Aer Lingus

Met Aer Lingus vlieg je tot vier maal per dag vanuit Amsterdam via Dublin naar Noord-Amerika. Vanuit Dublin vliegt Aer Lingus rechtstreeks naar 9 bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada: New York, Boston, Washington, Hartford, Chicago, San Francisco, Los Angeles, Orlando en Toronto. Vanaf september 2017 vliegt Aer Lingus bovendien 3 maal per week naar Miami. Vlieg je met Air Lingus dan vindt de Amerikaanse paspoort- en grenscontrole al plaats in Dublin wat je tijd bespaart bij aankomst in de Verenigde Staten.

Aer Lingus logo

Economy Class

De standaardklasse bij Aer Lingus is Economy Class. Tijdens transatlantische vluchten biedt Aer Lingus gratis maaltijden, (alcoholische) dranken en snacks. Dankzij het in-flight entertainmentsysteem heb je een ruime keuze aan films, series, games en muziek. Wifi is tegen betaling beschikbaar. Op intercontinentale vluchten is één stuk ruimbagage van maximaal 23 kilogram bij de prijs inbegrepen. Je bagage wordt doorgelabeld naar de eindbestemming.

Aer Lingus

Business Class

In de Business Class geniet je van nog meer beenruimte en luxe. Behalve de voordelen van de Economy Class zoals het uitgebreide entainmentsysteem beschik je in de Business Class over een stoel die je in een mum van tijd transformeert tot een plat bed. Zo kom je nog uitgeruster op de plaats van bestemming aan. De stoel heeft bovendien veel handige opbergruimtes, is voorzien van een stopcontact en zijn vrijwel allemaal gelegen aan het gangpad. Tijdens de vlucht heb je gratis wifi en staan er verfijnde gerechten op het menu met typisch Ierse ingrediënten. In de Business Class zijn maximaal drie stuks ruimbagage toegestaan met een totaalgewicht van maximaal 69 kilogram.

Business Class Aer Lingus

Aerclub

Vlieg je met Aer Lingus dan ontvang je tijdens iedere vlucht Tier Credits. Met deze Credits heb je toegang tot priority check-in en boarding en toegang tot de lounge. Bovendien spaar je gelijktijdig Avios punten die je kunt inwisselen voor vluchten met Aer Lingus en partner luchtvaartmaatschappijen.


Business Class Aer Lingus
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie
{{javascripts}}