C-class met slide-out campers per verhuurder

Deze C-class camper heeft een slide-out (= uitschuifbaar woongedeelte), waardoor er extra binnenruimte ontstaat tijdens het verblijf op de camping. De C-class camper met slide-out is geschikt voor maximaal 5 tot 6 personen, afhankelijk van het model.

C-class met slide-out campers van Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

MH-A Maxi Motorhome26,9 - 32,8 feet / 8,2 - 10,0 meter

De MH-A Maxi Motorhome is een ruime camper voor een gezin met grote kinderen. Naast het vaste tweepersoons bed achter in de camper zijn er hoogslapers van 1,80m voor volwassenen of grote kinderen.

Bekijk camper

Canadream MH-A Maxi Motorhome

MH-B Midi Motorhome24,0 - 27,9 feet / 7,3 - 8,5 meter

Deze mid-size camper is geschikt voor twee volwassenen en vier kinderen. Dankzij de slide-out is er voldoende leefruimte.

Bekijk camper

Canadream MH-B Midi Motorhome

C-class met slide-out campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

C-Large23,6 - 25,3 feet / 7,2 - 7,7 meter

De C-Large camper van Fraserway is een ruime familie-camper. Dankzij de slide-out creëer je op de camping extra woonruimte. De camper is geschikt voor een gezin van vijf personen.

Bekijk camper

Fraserway familie-camper C-Large

C-XLarge30,2 - 32,5 feet / 9,2 - 9,9 meter

Deze XL-camper van Fraserway heeft veel leefruimte voor een groot gezin met grote kinderen. Er is een afsluitbare tweepersoons slaapkamer achterin de camper. Dankzij de slide-out ontstaat er een extra slaapplek.

Bekijk camper

Fraserway familie-camper C-XLarge slide-out

C-class met slide-out campers van Four Seasons

Four Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot vier jaar oud. Four Seasons heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Canada. Goed om te weten: er zijn bij Four Seasons geen one-ways mogelijk.

Four Seasons

Familie-camper C-Large slide-out23,6 - 25,3 feet / 7,2 - 7,7 meter

Deze ruime C-klasse camper van Four Seasons heeft een uitschuifbaar woongedeelte (slide-out), waardoor veel loopruimte ontstaat. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassenen en één kind.

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-Large slide-out

Familie-camper C-XLarge slide-out29,9 feet / 9,1 meter

Deze grote c-klasse camper van Four Seasons heeft een uitschuifbaar woongedeelte (slide-out), waardoor veel loopruimte ontstaat. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassenen en twee kinderen.

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-XLarge

C-class met slide-out campers van Traveland RV

Traveland RV is een grote Canadese camperverhuurder die veel verschillende campertypes aanbiedt. Je kunt kiezen uit buscampers (enkel nog in 2020), C-klasse campers, A-klasse campers en Fifth Wheels. Alle campers zijn luxe uitgerust. Traveland heeft een verhuurlocatie in Vancouver. Tegen betaling kun je een one-way naar Calgary maken.

Traveland RV

25 ft Class C Melbourne25,3 feet / 7,7 meter

De 25 ft Melbourne biedt vijf slaapplaatsen, voor drie volwassenen en twee kinderen. Hij rijdt op diesel. De slide-out biedt extra leefruimte zodat je elkaar niet in de weg loopt wanneer je de camper installeert voor een nacht op de camping. Het type AP heeft een groter hoekbed, type LP heeft een grote slide. Je kunt een voorkeur aangeven, maar er is geen garantie dat je dit model daadwerkelijk krijgt. Model: Premium (2019/2020). Dit model is al te boeken voor 2021.

Bekijk camper

25 ft Traveland

25 ft Class C Navion25,6 feet / 7,8 meter

De 25 ft Navion heeft vijf slaapplaatsen voor drie volwassenen en twee kinderen. Dankzij de cab-over is er één slaapplaats meer dan in de Navion iQ. De slide-out biedt extra leefruimte zodat je elkaar op de camping niet in de weg loopt. Model: Coach. Deze camper is voor 2021 niet te boeken.

Bekijk camper

25 ft Navion Traveland

25 ft Class C Navion iQ25,6 feet / 7,8 meter

De Navion iQ van Traveland is 7,75 meter lang en heeft twee slide-outs. Hierdoor creëer je op de camping extra leef- en slaapruimte. De camper rijdt op diesel en biedt plaats aan twee volwassenen en een kind. Model: Coach. Deze camper is voor 2021 niet te boeken.

Bekijk camper

25 ft Navion iQ

26 ft Class C Premium


28,9 feet / 8,8 meter

De 26 feet C-klasse van Traveland heeft ruimte voor vijf volwassenen. Er is een vast tweepersoons bed achterin de camper (let op: dit bed is minder lang dan standaard). Ook is er een ruim tweepersoonsbed boven de bestuurderscabine en kun je van de dinette een ruim eenpersoonsbed maken. De minimumleeftijd voor het besturen van deze camper is 23 jaar. Dit model is al te boeken voor 2021.

Bekijk camper

Traveland 2020 26 ft c-class

27 ft Class C Coach


27,2 feet / 8,3 meter

De 27 feet C-klasse Coach van Traveland heeft ruimte voor vijf personen. Er is een vast tweepersoons bed achterin en één tweepersoonsbed boven de bestuurderscabine. Daarnaast is de zithoek om te bouwen tot een extra slaapplaats. Dit model is minimaal twee jaar oud. Liever een nieuwere camper? Bekijk dan de 27ft Class C Premium. De minimumleeftijd voor het besturen van deze camper is 23 jaar.

Bekijk camper

traveland 27 ft c-class

30 ft Class C28,9 feet / 8,8 meter

Deze camper is geschikt voor het hele gezin! De 30 ft C-Class camper van Traveland biedt door zijn twee slide-outs volop ruimte. Er is plek voor 5 volwassenen en 1 kind. Kijk goed naar de afmetingen van de bedden: het tweepersoonsbed is korter dan het dinette-bed. De minimumleeftijd voor het besturen van deze camper is 23 jaar. Model: Premium (2019/2020). Dit model is in 2021 niet beschikbaar.

Bekijk camper

Traveland Class C 30 ft

C-class met slide-out campers van Meridian RV

Meridian RV is een Canadese camperverhuurder met één verhuurlocatie in Vancouver. Er zijn vier modellen te huur, drie C-klasse campers en een A-klasse camper (touringcarformaat). De campers zijn luxe uitgerust met generator, elektrisch zonnescherm, tv en achteruitrijcamera. 95% van de campers is slechts één seizoen oud. Je kunt bovendien vele extra's huren, zoals een koffiezetapparaat en ligstoelen.

Meridian RV

C-Large26,2 - 28,5 feet / 8,0 - 8,7 meter

Deze C-klasse camper van Meridian RV is heel geschikt voor gezinnen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian C-Large

C-Xtra large29,9 - 32,8 feet / 9,1 - 10,0 meter

Dit is de grootste C-klasse camper van Meridian RV: Extra Large. De camper is heel geschikt voor gezinnen. Het vaste bed in deze camper is wat groter dan in de andere modellen. De slide-out biedt extra leefruimte en van de dinette is een extra royaal eenpersoonsbed te maken. Uiteraard heeft de camper een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Bekijk camper

Meridian C-Xtra Large
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!