C-class met slide-out campers per verhuurder

Deze C-class camper heeft een slide-out (= uitschuifbaar woongedeelte), waardoor er extra binnenruimte ontstaat tijdens het verblijf op de camping. De C-class camper met slide-out is geschikt voor maximaal 5 tot 6 personen, afhankelijk van het model.

MH-A Maxi Motorhome26,9 - 32,8 feet / 8,2 - 10,0 meter

De MH-A Maxi Motorhome is een ruime camper voor een gezin met grote kinderen. Naast het vaste tweepersoons bed achter in de camper zijn er hoogslapers van 1,80m voor volwassenen of grote kinderen.

Bekijk camper

Canadream MH-A Maxi Motorhome

MH-B Midi Motorhome24,0 - 27,9 feet / 7,3 - 8,5 meter

Deze mid-size camper is geschikt voor twee volwassenen en vier kinderen. Dankzij de slide-out is er voldoende leefruimte.

Bekijk camper

Canadream MH-B Midi Motorhome

C-Large23,6 - 25,3 feet / 7,2 - 7,7 meter

De C-Large camper van Fraserway is een ruime familie-camper. Dankzij de slide-out creëer je op de camping extra woonruimte. De camper is geschikt voor een gezin van vijf personen.

Bekijk camper

Fraserway familie-camper C-Large

C-XLarge30,2 - 32,5 feet / 9,2 - 9,9 meter

Deze XL-camper van Fraserway heeft veel leefruimte voor een groot gezin met grote kinderen. Er is een afsluitbare tweepersoons slaapkamer achterin de camper. Dankzij de slide-out ontstaat er een extra slaapplek.

Bekijk camper

Fraserway familie-camper C-XLarge slide-out

Familie-camper C-Large slide-out23,6 - 25,3 feet / 7,2 - 7,7 meter

Deze ruime C-klasse camper van Four Seasons heeft een uitschuifbaar woongedeelte (slide-out), waardoor veel loopruimte ontstaat. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassenen en één kind.

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-Large slide-out

Familie-camper C-XLarge slide-out29,9 feet / 9,1 meter

Deze grote c-klasse camper van Four Seasons heeft een uitschuifbaar woongedeelte (slide-out), waardoor veel loopruimte ontstaat. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassenen en twee kinderen.

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-XLarge

C-Large26,2 - 28,5 feet / 8,0 - 8,7 meter

Deze C-klasse camper van Meridian RV is heel geschikt voor gezinnen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian C-Large

C-Xtra large29,9 - 32,8 feet / 9,1 - 10,0 meter

Dit is de grootste C-klasse camper van Meridian RV: Extra Large. De camper is heel geschikt voor gezinnen. Het vaste bed in deze camper is wat groter dan in de andere modellen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian C-Xtra Large
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!