Camperhuur Four Seasons: verzekeringen

Logo Four SeasonsBij camperhuur bij Four Seasons is een basisverzekering inbegrepen. Wij raden sterk aan ook de aangeboden CDR-verzekering ook af te sluiten, eventueel in combinatie met de Eigenrisicoverzekering van de Europeesche.

Uitleg: De basisverzekering van Four Seasons heeft dezelfde dekking als de extra bij te boeken Collision Deductible Reducer-verzekering (CDR-verzekering), maar heeft een eigen risico van $7.500 per gebeurtenis. Met de Collision Deductible Reducer-verzekering verlaag je het eigen risico tot $750 (per gebeurtenis). Deze verzekering boeken wij er in de regel standaard bij. Controleer dit op je nota/boekingsbevestiging.

Het is daarnaast nog mogelijk dit eigen risico van $750 tot nul te reduceren middels de Eigenrisico-verzekering van De Europeesche of via de CDW-verzekering van Four Seasons (zie uitleg via de link hieronder). Informeer bij Tioga Tours naar de mogelijkheden.

Disclaimer
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Tioga Tours BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten in deze informatie.

Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan