Vraag offerte

Campermodellen van El Monte RV

Logo El Monte RVCamperhuur Amerika bij El Monte betekent een camper huren bij een heel ervaren verhuurder. El Monte verhuurt al meer dan veertig jaar campers in Amerika. Je hebt de keuze uit verschillende campertypes, van compacte 22 ft-campers (model C-Small) voor kleine gezelschappen tot ruime A-klasse buscampers. Alle campers zijn voorzien van een luifel en niet ouder dan twee jaar. El Monte heeft verhuurlocaties in heel Amerika. Een aantal camperverhuurlocaties is alle dagen van de week open.

Class B 20-22 ft19,7 - 22,0 feet / 6,0 - 6,7 meter

De B-klasse campervan is een compacte buscamper van El Monte RV. Het is een comfortabele en zuinige camper die vanwege het compacte formaat heerlijk wendbaar is. Omdat de camper een opklapbed en een uitschuifbaar dak heeft, biedt hij plaats aan twee volwassenen én twee kinderen.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte B Class Camper 20-22 ft

Familie-camper C-Small21,0 - 23,0 feet / 6,4 - 7,0 meter

De C-Small is een compacte camper en zeer geschikt voor kleine gezinnen en stellen. Er zijn twee tweepersoons bedden en één kinderbed aan boord (omgebouwde dinette).

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper C-Small 22 ft

Familie-camper C-Medium24,0 - 25,9 feet / 7,3 - 7,9 meter

De C-Medium is een middenklasse camper, prima geschikt voor gezinnen en stellen. Er zijn twee tweepersoonsbedden en één kinderbed aan boord.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper C-Medium

Familie-camper C-Large26,9 - 28,9 feet / 8,2 - 8,8 meter

Voor wie wat meer ruimte wil: een familie-camper C-Large, van alle gemakken voorzien. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassen en twee kinderen.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper C-Large

Class-C Family Sleeper29,9 - 31,8 feet / 9,1 - 9,7 meter

De Class-C Family Sleeper van El Monte is een grote familiecamper met twee uitschuifbare woongedeeltes. Het campermodel is geschikt voor 4 volwassenen en 3 kids. Kijk goed naar de afmetingen van de bedden als je met een groot reisgezelschap bent. In 2023 zijn er geen modellen meer met stapelbed.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV familie-camper Class C slide-out

Class-A Family Sleeper30,8 - 33,8 feet / 9,4 - 10,3 meter

Voor het echte Amerikaanse gevoel: de Class-A Family Sleeper, een zeer grote en luxe camper, van alle gemakken voorzien. Bovendien beschikt dit model over stapelbedden, 'bunk-beds'. Hoewel er meer dan zes bedden aanwezig zijn, is zes het maximumaantal personen voor deze camper, omdat er maar zes gordels zijn.

Bekijk camper bij El Monte RV

El Monte RV Class-A Family Sleeper

Vraag offerte

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan