Vier redenen om langs te komen op een infodag

door Onze redactie ma 31 aug. 2020 8:00 bijgewerkt op ma 7 sep. 2020 8:00

De laatste zandkorrels uit de auto geveegd, broodtrommeltjes weer gevuld, de hittegolf zit er op. School, werk en het semi-alledaagse leven beginnen weer én gelukkig: onze infodagen ook! We kunnen nog niet op reis, maar tijdens de corona-proof infodagen nemen we je toch al een beetje mee naar onze lievelingsplekken in Amerika en Canada. Van regiopresentaties over de mooiste bestemmingen tot een aantal highlights in Zwolle: hier vier belangrijke redenen om langs te komen op onze infodag!

1. Waar ben ik beland?

Vanaf het moment dat je de auto parkeert, waan je je in een andere wereld. Welkom op ons kantoor in Zwolle, waar de voorkant van het gebouw je al doet denken aan een ghosttown uit de goudkoorts-tijd. Kom binnen en begin je bezoek met een dampende kop koffie in onze Amerikaanse Diner, schep je eigen zakje vers gepopte popcorn en loop door naar de campground. Daar staat één van onze twee campers (we hebben zowel een Amerikaanse C-25 als een Canadese C-Large). Klim achter het stuur en laat je informeren door onze adviseurs. Zeker als je het een beetje spannend vindt om met een camper op pad te gaan, is dit een hele mooie manier om van de zenuwen af te komen. Als je uitgekeken bent, kun je rustig door naar je regiopresentatie. Óf als het lunchtijd is: onze saloon. Sluit je bezoek af in Wild-West stijl tussen de andere cowboys, met een lekker broodje hotdog.

We brengen jouw vakantie naar Zwolle

Drink een kopje koffie in de Amerikaanse Diner

2. Van de Grand Canyon naar Vancouver Island in één dag

Droom je er van om de Grand Canyon in het echt te zien? Of bultruggen te spotten aan de kust van Vancouver Island? Cruisen over Route 66 of juist naar het donkergroene binnenland van West-Canada met de felblauwe meren? We helpen je op weg met onze prachtige regiopresentaties. Ga zitten en laat je 45 minuten meenemen op reis door onze reisadviseurs. Ze nemen zowel de route als de belangrijkste hoogtepunten van onze bestemmingen met je door. Zo krijg je in een korte tijd een indruk van bepaalde regio, waarna wij je graag helpen om je reis op maat te maken. Iedere reis is daarom anders, aangepast op jouw wensen.

Woon onze regio-presentaties bij in de Corona-proof presentatiezaal

3. Persoonlijk adviesgesprek

We hebben meerdere tools om jou te helpen met het uitstippelen van jouw droomreis. Zo kun je vanaf nul een route bouwen óf een voorbeeldroute ombouwen naar jouw smaak, met onze handige routeplanner. Maar ook offline denken we graag met je mee, een persoonlijk adviesgesprek is hier een voorbeeld van. Zo’n gesprek is geheel vrijblijvend. Jij legt jouw reisdroom bij ons neer en samen kijken we naar je opties. Dit geldt voor zowel de route, de excursies, het vervoersmiddel én natuurlijk de voordeligste prijzen. Op onze infodagen zijn er meerdere inschrijfmogelijkheden voor een persoonlijk adviesgesprek. Handig, met de regiopresentatie nog vers in je geheugen!

Droom jij over een reis naar de Grand Canyon?

Ga op zoek naar orka's en bultruggen aan de kust van Canada

4. Combineer een bezoek aan ons, met een bezoek aan Zwolle

Natuurlijk kom je bij ons, omdat je een verre reis wilt maken. Maar hou het tijdens een bezoek aan de infodag een beetje dichter bij huis en combineer het met een dagje Zwolle. De stad heeft zoveel leuks te bieden. Zo kunnen de stoere kleintjes op zoek naar echte dinosauriërs in Dinoland. Of breng bij een gebrek aan hoogtevrees een bezoek aan het hoogste punt van de iconische Peperbus. Kunstliefhebbers kijken hun ogen uit in het prachtige gebouw van Museum de Fundatie, met een indrukwekkende collectie. En sluit je dag af met een Amerikaans tintje, met stevige (vega)burger bij Restaurant Ingeburgerd.

Combineer een bezoek ons met de stad Zwolle

Het fonkelende ei van het Museum de Fundatie, foto credit: Pedro Sluiter

Boek zonder zorgen met onze Peace of Mind

Gelukkig kunnen we weer langzaam fantaseren over verre droomreizen... De ultieme roadtrip langs de enorme watervallen van Yosemite en kleurrijke hotsprings van Yellowstone, wandelen langs de talloze meren in de Rocky Mountains of toch het Vrijheidsbeeld aanschouwen in New York City. We snappen dat het nog onzeker kan aanvoelen om nu een reis te boeken, daarom hebben wij de Peace of Mind-garantie. Hiermee kan je met een gerust hart boeken voor 2021.

Peace of Mind-garantie in een notendop:

  • Al onze auto- en camperreizen gratis annuleren t/m 30 november 2020.
  • Tot 1 december hoef je geen aanbetaling te voldoen.
  • Geen enkel risico, wel de voordeligste vroegboekkortingen.
Met een gerust hart boeken voor 2021

Gerelateerde Infodagen

Infodag 3 okt 2020

Info & aanmelden


Infodag 17 okt 2020

Info & aanmelden


Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!