Vraag offerte

Campermodellen van Four Seasons

Logo Four SeasonsFour Seasons is onderdeel van Fraserway RV. Waar Fraserway alleen nieuwe campers verhuurt, krijg je bij Four Seasons een camper van twee tot drie jaar oud, met uitzondering van de Adventurer - die is twee tot vier jaar oud. Men legt de nadruk op service en heeft een gedeeltelijk Nederlands management. Four Seasons heeft vijf verhuurlocaties. One-ways zijn niet mogelijk.

Van Conversion


22,3 feet / 6,8 meter

De Van Conversion is een hele compacte en handige buscamper. Dit type is zeer geschikt voor een reislustig stel of twee goede vrienden.

Bekijk camper

Four Seasons Van Conversion

Familie-camper C-Small20,3 feet / 6,2 meter

Deze praktische camper is de ideale reisgenoot voor twee volwassenen en één kind (let op: installatie kinderzitjes of booster seats niet mogelijk).

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-Small

Familie-camper C-Medium23,6 feet / 7,2 meter

Deze relatief compacte camper biedt genoeg ruimte voor vier volwassenen en één kind of een gezin met tieners!

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-Medium

Familie-camper C-Large slide-out23,6 - 25,3 feet / 7,2 - 7,7 meter

Deze ruime C-klasse camper van Four Seasons heeft een uitschuifbaar woongedeelte (slide-out), waardoor veel loopruimte ontstaat. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassenen en één kind.

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-Large slide-out

Familie-camper C-XLarge slide-out29,9 feet / 9,1 meter

Deze grote c-klasse camper van Four Seasons heeft een uitschuifbaar woongedeelte (slide-out), waardoor veel loopruimte ontstaat. Er zijn slaapplaatsen voor vier volwassenen en twee kinderen.

Bekijk camper

Four Seasons familie-camper C-XLarge

Run of Fleet20,3 - 32,5 feet / 6,2 - 9,9 meter

Bij Run of Fleet boek je voor het voor- of naseizoen tegen gereduceerd tarief een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen en 2 kinderen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor met welk campertype je wilt reizen. Bij het ophalen van de camper bepaalt Four Seasons welk type je krijgt.

Bekijk camper

Four Seasons Run of Fleet-camper

Adventurer 429,9 feet / 9,1 meter

Deze innovatieve camper biedt plaats aan vier personen. Elke passagier heeft een comfortabele fauteuil in de bestuurderscabine. Bovendien is er een doorloop naar achteren. In 2019 is deze camper nieuw in de verhuur bij Four Seasons. Het betreft het oude type Adventurer 4, die voorheen via Fraserway gereserveerd kon worden. Dit model is in 2020 alleen in Vancouver en Calgary te huur. In 2021 is de Adventurer 4 (voorlopig) niet boekbaar.

Bekijk camper

Four Seasons Adventurer 4

Vraag offerte

Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!