Camper huren Amerika (Verenigde Staten)

Bij ons kun je met een gerust hart je camper huren in Amerika: wij doen zaken met alle grote verhuurders, en dat al meer dan twintig jaar. Wil je een camper huren voor je reis door Amerika, kijk dan goed in welke steden de camperverhuurder van jouw voorkeur een verhuurlocatie heeft. De ene Amerikaanse camperverhuurder heeft meer ophaal- en inleverlocaties dan de andere. Kom je er niet uit? Mail of bel ons voor advies. Of kom langs: op ons kantoor staat een C-25 camper, het meest verhuurde model in de Verenigde Staten.

Snel naar

Camperhuur Amerika camper van Escape Campervans in Rocky Mountain National Park Camperhuur Amerika bij El Monte, op de camping

Veelgestelde vragen camperhuur Amerika (Verenigde Staten)

In welke plaatsen kan ik een camper huren in Amerika?

Als je een camper wilt huren in Amerika, heb je de keuze uit verschillende camperverhuurders. Zij hebben allemaal meerdere verhuurlocaties in het land. Wil je een camper huren in West-Amerika, dan is de keus groot. Vrijwel elke verhuurder heeft een locatie in Las Vegas, Los Angeles en/of San Francisco. Wil je een camper huren in Oost-Amerika, dan is de keus wat minder groot. Zo heeft niet elke verhuurder een locatie in New York of Miami. Je mag een camper in de ene plaats ophalen en in de andere plaats inleveren, zo lang dit in hetzelfde land is en bij dezelfde verhuurder. Je betaalt dan one-waykosten.

Bij welke verhuurders kan ik een camper huren in Amerika?

Wij doen zaken met alle grote camperverhuurders in Amerika. We kennen deze verhuurders goed en onze reisadviseurs hebben al veel camperreizen gemaakt in Amerika. Ze adviseren jou uit eigen ervaring. Als je een camper wilt huren in Amerika, dan is er veel keus. Het verschil tussen de verhuurders zit 'm in bijvoorbeeld de leeftijd van de vloot, de luxe van de campers en daarmee samenhangend, de prijs. Wij zoeken altijd naar de beste en voordeligste huurcamper voor jouw reisgezelschap.

Welke campermodellen kan ik huren in Amerika?

Ga je een camper huren in Amerika, dan kun je kiezen uit meerdere campertypes. Er zijn kleine, compacte campervans (busjes) te huur, familiecampers voor vier tot zeven personen en ook campers in touringcarformaat. Als je bij ons een offerte aanvraagt, zoeken wij het model dat past bij jouw reisgezelschap en wensen. Tip: het is niet waar dat de kleinste camper het goedkoopst is om te huren. De C-klasse campers zijn in Amerika het meest voorkomende model en zijn vaak het voordeligst. Een C-klasse camper is een familiecamper met een bed in de cab-over (alkoof). De C-25 is daarbij de meest ‘standaard’ huurcamper in de Verenigde Staten. Het cijfer achter de letter geeft aan hoeveel feet de camper lang is. Een C-25 is dus 25 ft lang (= 7,62 meter). Op ons kantoor in Zwolle staat zo’n C-25 camper. Maak een afspraak en kom langs om hem van binnen en buiten te bekijken.

Wat kost het huren van een camper in Amerika?

Wat camperhuur in Amerika kost, hangt helemaal af van de reisdata, reisduur en het campermodel. Soms maakt een ophaallocatie ook nog uit in de prijsberekening. Als je bij ons een offerte aanvraagt voor camperhuur in Amerika, weet je binnen één werkdag wat het kost. Wij zoeken altijd naar de voordeligste optie voor jouw wensen en reisgezelschap. We vinden het geen enkel probleem om verschillende verhuurders, campermodellen en data voor je te vergelijken. Wil je een camper huren in Amerika, onthoud dan goed: hoe vroeger je boekt, hoe voordeliger de huurprijs. Op onze aanbiedingenpagina vind je alle huidige vroegboekkortingen en specials.

Wat zijn mooie camperroutes in Amerika?

Huur je een camper in Amerika, dan wil je natuurlijk een mooie route rijden. Je kunt een mooie route kiezen uit onze routevoorbeelden, een routevoorbeeld aanpassen of zelf een route samenstellen met onze routeplanner. Tip: heb je een mooie route gemaakt of gevonden? Met onze campingplanner zoek je er eenvoudig leuke campings bij. Als je je route en campings hebt gevonden, kun je gratis je persoonlijke reisgids aanvragen met daarin een uitgebreide beschrijving van alle plaatsen op je route, leuke tips voor onderweg én de adressen van jouw favoriete campings.

Tips en ervaringen voor camperhuur in Amerika?

Er komt heel wat op je af als je je camperhuuravontuur aan het voorbereiden bent. Daarom hebben wij voor jou allerlei ervaringen en tips over camper huren in Amerika. Dat zijn bijvoorbeeld blogs vol handige tips en reisverslagen/ervaringen van andere reizigers. Ook hebben we een vraagbaak vol antwoorden op veelgestelde vragen.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan