C-class campers per verhuurder

Dit is het meest voorkomende campermodel. De C-class camper is geschikt voor reisgezelschappen van drie tot zeven personen, afhankelijk van de lengte van de camper. Het aantal slaapplekken wisselt per C-class camper. Deze campers zijn ook heel geschikt voor twee personen. In veel gevallen is het huren van een C-class camper in Amerika of Canada de voordeligste optie.

C-class campers van Cruise Canada

Cruise Canada is de grootste camperverhuurder van Canada en heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Cruise Canada heeft vier campertypes en vijf verhuurlocaties: twee in West-Canada en drie in Oost-Canada.

Cruise Canada

Familie-camper 19 ft20,3 feet / 6,2 meter

Deze compacte 19 feet camper is voorzien van alle gemakken, zoals een WC en douche. Ten opzichte van zijn grotere broers mist hij echter wel het vaste bed achterin. Er is één tweepersoons bed boven de bestuurderscabine (cab-over). De dinette is om te bouwen tot een bed dat geschikt is voor een kind. In steden is de C-19 camper heel handig: je kunt hem overal kunt parkeren. De C-19 is niet beschikbaar in Halifax.

Bekijk camper

Cruise Canada familie-camper 19 ft

Familie-camper 25 ft24,9 feet / 7,6 meter

De C-25 is de meest verhuurde camper van Cruise America. Er is een vast tweepersoons bed achter in de camper en een tweepersoons bed in de cab-over. De dinette is om te bouwen tot een bed dat geschikt is voor een kind. Bij ons kantoor in Zwolle hebben we deze camper staan. Kom eens een kijkje nemen

Bekijk camper

Cruise Canada familie-camper 25 ft

Familie-camper 30 ft29,9 feet / 9,1 meter

De C-30 is de grootste camper van Cruise Canada. De camper biedt voldoende ruimte voor twee stellen of een gezin van zes personen. Het tweepersoons bed achterin is af te sluiten tot een aparte slaapruimte. Naast het tweepersoons bed boven de bestuurderscabine zijn er twee eenpersoonsbedden. De keuken is van alle gemakken voorzien en er is een badkamer met douche en toilet.

Bekijk camper

Cruise Canada familie-camper 30 ft

C-class campers van Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

Super Camper Van SVC27,2 feet / 8,3 meter

Dit is een mid-size camper, maar door de uitschuifbare woon- en slaapgedeeltes ontstaat er erg veel loopruimte.

Bekijk camper

Canadream Super Camper Van SVC

C-class campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

C-Medium23,6 feet / 7,2 meter

De C-Medium van Fraserway is een "standaardmodel" camper, geschikt voor een gezin van vijf personen. De campers van Fraserway zijn nooit ouder dan één seizoen en van alle gemakken voorzien!

Bekijk camper

Fraserway familie-camper C-Medium

C-Small20,3 feet / 6,2 meter

De C-Small van Fraserway is een vriendelijke camper, geschikt voor twee volwassenen en een klein kind. Er is een vast tweepersoonsbed boven de bestuurderscabine en de zithoek bouw je 's nachts eenvoudig om tot een kinderbed.

Bekijk camper

C-Small van Fraserway

C-class campers van Best Time RV Canada

Best Time RV bestaat al enkele jaren in Amerika, maar heeft in 2018 ook haar deuren geopend in Canada. Er zijn verhuurlocaties in Vancouver, Calgary en Toronto.

Best Time RV

Familie-camper CE-24


24,0 feet / 7,3 meter

Deze mid-size camper is de grootste camper van Best Time RV Canada: hij biedt slaapplek aan 5 volwassenen. Er is een vast tweepersoonsbed achterin en in de cabover (boven de bestuurderscabine) kunnen ook twee volwassenen slapen. Van de eethoek is een laatste slaapplek te maken.

Bekijk camper

Best Time RV familie-camper CE-23

C-class campers van Four Seasons

Four Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot vier jaar oud. Four Seasons heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Canada. Goed om te weten: er zijn bij Four Seasons geen one-ways mogelijk.

Four Seasons

Familie-camper C-Medium23,6 feet / 7,2 meter

Deze relatief compacte camper biedt genoeg ruimte voor vier volwassenen en één kind of een gezin met tieners!

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-Medium

Familie-camper C-Small20,3 feet / 6,2 meter

Deze praktische camper is de ideale reisgenoot voor twee volwassenen en één kind (let op: installatie kinderzitjes of booster seats niet mogelijk).

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-Small

C-class campers van Traveland RV

Traveland RV is een grote Canadese camperverhuurder die veel verschillende campertypes aanbiedt. Je kunt kiezen uit buscampers, C-klasse campers, A-klasse campers en Fifth Wheels. Alle campers zijn luxe uitgerust. Traveland heeft een verhuurlocatie in Vancouver. Tegen betaling kun je een one-way naar Calgary maken.

Traveland RV

32 ft Class C Bunk32,8 feet / 10,0 meter

Deze 32 ft. camper van Traveland heeft maar liefst negen(!) bedden aan boord. Dit dankzij een vast tweepersoons bed, een bed boven de bestuurderscabine en twee stapelbedden. Nog een extra plekje nodig? Dan bouw je eenvoudig de zithoek om. Model: Coach.

Bekijk camper

32ft camper Bunk

33 ft Class C Bunk32,5 feet / 9,9 meter

De zeer ruime 33ft camper van Traveland is ideaal voor een groot gezin. De camper heeft 8 slaapplekken met onder andere een praktisch stapelbed. Door de grote slide-out over de gehele breedte van de camper is aan ruimte geen gebrek. De minimumleeftijd voor het besturen van deze camper is 23 jaar. Model: Premium (2019/2020).

Bekijk camper

Traveland Class C 29 ft camper

C-class campers van Meridian RV

Meridian RV is een Canadese camperverhuurder met één verhuurlocatie in Vancouver. Er zijn vier modellen te huur, drie C-klasse campers en een A-klasse camper (touringcarformaat). De campers zijn luxe uitgerust met generator, elektrisch zonnescherm, tv en achteruitrijcamera. 95% van de campers is slechts één seizoen oud. Je kunt bovendien vele extra's huren, zoals een koffiezetapparaat en ligstoelen.

Meridian RV

B-Class


23,6 feet / 7,2 meter

Deze compacte camper is van Meridian RV is ideaal voor 2 reizigers. Er is een vast bed en de meeste modellen hebben een slide-out voor extra leefruimte. Reis je met meer dan 2 personen? Kijk dan naar de andere modellen van Meridian RV.

Bekijk camper

Meridian C-Medium

C-Medium


23,0 - 24,9 feet / 7,0 - 7,6 meter

Deze camper heeft is iets langer dan de C-Small van Meridian RV (7,1-7,6 meter). Tip: de bedden in deze camper zijn in verhouding smal. Reis je met meer dan 2 personen? Kijk dan goed naar de afmetingen van de bedden en de beschikbare leefruimte.

Bekijk camper

Meridian C-Medium
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan