf in New York een openluchtfilm kunt meepakken, het liefst op een rooftop of tijdens de Bryant Park Movie Nights.
Reisadviseur Alinde

New York

In 2018 ben ik op huwelijksreis naar New York geweest en ik was meteen verkocht! Ik heb een gevoel bij deze stad, dat ik niet kan omschrijven. Er is zoveel te zien en zoveel te doen, het letterlijke hoogtepunt was voor mij de helikoptervlucht in de avond, met de deuren eraf! Ik had de smaak te pakken en ben in 2022 nog een keer die kant op gegaan met een vriendin. Heerlijk in de vele parken genieten van alles wat er om je heen gebeurt, vanaf het water de indrukwekkende skyline bewonderen, fietsen over de bruggen, weer een helikoptervlucht en nog veel meer! Ik hoop dat ik er nog vaker heen kan gaan.

Reisadviseur Alinde

Zuidwest-Amerika

In 2019 heb ik een camperrondreis gemaakt door Zuidwest-Amerika, wat een indrukwekkende natuur! Zoveel parken relatief dicht bij elkaar, maar toch allemaal totaal verschillend. Zelf ben ik heel erg enthousiast over Monument Valley, wanneer je naast de enorme rode rotsformaties staat, besef je hoe klein je eigenlijk bent. Maar ik vind alle parken prachtig op hun eigen manier. Voor de afwisseling in mijn reis vond ik de steden erg leuk. Na een bezoek aan een stad zie je de schoonheid van de parken weer extra goed. Het reizen met een camper gaf mij het ultieme gevoel van vrijheid. Geniet vooral ook van het reizen tussen de verschillende gebieden, je komt ogen tekort!

Reisadviseur Alinde
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}