Cruise America Wegbrengspecial Chicago en Chicago Northwest

Hieronder vind je extra informatie over de Wegbrengspecial van Cruise America vanuit Chicago,Illinois. Lees de informatie zorgvuldig door en zorg ervoor dat je minstens 10 dagen voor het ophalen van je camper online incheckt om een afspraak te maken voor de ophaaltijd. Doe dit zodra je de reispapieren van ons ontvangt.

Wat is een Wegbrengspecial?

Een Wegbrengspecial wordt door verhuurders gezien als een testrit. Deze gloednieuwe campers gaan voor het eerst de weg op en worden door jou van de locatie Chicago Northwest naar een van de verhuurlocaties in het land gebracht. Het kan dus zijn dat je mankementen aan de camper ontdekt. De verhuurder verwacht van jou dat je mankementen en dergelijke aan hen doorgeeft. Hierover krijg je bij het ophalen verdere instructies. Ook zijn de campers gewinterized, wat inhoudt dat het watersysteem niet zomaar gebruikt kan worden: de camper moet eerst gedewinterized worden. Hierover krijg je bij het ophalen verdere instructies.

Welke camper krijg ik mee?

Je brengt een spiksplinternieuwe C-25 of C-30 camper naar de verhuurlocatie in Denver. Er kunnen maximaal 5 volwassenen en 1 kind in de C-25 camper.

Wat is inbegrepen?

Op je nota en voucher staat alles wat is inbegrepen bij je camper: van het aantal mijlen tot verzekeringen.

De huurprijs is inclusief:

Wat moet/kan ik bijboeken?

  • Een SLI-verzekering. In plaats van de SLI-verzekering van Cruise America, raden wij de eigenrisicoverzekering van Europeesche Verzekering aan, dan hoef je ter plaatse geen extra SLI-verzekering meer af te sluiten. (meer over verzekeringen)
    Extra gereden kilometers worden betaald bij het inleveren van de camper ($ 0,38 per mijl excl. tax).

Kinderzitjes en babystoeltjes kun je bij de wegbrengspecial niet huren, deze moet je zelf meebrengen (of ter plekke kopen).

Ter plaatse te betalen bedragen zijn exclusief lokale sales tax.

Moet ik online inchecken?

Ja. Check uiterlijk 10 dagen voor aankomst online in via https://www.rvcheckin.com/. Het liefst doe je dit direct nadat je van ons de reispapieren ontvangt. Gebruik hiervoor het reserveringsnummer van Cruise America, dit staat bovenaan op je campervoucher! Je moet een geldig e-mailadres invullen, zodat Cruise America jou alvast belangrijke informatie kan doorsturen. Lees deze informatie thuis alvast door: dit scheelt veel tijd bij het ophalen. Ook vraagt Cruise America om je vluchtdata en -gegevens door te geven. Heb je al eerder de wegbrengspecial van Cruise America gedaan? Meld dit dan bij het online inchecken en de kans is aanwezig dat het ophaalproces dit keer sneller gaat.

Ophalen van de camper

Tussen 13:00 en 16:00 uur kun je terecht bij het verhuurkantoor om de camper op te halen.

Wat heb ik nodig voor het tekenen van de huurovereenkomst?

  • Het reserveringsnummer van Cruise America (zie voucher)
  • Papierwerk dat je na het online inchecken hebt ontvangen
  • Creditcard van de hoofdbestuurder (naam moet overeenkomen met de naam op de reservering), prepaid-kaarten worden niet geaccepteerd
  • Rijbewijzen en paspoorten van alle bestuurders
  • Kopie van alle rijbewijzen (voor- & achterkant)

Is de camper gewinterized?

Ja, de camper is gewinterized! Het water- en afvoersysteem is leeg en mag pas gebruikt worden zodra de temperaturen boven het vriespunt zijn. Dit kan - afhankelijk van je bestemming - een aantal dagen duren. Tot die tijd kun je gebruikmaken van de watervoorzieningen op de campings. Zoek dus campings uit met douche- en toiletgebouwen. Meer informatie over winterizen vind je hier.

Heb je de watersystemen gebruikt, maar dalen de temperaturen daarna weer tot onder het vriespunt? Dan moet de camper weer gewinterized worden. De verhuurder kan je hier meer over vertellen. Schade door bevriezing van de leidingen wordt bij de huurder in rekening gebracht. Laat je bij het ophalen van de camper goed informeren over de procedure m.b.t. (de)winterizen.

Wat doe ik bij problemen/klachten onderweg?

Bij een Wegbrengspecial ben jij de eerste die in de gloednieuwe camper rijdt en hem dus 'test'. Als er onderweg technische of mechanische storingen optreden, bel je de 'road assistance' van de verhuurder (zie huurcontract) om te bespreken hoe de problemen het snelst opgelost kunnen worden. Het kan voorkomen dat de reis kort onderbroken moet worden om de problemen te verhelpen. Je hebt geen recht op compensatie voor dit oponthoud. Ook zal de verhuurder je voor vertrek vragen om andere zaken die niet in orde zijn aan hen te melden, zodat zij deze kunnen verhelpen voordat de camper verder verhuurd gaat worden. De verhuurder neemt geen klachten in behandeling over de indeling en kwaliteit van de camper.

Inleveren van de camper

Je moet de camper inleveren tussen 09:00 en 11:00 op de afgesproken inleverlocatie. Zorg dus dat je op tijd op de verhuurlocatie bent om je camper in te leveren. Er zijn geen transfers mogelijk vanaf de inleverlocatie. Je gaat op eigen gelegenheid (en eigen kosten) naar je volgende bestemming.

Hoe is het weer?

In maart is het in deze regio nog winter. Het is vaak nog onder nul, zelfs overdag. Ook kan er sneeuw vallen. Houd er rekening mee dat sommige wegen en voorzieningen in nationale parken nog niet zijn geopend. Informatie daarover vind je op www.nps.gov.

Plan je route

Gebruik onze handige routeplanner om je camperroute vanuit Chicago Northwest naar de inleverlocatie uit te stippelen. Kies Chicago als aanvliegplaats, kies je inleverplaats en vul de data in. En plannen maar! Tip: klik in de routeplanner rechts onder de plaatsnaam een aantal keer op het eerste symbooltje en de routeplanner geeft suggesties voor plaatsen waar je binnen een dag naartoe kunt rijden.

Algemene praktische informatie over camperhuur

Algemene informatie over Verzekeringen, de inventarissen, etc lees je hier:

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}