Vraag offerte

Campermodellen van Canadream

Logo CanadreamCanadream is een camperverhuurder met zeven locaties in Canada. Je hebt de keuze uit diverse compleet uitgeruste modellen, van een buscamper en pick-upcamper tot grotere familiecampers. Canadream heeft een relatief nieuwe vloot, de campers zijn maximaal 3 seizoenen oud, maar veelal 1 of 2 seizoenen oud. Ook kun je kiezen voor de Run of Fleet: je huurt een camper tegen een gereduceerd tarief, maar Canadream bepaalt welke campertype je meekrijgt.

Deluxe Camper Van DVC


21,0 - 22,0 feet / 6,4 - 6,7 meter

Deze compacte en handige buscamper is ideaal voor 2 personen. Je zult het niet geloven, maar ondanks de kleine afmetingen beschikt deze camper over een keukentje en een toilet!

Bekijk camper

Canadream Deluxe Camper Van DVC

Maxi Travel Camper TCA23,0 feet / 7,0 meter

Dit is een compacte en daardoor makkelijk te besturen camper, die toch verrassend ruim is. Er is plaats voor twee volwassenen en een kind. De truck mag niet worden losgekoppeld. De TCA-camper is alleen te huur in Vancouver, Calgary en Whitehorse. One-ways naar Oost-Canada zijn niet toegestaan. Dit model rijdt op diesel. Dit model is alleen te huur vanuit de locaties Vancouver, Calgary en Whitehorse.

Bekijk camper

Canadream Maxi Travel Camper TCA

Super Camper Van SVC23,0 - 26,9 feet / 7,0 - 8,2 meter

Dit is een mid-size camper, maar door de uitschuifbare woon- en slaapgedeeltes ontstaat er erg veel loopruimte.

Bekijk camper

Canadream Super Camper Van SVC

MH-B Midi Motorhome24,0 - 27,9 feet / 7,3 - 8,5 meter

Deze mid-size camper is geschikt voor twee volwassenen en vier kinderen. Dankzij de slide-out is er voldoende leefruimte.

Bekijk camper

Canadream MH-B Midi Motorhome

MH-A Maxi Motorhome26,9 - 32,8 feet / 8,2 - 10,0 meter

De MH-A Maxi Motorhome is een ruime camper voor een gezin met grote kinderen. Naast het vaste tweepersoons bed achter in de camper zijn er hoogslapers van 1,80m voor volwassenen of grote kinderen.

Bekijk camper

Canadream MH-A Maxi Motorhome

Run of Fleet 2


21,0 - 27,9 feet / 6,4 - 8,5 meter

Bij Run of Fleet 2 boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De ROF-2 bestaat uit de modellen SVC, DVC en TCA. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 2. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Edmonton.

Bekijk camper

Canadream Run of Fleet 2

Run of Fleet 425,9 - 32,8 feet / 7,9 - 10,0 meter

Bij Run of Fleet 4 boek je tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 4 personen (2 volwassenen + 2 kinderen). Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Canadream welk type je krijgt. De Run of Fleet 4 bestaat uit de modellen SVC, MH-B en MH-A. Canadream noemt deze Run of Fleet ook wel Saver 4. De Run of Fleet is niet beschikbaar in Edmonton.

Bekijk camper

Canadream Run of Fleet 4

Vraag offerte

Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!