Buscamper of van-conversion campers per verhuurder

Dit is het kleinste campermodel dat je kunt huren. De camper is compact, maar biedt een prima leefruimte voor twee personen. Dit model is geschikt voor de sportievere kampeerder. Tevens kun je de Jeep met elektrische daktent onder dit campertype terug vinden. De buscamper of van-conversion is geschikt voor maximaal 2 tot 3 personen, afhankelijk van het model.

Buscamper of van-conversion campers van Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

Deluxe Camper Van DVC


21,0 - 22,0 feet / 6,4 - 6,7 meter

Deze compacte en handige buscamper is ideaal voor 2 personen. Je zult het niet geloven, maar ondanks de kleine afmetingen beschikt deze camper over een keukentje en een toilet!

Bekijk camper

Canadream Deluxe Camper Van DVC

Buscamper of van-conversion campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

Van Conversion


22,0 feet / 6,7 meter

Deze compacte en handige buscamper is geschikt voor een reislustig stel of twee goede vrienden. Het bed achterin is aan de smalle/krappe kant. Kijk dus goed naar de afmetingen.

Bekijk camper

Fraserway van conversion

Buscamper of van-conversion campers van Best Time RV Canada

Best Time RV bestaat al enkele jaren in Amerika, maar heeft in 2018 ook haar deuren geopend in Canada. Er zijn verhuurlocaties in Vancouver (Delta) en Calgary.

Best Time RV

Buscamper CB-21


19,4 - 21,0 feet / 5,9 - 6,4 meter

Deze zuinige buscamper is geschikt voor twee personen. De CB-21 buscamper laat zich makkelijk besturen, is zuinig in verbruik en rijdt erg comfortabel. Deze buscamper heeft een minder opvallend uiterlijk dan de vans van Jucy RV en Escape Campervans.

Bekijk camper

Best Time RV buscamper B-21

Jeep Explorer CJE


15,7 feet / 4,8 meter

Wil je écht wat unieks beleven? Ga dan nu kamperen in Canada met een stoere Jeep Wrangler met uitklapbare daktent! Ideaal om op een compacte, comfortabele manier rond te reizen. Handig met parkeren en navigeren, want je kunt op een makkelijke manier de grote steden en nationale parken bezoeken. Met de Jeep mag je rijden op niet-geasfalteerde wegen, mits ze verhard (bijv. gravel) en genummerd zijn. Ook fijn: je hoeft de eerste nacht niet in een hotel te slapen.

Bekijk camper

Best Time RV

Buscamper of van-conversion campers van Four Seasons

Four Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot vier jaar oud. Four Seasons heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Canada. Goed om te weten: er zijn bij Four Seasons geen one-ways mogelijk.

Four Seasons

Van Conversion


22,3 feet / 6,8 meter

De Van Conversion is een hele compacte en handige buscamper. Dit type is zeer geschikt voor een reislustig stel of twee goede vrienden.

Bekijk camper

Four Seasons Van Conversion

Buscamper of van-conversion campers van Traveland RV

Traveland RV is een grote Canadese camperverhuurder die veel verschillende campertypes aanbiedt. Je kunt kiezen uit buscampers (enkel nog in 2020), C-klasse campers, A-klasse campers en Fifth Wheels. Alle campers zijn luxe uitgerust. Traveland heeft een verhuurlocatie in Vancouver. Tegen betaling kun je een one-way naar Calgary maken.

Traveland RV

Era Van24,0 feet / 7,3 meter

De Era Van is een handige buscamper met een aangenaam formaat. De camper is makkelijk bestuurbaar en relatief klein, maar hij beschikt wel over een keukentje en een douche. Deze camper rijdt op diesel. Model: Coach. Deze camper is voor 2021 niet te boeken.

Bekijk camper

Traveland Era Van 24 ft

Fuse24,0 feet / 7,3 meter

De Fuse is een combinatie van een busje en een C-klasse camper. Dankzij de slide-out is er een ruim bed voor twee volwassenen. Ook zijn er twee kinderbedden. De Fuse rijdt op diesel. Model: Coach. Deze camper is voor 2021 niet te boeken.

Bekijk camper

24 ft Fuse Traveland
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!