Vraag offerte

Campermodellen van Fraserway

Logo FraserwayCamperhuur in Canada bij Fraserway. Fraserway is een grote Canadese camperverhuurder die zelf zijn campers bouwt. Dit familiebedrijf legt sterk de nadruk op service en kwaliteit. Men heeft een gedeeltelijk Nederlands management. Bij camperhuur bij Fraserway heb je de keus uit verschillende verhuurlocaties: vier in West-Canada (waaronder Whitehorse) en twee in Oost-Canada. Alle campers zijn van modeljaar 2022-2024.

Van Conversion


22,0 feet / 6,7 meter

Deze compacte en handige buscamper is geschikt voor een reislustig stel of twee goede vrienden.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway van conversion

Truck Camper Scout


20,3 feet / 6,2 meter

Dit is een avontuurlijke 4x4 camper op een pick-up truck. Hierdoor is het slaapgedeelte gescheiden van de rijcabine. En dat is fijn, want je hoort het servies niet rammelen! Je mag de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway Truck Camper Scout

Pickup TC23,0 - 24,6 feet / 7,0 - 7,5 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. Hierdoor is het woongedeelte gescheiden van de rijcabine. En dat is fijn, want je hoort het servies niet rammelen! Je mag de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway pickup TC

Pickup TC-B slide-out24,9 feet / 7,6 meter

Dit is een compacte camper op een pick-up truck. In de slide-out is een stapelbed waardoor er genoeg ruimte is voor een gezin met twee kleine kinderen. Je kunt de truck niet loskoppelen.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway pickup TC-B slide-out

C-Small20,3 feet / 6,2 meter

De C-Small van Fraserway is een vriendelijke camper, geschikt voor twee volwassenen en een klein kind. Er is een vast tweepersoonsbed boven de bestuurderscabine en de zithoek bouw je 's nachts eenvoudig om tot een kinderbed.

Bekijk camper bij Fraserway

C-Small van Fraserway

C-Medium23,6 feet / 7,2 meter

De C-Medium van Fraserway is een "standaardmodel" camper, geschikt voor een gezin van vijf personen. De campers van Fraserway zijn van alle gemakken voorzien!

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper C-Medium

C-Large25,3 feet / 7,7 meter

De C-Large camper van Fraserway is een ruime familie-camper. Dankzij de slide-out creëer je op de camping extra woonruimte. De camper is geschikt voor een gezin van vijf personen. ![Fraserway familie-camper C Large(/dynamic/img/campers/verhuurders/fraserway/C-large/2024/exterieur-3.11481.c8f0.jpg 'Fraserway familie-camper C-Large')

Bekijk camper bij Fraserway

C-XLarge29,2 feet / 8,9 meter

Deze XL-camper van Fraserway heeft veel leefruimte voor een groot gezin met grote kinderen. Er is een afsluitbare tweepersoons slaapkamer achterin de camper. Dankzij de slide-out ontstaat er een extra slaapplek.

Bekijk camper bij Fraserway

Fraserway familie-camper C-XLarge slide-out

Run of Fleet - C-klasse23,6 - 27,2 feet / 7,2 - 8,3 meter

Bij Run of Fleet boek je een camper die geschikt is voor maximaal 2 personen en 2 kinderen. Je kunt geen voorkeur aangeven voor een campertype. Bij het ophalen bepaalt Fraserway welk type je krijgt. Dit kan ook een model zijn wat normaal gesproken niet aangeboden wordt door Fraserway.

Bekijk camper bij Fraserway

Run of Fleet C-klasse camper

Vraag offerte

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan