Camperhuur Four Seasons: verzekeringen

Logo Four SeasonsBij camperhuur bij Four Seasons is een basisverzekering inbegrepen. Wij raden sterk aan ook de aangeboden CDR-verzekering ook af te sluiten, eventueel in combinatie met de Eigenrisicoverzekering van de Europeesche.

Uitleg: De basisverzekering van Four Seasons heeft dezelfde dekking als de extra bij te boeken Collision Deductible Reducer-verzekering (CDR-verzekering), maar heeft een eigen risico van $7.500 per gebeurtenis. Met de Collision Deductible Reducer-verzekering verlaag je het eigen risico tot $750 (per gebeurtenis). Deze verzekering boeken wij er in de regel standaard bij. Controleer dit op je nota/boekingsbevestiging.

Het is daarnaast nog mogelijk dit eigen risico van $750 tot nul te reduceren middels de Eigenrisico-verzekering van De Europeesche of via de CDW-verzekering van Four Seasons (zie uitleg via de link hieronder). Informeer bij Tioga Tours naar de mogelijkheden.

Disclaimer
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Tioga Tours BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten in deze informatie.

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!