C-class campers per verhuurder

Dit is het meest voorkomende campermodel. De C-class camper is geschikt voor reisgezelschappen van drie tot zeven personen, afhankelijk van de lengte van de camper. Het aantal slaapplekken wisselt per C-class camper. Deze campers zijn ook heel geschikt voor twee personen. In veel gevallen is het huren van een C-class camper in Amerika of Canada de voordeligste optie.

C-class campers van Cruise Canada

Cruise Canada is de grootste camperverhuurder van Canada en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Cruise Canada heeft drie campertypes en vijf verhuurlocaties: twee in West-Canada en drie in Oost-Canada.

Cruise Canada

Familie-camper 19 ft20,3 feet / 6,2 meter

Deze compacte 19 feet camper is voorzien van alle gemakken, zoals een WC en douche. Ten opzichte van zijn grotere broers mist hij echter wel het vaste bed achterin. Er is één tweepersoons bed boven de bestuurderscabine (cab-over). De dinette is om te bouwen tot een bed dat geschikt is voor een kind. In steden is de C-19 camper heel handig: je kunt hem overal kunt parkeren. De C-19 is niet beschikbaar in Halifax.

Bekijk camper bij Cruise Canada

Cruise Canada familie-camper 19 ft

Familie-camper 21 ft


21,0 feet / 6,4 meter

Nieuw bij Cruise Canada! De Compact Plus-camper (C-21). Een smalle camper met alles er op en eraan. Hij past op een normale (Amerikaanse) parkeerplaats! Je zou het misschien niet verwachten, maar er is zelfs een keuken en badkamer aan boord en er kunnen vier personen in slapen. Er is een vast bed boven de bestuurderscabine en de eethoek kun je ombouwen tot twee extra slaapplaatsen. De C-21 is vanaf mei 2022 te huur in Vancouver, Calgary, Toronto en Montreal.

Bekijk camper bij Cruise Canada

Cruise Canada familie-camper 21 ft

Familie-camper 25 ft24,9 feet / 7,6 meter

De C-25 is de meest verhuurde camper van Cruise America. Er is een vast tweepersoons bed achter in de camper en een tweepersoons bed in de cab-over. De dinette is om te bouwen tot een bed dat geschikt is voor een kind. Bij ons kantoor in Zwolle hebben we deze camper staan. Kom eens een kijkje nemen

Bekijk camper bij Cruise Canada

Cruise Canada familie-camper 25 ft

Familie-camper 30 ft29,9 feet / 9,1 meter

De C-30 is de grootste camper van Cruise Canada. De camper biedt voldoende ruimte voor twee stellen of een gezin van zes personen. Het tweepersoons bed achterin is af te sluiten tot een aparte slaapruimte. Naast het tweepersoons bed boven de bestuurderscabine zijn er twee eenpersoonsbedden. De keuken is van alle gemakken voorzien en er is een badkamer met douche en toilet.

Bekijk camper bij Cruise Canada

Cruise Canada familie-camper 30 ft

C-class campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

C-Medium23,6 feet / 7,2 meter

De C-Medium van Fraserway is een "standaardmodel" camper, geschikt voor een gezin van vijf personen. De campers van Fraserway zijn van alle gemakken voorzien!

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper C-Medium

C-Small20,3 feet / 6,2 meter

De C-Small van Fraserway is een vriendelijke camper, geschikt voor twee volwassenen en een klein kind. Er is een vast tweepersoonsbed boven de bestuurderscabine en de zithoek bouw je 's nachts eenvoudig om tot een kinderbed.

Bekijk camper bij Fraserway

C-Small van Fraserway

C-class campers van Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

MH-C Compact Motorhome24,6 feet / 7,5 meter

Deze mid-size camper is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. Het verschil met model MH-B is dat dit model geen slide-out heeft.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream MH-C Compact Motorhome

Super Camper Van SVC23,0 - 24,9 feet / 7,0 - 7,6 meter

Dit is een mid-size camper, maar door het uitschuifbare woon/slaapgedeelte ontstaat er erg veel loopruimte.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Super Camper Van SVC

C-class campers van Four Seasons

Four Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot vier jaar oud. Four Seasons heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Canada. Goed om te weten: er zijn bij Four Seasons geen one-ways mogelijk.

Four Seasons

Familie-camper C-Medium23,6 feet / 7,2 meter

Deze relatief compacte camper biedt genoeg ruimte voor vier volwassenen en één kind of een gezin met tieners!

Bekijk camper bij Four Seasons

Four Seasons familie-camper C-Medium

Familie-camper C-Small20,3 feet / 6,2 meter

Deze praktische camper is de ideale reisgenoot voor twee volwassenen en één kind (let op: installatie kinderzitjes of booster seats niet mogelijk).

Bekijk camper bij Four Seasons

Four Seasons familie-camper C-Small

C-class campers van Meridian RV

Meridian RV is een Canadese camperverhuurder met één verhuurlocatie in Vancouver. Er zijn drie C-klasse campers te huur die in afmeting variëren. De campers zijn luxe uitgerust met generator, elektrisch zonnescherm, tv en achteruitrijcamera. 95% van de campers is slechts één seizoen oud. Je kunt bovendien vele extra's huren, zoals een koffiezetapparaat en ligstoelen.

Meridian RV

C-Medium


23,0 - 24,9 feet / 7,0 - 7,6 meter

Deze C-Medium camper van Meridian RV is maximaal 25 ft lang (7,6 meter). Deze comfortabele camper is geschikt voor 4 personen en beschikt over een luifel. Sommige campers hebben een slide-out.

Bekijk camper bij Meridian RV

Meridian C-Medium
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan