Vraag offerte

Campermodellen van Canadream

Logo CanadreamCamperhuur in Canada bij Canadream: ruime keuze uit modellen en verhuurlocaties. Je hebt de keuze uit diverse compleet uitgeruste modellen, van een buscamper en pick-upcamper tot grotere familiecampers. Canadream heeft een relatief nieuwe vloot, de campers die je huurt zijn maximaal 3 seizoenen oud, maar veelal 1 of 2 seizoenen oud. Ook kun je kiezen voor de Run of Fleet: je huurt een camper tegen een gereduceerd tarief, maar Canadream bepaalt welke campertype je meekrijgt voor jouw rondreis in Canada.

Deluxe Camper Van DVC


22,3 feet / 6,8 meter

Deze compacte en handige buscamper is ideaal voor 2 personen. Je zult het niet geloven, maar ondanks de kleine afmetingen beschikt deze camper over een keukentje en een toilet!

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Deluxe Camper Van DVC

Maxi Travel Camper TCA23,0 - 24,9 feet / 7,0 - 7,6 meter

Dit is een compacte en daardoor makkelijk te besturen camper, die toch verrassend ruim is. Er is plaats voor twee volwassenen en een kind. De truck mag niet worden losgekoppeld. Dit model rijdt op diesel is te huur vanaf begin april en is beschikbaar op alle verhuurlocaties. In Whitehorse wordt alleen de TCA verhuurd, er zijn geen andere modellen aanwezig.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Maxi Travel Camper TCA

Super Camper Van SVC23,0 - 24,9 feet / 7,0 - 7,6 meter

Dit is een mid-size camper, maar door het uitschuifbare woon/slaapgedeelte ontstaat er erg veel loopruimte.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Super Camper Van SVC

MH-C Compact Motorhome24,6 feet / 7,5 meter

Deze mid-size camper is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. Het verschil met model MH-B is dat dit model geen slide-out heeft.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream MH-C Compact Motorhome

MH-B Midi Motorhome25,9 - 27,9 feet / 7,9 - 8,5 meter

Deze mid-size camper is geschikt voor vier volwassenen en twee kinderen. Dankzij de slide-out is er voldoende leefruimte.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream MH-B Midi Motorhome

MH-A Maxi Motorhome26,9 - 29,2 feet / 8,2 - 8,9 meter

De MH-A Maxi Motorhome is een ruime camper voor een gezin met grote kinderen. Naast het vaste tweepersoons bed achter in de camper zijn er hoogslapers van 1,80m voor volwassenen of grote kinderen.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream MH-A Maxi Motorhome

MHX Maxi-Plus Motorhome29,9 - 32,8 feet / 9,1 - 10,0 meter

De MHX Maxi-Plus Motorhome is het ruimste campermodel voor een gezelschap tot maximaal 7 personen. Naast het vaste tweepersoons bed achter in de camper zijn er hoogslapers van 1,80m voor volwassenen of grote kinderen.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream MHX Maxi-Plus Motorhome

Saver 2 (Run of Fleet)


21,0 - 27,9 feet / 6,4 - 8,5 meter

Bij de Saver 2 (Run of Fleet) boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De keuze bestaat uit de modellen SVC, DVC en TCA. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 2. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Whitehorse. In Oost-Canada wordt alleen de SVC en DVC aangeboden. De Saver 2 is niet het gehele jaar boekbaar en op basis van beschikbaarheid.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Run of Fleet 2

Saver 4 (Run of Fleet)25,9 - 29,2 feet / 7,9 - 8,9 meter

Bij de Saver 4 (Run of Fleet) boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 4 personen (2 volwassenen + 2 kleine kinderen). Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De Run of Fleet 4 bestaat uit de modellen SVC, MH-B en MH-A. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 4. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Whitehorse. De Saver 4 is niet het gehele jaar boekbaar en op basis van beschikbaarheid.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Run of Fleet 4

Saver 6 (Run of Fleet)25,9 - 33,5 feet / 7,9 - 10,2 meter

Bij de Saver 6 (Run of Fleet) boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 6 personen (4 volwassenen + 2 kinderen). Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De Run of Fleet 6 bestaat uit de modellen MH-A en MHX. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 6. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Whitehorse. De Saver 6 is niet het gehele jaar boekbaar en op basis van beschikbaarheid.

Bekijk camper bij Canadream

Canadream Run of Fleet 6

Vraag offerte

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan