Run of Fleet campers per verhuurder

Wil je een camper huren tegen een gereduceerd tarief? Kies dan voor Run of Fleet. Je boekt dan een camper die geschikt is voor een maximaal aantal personen, maar je mag niet kiezen met welk campermodel je reist. Bij het ophalen van de camper bepaalt de verhuurder welk type je krijgt. De Run of Fleet is momenteel alleen in Canada beschikbaar.

Run of Fleet 2


21,0 - 27,9 feet / 6,4 - 8,5 meter

Bij Run of Fleet 2 boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De ROF-2 bestaat uit de modellen SVC, DVC en TCA. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 2. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Edmonton. In Oost-Canada wordt alleen de SVC en DVC aangeboden.

Bekijk camper

Canadream Run of Fleet 2

Run of Fleet 425,9 - 32,8 feet / 7,9 - 10,0 meter

Bij Run of Fleet 4 boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen). Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De Run of Fleet 4 bestaat uit de modellen SVC, MH-B en MH-A. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 4. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Edmonton.

Bekijk camper

Canadream Run of Fleet 4

Run of Fleet20,3 - 32,5 feet / 6,2 - 9,9 meter

Bij Run of Fleet boek je voor het voor- of naseizoen tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen en 2 kinderen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Four Seasons welk type je krijgt.

Bekijk camper

Four Seasons Run of Fleet-camper
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!