Vraag offerte

Campermodellen van Road Bear RV

Logo Road Bear RVCamperhuur Amerika bij Road Bear RV. De middelgrote Amerikaanse camperverhuurder Road Bear RV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. De campers zijn niet ouder dan twee seizoenen en bovendien van alle gemakken voorzien. Zo is er een zeer complete inventaris, veel bagageruimte en een luifel. Vooral dat laatste is uniek! De grotere campers hebben bovendien een slide-out.

Class B 20-22 ft21,0 feet / 6,4 meter

Deze nieuwe B-klasse campervan van Road Bear RV is een compacte buscamper. Een comfortabele, zuinige campervan (B-klasse) met plek voor twee volwassenen én twee kinderen dankzij het opklapbed en het uitschuifbare dak.

Bekijk camper bij Road Bear RV

Road Bear RV buscamper 21 ft

Class C 23-25 ft23,0 - 24,9 feet / 7,0 - 7,6 meter

Deze c-klasse camper van Road Bear RV is een echte middenmaat. Met 23 tot 25 feet is deze camper geschikt voor vijf personen. Er zijn drie bedden voor volwassenen of grote kinderen en er zijn twee (kleinere) kinderbedden.

Bekijk camper bij Road Bear RV

Road Bear RV familie-camper 21-24 ft

Class C 26-28 ft slide-out25,9 - 27,9 feet / 7,9 - 8,5 meter

De 26-28 feet C-klasse camper van Road Bear is de kleinste camper van Road Bear met een slide-out. De camper biedt plaats aan 4 volwassenen en 2 kinderen. Zoals alle Road Bear-campers heeft ook deze een luifel.

Bekijk camper bij Road Bear RV

Road Bear RV familie-camper 25-27ft

Class C 29-31 ft slide-out28,9 - 30,8 feet / 8,8 - 9,4 meter

Deze grote C-klasse camper van Road Bear RV is 29 tot 31 voet en heeft bedden aan boord voor vier volwassenen en drie kinderen. Dankzij de slide-out, een uitschuifbaar woongedeelte, creëer je op de camping extra leefruimte.

Bekijk camper bij Road Bear RV

Road Bear RV familie-camper 28-30 ft slide-out

Class A 30-32 ft slide-out29,9 - 32,2 feet / 9,1 - 9,8 meter

Voor het echte Amerikaanse gevoel kun je bij Road Bear een grote A-klasse camper huren. De camper is tussen de 30 en 32 feet lang en geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. De slide-out geeft je op de camping extra leefruimte. Dit is met recht een huis op wielen. Deze A-klasse camper kan op elke locatie gehuurd worden, echter one-ways zijn niet toegestaan bij de model.

Bekijk camper bij Road Bear RV

Road Bear RV familie-camper 30-32 ft class A slide-out

Vraag offerte

16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan