Vraag offerte

Campermodellen van Fraserway

Logo FraserwayCamperhuur in Canada bij Fraserway. Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf zijn campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. Bij camperhuur bij Fraserway heb je de keus uit verschillende verhuurlocaties: vier in West-Canada (waaronder Whitehorse) en twee in Oost-Canada. Alle campers zijn van modeljaar 2021-2023.

Van Conversion


22,0 feet / 6,7 meter

Deze compacte en handige buscamper is geschikt voor een reislustig stel of twee goede vrienden. Het bed achterin is aan de smalle/krappe kant. Kijk dus goed naar de afmetingen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway van conversion

Pickup TC23,0 - 24,6 feet / 7,0 - 7,5 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. Hierdoor is het woongedeelte gescheiden van de rijcabine. En dat is fijn, want je hoort het servies niet rammelen! Je mag de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway pickup TC

Pickup TC-B slide-out24,9 feet / 7,6 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. In de slide-out is een stapelbed waardoor er genoeg ruimte is voor een gezin met twee kleine kinderen. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway pickup TC-B slide-out

Pickup TC-S slide-out23,6 - 24,9 feet / 7,2 - 7,6 meter

Deze compacte camper zit op een pick-up truck. Hierdoor zijn het woongedeelte en de bestuurderscabine van elkaar gescheiden. Er is een vast tweepersoons bed aan boord. In de slide-out zit een extra tweepersoons (kinder)bed. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway pickup TC-S slide-out

C-Small20,3 feet / 6,2 meter

De C-Small van Fraserway is een vriendelijke camper, geschikt voor twee volwassenen en een klein kind. Er is een vast tweepersoonsbed boven de bestuurderscabine en de zithoek bouw je 's nachts eenvoudig om tot een kinderbed.

Bekijk camper bij Fraserway

C-Small van Fraserway

C-Medium23,6 feet / 7,2 meter

De C-Medium van Fraserway is een "standaardmodel" camper, geschikt voor een gezin van vijf personen. De campers van Fraserway zijn van alle gemakken voorzien!

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper C-Medium

C-Large23,6 - 25,3 feet / 7,2 - 7,7 meter

De C-Large camper van Fraserway is een ruime familie-camper. Dankzij de slide-out creëer je op de camping extra woonruimte. De camper is geschikt voor een gezin van vijf personen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper C-Large

C-XLarge29,2 feet / 8,9 meter

Deze XL-camper van Fraserway heeft veel leefruimte voor een groot gezin met grote kinderen. Er is een afsluitbare tweepersoons slaapkamer achterin de camper. Dankzij de slide-out ontstaat er een extra slaapplek.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper C-XLarge slide-out

Overlander29,2 feet / 8,9 meter

De nieuwe Overlander kan sinds 1 januari 2020 gehuurd worden op alle locaties behalve Whitehorse. Een innovatieve camper die plaats biedt aan vier personen. Elke passagier heeft een comfortabele fauteuil in de bestuurderscabine. Bovendien is er een doorloop naar achteren. Het oude type, de Adventurer 4, kan via Four Seasons geboekt worden.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway Overlander

Familie-camper A3031,8 feet / 9,7 meter

Een grote camper voor het echte Canadese gevoel. Dit model is van alle gemakken voorzien.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper A30 slide-out

Familie-camper A30 slide-out (rolstoel)


31,2 feet / 9,5 meter

Deze grote camper is geschikt voor reizigers met een rolstoel. Dit model is van alle gemakken voorzien net zoals de standaard A30 slide-out, maar met extra ruime paden en een rolstoellift. De camper is alleen beschikbaar in Calgary, Edmonton en Vancouver.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper A30 slide-out

Vraag offerte

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!