Vraag offerte

Campermodellen van El Monte RV

Logo El Monte RVCamperhuur Amerika bij El Monte betekent een camper huren bij een heel ervaren verhuurder. El Monte verhuurt al meer dan veertig jaar campers in Amerika. Je hebt de keuze uit verschillende campertypes, van compacte 22 ft-campers (model C-Small) voor kleine gezelschappen tot ruime A-klasse buscampers. Alle campers zijn voorzien van een luifel en niet ouder dan twee jaar oud. El Monte heeft verhuurlocaties in heel Amerika. Een aantal camperverhuurlocaties is alle dagen van de week open.

Familie-camper C-Small21,0 - 23,0 feet / 6,4 - 7,0 meter

De C-Small (voorheen C-22 genoemd) is een compacte camper en zeer geschikt voor kleine gezinnen en stellen. Er zijn twee tweepersoons bedden en één kinderbed aan boord (omgebouwde dinette).

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper C-Small 22 ft

Familie-camper C-Medium24,0 - 25,9 feet / 7,3 - 7,9 meter

De C-Medium (voorheen C-25 genoemd) is een middenklasse camper, prima geschikt voor gezinnen en stellen. Er zijn twee tweepersoonsbedden en één kinderbed aan boord.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper C-Medium

Familie-camper C-Large26,9 - 28,9 feet / 8,2 - 8,8 meter

Voor wie wat meer ruimte wil: een familie-camper C-Large (voorheen C-28), van alle gemakken voorzien. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassen en twee kinderen.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper C-Large

Familie-camper Class C slide-out29,9 - 31,8 feet / 9,1 - 9,7 meter

De Familie-camper Class C slide-out (voorheen FS-31 slide-out) van El Monte is een grote familiecamper met twee uitschuifbare woongedeeltes. Het campermodel is geschikt voor 4 volwassenen en 3 kids. Kijk goed naar de afmetingen van de bedden als je met een groot reisgezelschap bent. In 2022 zijn stapelbedden niet langer gegarandeerd.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper Class C slide-out

Familie-camper Class A slide-out31,8 - 33,8 feet / 9,7 - 10,3 meter

Voor het echte Amerikaanse gevoel: de Familie-camper Class A slide-out (voorheen AF-33 genoemd), een zeer grote en luxe camper, van alle gemakken voorzien. Bovendien beschikt dit model over stapelbedden, 'bunk-beds'. Hoewel er meer dan zes bedden aanwezig zijn, is zes het maximumaantal personen voor deze camper, omdat er maar zes gordels zijn.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper Class A slide-out

Vraag offerte

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!