Camperhuur Fraserway: verzekeringen

Logo FraserwayBij camperhuur bij Fraserway is een basisverzekering inbegrepen. We raden sterk aan de CDR-verzekering ook af te sluiten, eventueel in combinatie met de Eigenrisicoverzekering van de Europeesche.

Uitleg:
De basisverzekering van Fraserway heeft dezelfde dekking als de extra bij te boeken Collision Deductible Reducer-verzekering (CDR-verzekering), maar heeft een eigen risico van $7.500 per gebeurtenis. Met de Collision Deductible Reducer-verzekering verlaag je het eigen risico tot $750 (per gebeurtenis). Deze verzekering boeken wij er in de regel standaard bij. Controleer dit op je nota/boekingsbevestiging.

Het is daarnaast nog mogelijk dit eigen risico van $750 per gebeurtenis tot nul te reduceren middels de Eigenrisico-verzekering van De Europeesche of via de CDW-verzekering van Fraserway (zie uitleg via de link hieronder). Informeer bij Tioga Tours naar de mogelijkheden.

Disclaimer
Bovenstaande informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Tioga Tours BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van eventuele fouten in deze informatie.

Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!