Run of Fleet campers per verhuurder

Wil je een camper huren tegen een gereduceerd tarief? Kies dan voor Run of Fleet. Je boekt dan een camper die geschikt is voor een maximaal aantal personen, maar je mag niet kiezen met welk campermodel je reist. Bij het ophalen van de camper bepaalt de verhuurder welk type je krijgt. De Run of Fleet is momenteel alleen in Canada beschikbaar.

Run of Fleet campers van Fraserway

Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit en heeft zes verhuurlocaties. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. De campers van Fraserway zijn niet ouder dan één jaar.

Fraserway

Run of Fleet - C-klasse24,0 - 27,2 feet / 7,3 - 8,3 meter

Bij Run of Fleet boek je een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen en 2 kinderen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor een campertype. Bij het ophalen bepaalt Fraserway welk type je krijgt. Dit kan ook een model zijn wat normaal gesproken niet aangeboden wordt door Fraserway.

Bekijk camper bij Fraserway

Run of Fleet C-klasse camper

Run of Fleet campers van Canadream

Canadream is een camperverhuurder met vier locaties in West-Canada en drie in Oost-Canada. Men beschikt over een campervloot van compleet uitgeruste modellen.

Canadream

Saver 2 (Run of Fleet)


21,0 - 27,9 feet / 6,4 - 8,5 meter

Bij de Saver 2 (Run of Fleet) boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De keuze bestaat uit de modellen SVC, DVC en TCA. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 2. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Whitehorse. In Oost-Canada wordt alleen de SVC en DVC aangeboden. De Saver 2 is niet het gehele jaar boekbaar en op basis van beschikbaarheid.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Run of Fleet 2

Saver 4 (Run of Fleet)25,9 - 29,2 feet / 7,9 - 8,9 meter

Bij de Saver 4 (Run of Fleet) boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 4 personen (2 volwassenen + 2 kleine kinderen). Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De Run of Fleet 4 bestaat uit de modellen SVC, MH-B en MH-A. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 4. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Whitehorse. De Saver 4 is niet het gehele jaar boekbaar en op basis van beschikbaarheid.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Run of Fleet 4

Saver 6 (Run of Fleet)25,9 - 33,5 feet / 7,9 - 10,2 meter

Bij de Saver 6 (Run of Fleet) boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 6 personen (4 volwassenen + 2 kinderen). Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De Run of Fleet 6 bestaat uit de modellen MH-A en MHX. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 6. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Whitehorse. De Saver 6 is niet het gehele jaar boekbaar en op basis van beschikbaarheid.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Run of Fleet 6

Run of Fleet campers van Four Seasons

Four Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot vier jaar oud. Four Seasons heeft verhuurlocaties in West- en Oost-Canada. Goed om te weten: er zijn bij Four Seasons geen one-ways mogelijk.

Four Seasons

Run of Fleet23,6 feet / 7,2 meter

Bij Run of Fleet boek je voor het voor- of naseizoen tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen en 2 kinderen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Four Seasons welk type je krijgt. Dit varieert van het kleinste type, de buscamper tot de grootste, de C-Xlarge camper.

Bekijk camper bij Four Seasons

Four Seasons Run of Fleet-camper
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan