Vraag een vrijblijvende offerte

Camper huren West-Amerika & Westkust

Wil je een camper huren in West-Amerika? Zoek niet langer! Wij werken samen met alle grote camperverhuurders in Amerika en bieden jou een scherpe prijs. Je camperhuur in Zuidwest-Amerika begint in een plaats waar een verhuurlocatie is: bijvoorbeeld San Francisco, Los Angeles of Las Vegas. Je hebt in West-Amerika de keuze uit verschillende camperverhuurders en verschillende modellen.

Snel naar

Camperhuur Zuidwest-Amerika Camperhuur West-Amerika

Veelgestelde vragen camperhuur West-Amerika & Westkust

Camper of auto huren in West-Amerika?

Dit kan allebei. Twijfel je of je in West-Amerika een auto of camper wilt huren? Lees eens onze blog over autohuur versus camperhuur. Het een is niet beter dan het ander. Het is puur een kwestie van persoonljike voorkeur. Slaap jij in je huurcamper in de nationale parken van Zuidwest-Amerika of reis je met je huurauto van hotel naar hotel?

Met welke camperverhuurders in de VS werken jullie samen?

In Zuidwest-Amerika doen wij zaken met alle grote camperverhuurders. Dit zijn allemaal betrouwbare verhuurders met goede campers. De verschillen tussen verhuurders zitten in de leeftijd van de vloot, de luxe van de campers, het aantal verhuurlocaties en daarmee samenhangend, de prijs. In de grote plaatsen in Zuidwest-Amerika, zoals San Francisco, Los Angeles en Las Vegas, vind je de meeste verhuurders. Maar ook in Phoenix, San Diego, Denver, Salt Lake City en Albuquerque zijn camperverhuurders.

Welke campers kan ik huren in West-Amerika?

In de Verenigde Staten zijn veel verschillende campers te huur bij uiteenlopende camperverhuurders, van een compacte campervan, een 'gewone' familiecamper van 'slechts' 7,5 meter lang, of American style touringcars. Alle campers zijn voorzien van een keukentje, douche en toilet, met uitzondering van de wat kleinere campervans. Er is altijd wel een mooie camper voor jouw camperhuur in West-Amerika.

Kan ik kleine campers huren in West-Amerika?

In West-Amerika kun je kleine campers huren. Deze 'campervans' zijn compact, wendbaar en zuinig.

  • Bekijk de campers van Escape Campervans, in West-Amerika te huur in onder andere San Francisco, Los Angeles en Las Vegas.
  • Bekijk de campervans van Native Campervans, in West-Amerika.

Kan ik een camper huren in Amerika van oost naar west?

Ja, je mag je huurcamper in bijvoorbeeld Oost-Amerika ophalen en inleveren op een van de locaties in West-Amerika. Een voorwaarde is natuurlijk wel dat de betreffende camperverhuurder daar een verhuurlocatie heeft. Cruise America, Road Bear, El Monte en Escape Campervans zijn verhuurders met locaties in zowel Oost- als West-Amerika. Bij de ene verhuurder heb je meer keus dan bij de ander. Cruise America is de verhuurder met de meeste verhuurlocaties.

Kan ik een camper huren aan de westkust van Amerika?

San Francisco en Los Angeles zijn populaire beginplaatsen voor camperhuur in West-Amerika en aan de westkust. De route bepaal je zelf. Je kunt met je huurcamper bijvoorbeeld in Californië blijven, of juist de hele westkust afrijden van Seattle naar Los Angeles.

Waar vind ik nog meer info over camperhuur in Zuidwest-Amerika?

Voor nog meer antwoorden op veelgestelde vragen over camperhuur in Amerika kun je kijken in onze vraagbaak. Hier lees je meer over verzekeringen, reizen met kinderen, borg, rijbewijzen et cetera.

Vraag een vrijblijvende offerte
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}