C-class met slide-out campers per verhuurder

Deze C-class camper heeft een slide-out (= uitschuifbaar woongedeelte), waardoor er extra binnenruimte ontstaat tijdens het verblijf op de camping. De C-class camper met slide-out is geschikt voor maximaal 5 tot 6 personen, afhankelijk van het model.

C-class met slide-out campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

C-Large25,3 feet / 7,7 meter

De C-Large camper van Fraserway is een ruime familie-camper. Dankzij de slide-out creëer je op de camping extra woonruimte. De camper is geschikt voor een gezin van vijf personen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper C-Large

C-XLarge29,2 feet / 8,9 meter

Deze XL-camper van Fraserway heeft veel leefruimte voor een groot gezin met grote kinderen. Er is een afsluitbare tweepersoons slaapkamer achterin de camper. Dankzij de slide-out ontstaat er een extra slaapplek.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper C-XLarge slide-out

C-class met slide-out campers van Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

MH-A Maxi Motorhome26,9 - 29,2 feet / 8,2 - 8,9 meter

De MH-A Maxi Motorhome is een ruime camper voor een gezin met grote kinderen. Naast het vaste tweepersoons bed achter in de camper zijn er hoogslapers van 1,80m voor volwassenen of grote kinderen.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream MH-A Maxi Motorhome

MH-B Midi Motorhome25,9 - 27,9 feet / 7,9 - 8,5 meter

Deze mid-size camper is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. Dankzij de slide-out is er voldoende leefruimte.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream MH-B Midi Motorhome

MHX Maxi-Plus Motorhome29,9 - 32,8 feet / 9,1 - 10,0 meter

De MHX Maxi-Plus Motorhome is het ruimste campermodel voor een gezelschap tot maximaal 7 personen. Naast het vaste tweepersoons bed achter in de camper zijn er hoogslapers van 1,80m voor volwassenen of grote kinderen.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream MHX Maxi-Plus Motorhome

C-class met slide-out campers van Four Seasons

Four Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot vier jaar oud. Four Seasons heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Canada. Goed om te weten: er zijn bij Four Seasons geen one-ways mogelijk.

Four Seasons

Familie-camper C-Large slide-out23,6 - 25,3 feet / 7,2 - 7,7 meter

Deze ruime C-klasse camper van Four Seasons heeft een uitschuifbaar woongedeelte (slide-out), waardoor veel loopruimte ontstaat. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassenen en één kind.

Bekijk camper bij Four Seasons

Four Seasons familie-camper C-Large slide-out

Familie-camper C-XLarge slide-out29,9 feet / 9,1 meter

Deze grote c-klasse camper van Four Seasons heeft een uitschuifbaar woongedeelte (slide-out), waardoor veel loopruimte ontstaat. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassenen en twee kinderen.

Bekijk camper bij Four Seasons

Four Seasons familie-camper C-XLarge

C-class met slide-out campers van Meridian RV

Meridian RV is een Canadese camperverhuurder met één verhuurlocatie in Vancouver. Er zijn drie C-klasse campers te huur die in afmeting variëren. De campers zijn luxe uitgerust met generator, elektrisch zonnescherm, tv en achteruitrijcamera. 95% van de campers is slechts één seizoen oud. Je kunt bovendien vele extra's huren, zoals een koffiezetapparaat en ligstoelen.

Meridian RV

C-Large29,9 feet / 9,1 meter

Deze C-klasse camper van Meridian RV is heel geschikt voor gezinnen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper bij Meridian RV

Meridian C-Large
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan