Camper huren Amerika

Voor camperhuur in Amerika ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je een camper huren voor je reis door Amerika, kijk dan goed in welke steden de camperverhuurder van jouw voorkeur een verhuurlocatie heeft. De ene Amerikaanse camperverhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere. Kom je er niet uit? Mail of bel ons voor advies. Of kom langs: op ons kantoor staat een C-25 camper, het meest verhuurde model in Amerika.

Camperhuur Amerika camper van Escape Campervans in Rocky Mountain National ParkCamperhuur Amerika bij El Monte, op de camping

Camperhuur Amerika - camperverhuurders

Bij camperhuur Amerika heb je de keuze uit verschillende camperverhuurders. Kijk goed naar de verhuurlocaties. Wil je een camper huren in West-Amerika, dan is de keus groot. Elke verhuurder heeft een locatie in Las Vegas, Los Angeles en/of Las Vegas. Wil je een camper huren in het oosten van Amerika, dan vallen enkele verhuuders af.

Alle camperverhuurders in Amerika

Camperhuur Amerika - campertypes

Ga je een camper huren in Amerika, dan kun je kiezen uit meerdere campertypes. Huur het campertype dat past bij jouw reisgezelschap en wensen. Tip: het is niet waar dat de kleinste camper het goedkoopst is om te huren. De C-klasse campers zijn in Amerika het meest voorkomende model en hebben daarom vaak een gunstige huurprijs.

Alle campertypes in Amerika

Camperhuur Amerika camper van Cruise America in Monument ValleyCamperhuur Amerika bij Roadbear

Jouw camperroute door Amerika

Huur je een camper in Amerika, dan wil je natuurlijk een mooie route rijden. Je kunt een mooie route kiezen, een bestaande reis aanpassen of zelf een route samenstellen:

Route Best of the West door Zuidwest-AmerikaGebruik de routeplanner van Tioga Tours om zelf een route uit te stippelen door Amerika

Aanbiedingen

Wil je een camper huren in Amerika, onthoud dan goed: hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger de huurprijs. Op onze aanbiedingenpagina vind je alle huidige vroegboekkortingen en specials.

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 16 juni!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
{{javascripts}}