Blake Ranch RV Park Kingman, Arizona

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Blake Ranch RV Park
9315 East Blake Ranch Road
Kingman Arizona 86401
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.17975892, -113.789055244

Telefoonnummer:
+1-800-270-1332

Website:
http://www.blakeranchrv.com

E-mailadres:
lonerider@blakeranchrv.com

Aanvullende informatie:

Langs de Interstate 40, op Blake Ranche Road, exit #66.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

  • Ligt op een heuvel.
  • Prachtige ruime badkamers
  • Gezellige office.
  • Paardenhotel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (15)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 15
Kosten per nacht: $ 55 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 26-09-2023 door

Deze Campground hebben wij gebruikt als tussen stop vanaf Grand Canyon naar Las Vegas (pak een stuk Route 66 mee echt geweldig 👍🏻) Het ontvangst was erg vriendelijk en we konden onze propaan tank af laten vullen ( moesten volgende dag de camper inleveren in Las Vegas) dus dat was erg handig. De campground zelf had ruime pull trough full Hook-Up plaatsen. Alleen je staat er langs de Interstate snelweg dus is zeer luidruchtig heel de nacht door helaas . Ook heb je er weinig schaduw en de toiletten en douches zijn alleen bij de receptie, deze waren redelijk schoon.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 23-12-2022 door

Prima plek voor een tussenstop. Full hookup en alles. Niet super veel ruimte maar in de winter plek zat. Sanitair was ok.

Bezocht op 09-04-2022 door

Trailerpark, ideaal als tussenstop. Pull trough plaatsen. Mooie centrale blok in cowboy thema. Receptie maar open tot 3 PM maar alles lag mooi voorbereid op ons te wachten. Mogelijkheid om te tanken net voor de camping. Uitval basis om old Kingsman te bezoeken. Tip Mr D'z Route 66 Diner=== Old school diner

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 30-07-2019 door

Deze verblijfsplaats is meer een trailerpark dan een camping. Het RV park zit op zo'n 13 miles vanaf Kingman. Ziet er verder netjes uit met de pull through plaatsen. Continu geluid van de parkeerplaats met vrachtwagens die 's nachts de motoren laten draaien i.v.m. hun airconditioning. (we hebben geïnformeerd bij een chauffeur die daar stond)

Kosten per nacht: $50.25

Bezocht op 09-04-2019 door

Lag een eind van Kingman vandaan en dicht bij de Interstate. Geluidsoverlast viel erg mee. De receptie zit in een mooi gebouw (ranch). Sanitair en wifi was goed en ook de was gelegenheid. Was niet duur om te wassen en te drogen en genoeg machines. Niet veel privacy op de staanplekken maar prima als overnachtingscamping.

Kosten per nacht: $49.95

Bezocht op 29-07-2018 door

De camping ligt ongeveer 13 mijl verder dan het stadje Kingman aan de doorgaande weg. We kwamen in het donker aan, maar de eigenaar had voor ons een envelop opgehangen met onze naam en plaatsnummer. De plaatsen zijn pull-trough plaatsen waar overal vaak wel een boom bij staat voor een beetje schaduw. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Vooraan in het gebouw waar de receptie bij in zit, hebben ze een hoek met diverse kampeerbenodigdheden. De doucheruimtes (met wc, wasbak en douche) die ouderwets maar zeer schoon zijn, zijn groot en afsluitbaar met een deur.

Kosten per nacht: $60.52

Bezocht op 17-05-2017 door

Onze eerste stop na ophalen camper in Las Vegas. Twee nachten gebleven om een dag te spenderen in Kingman met leuke musea. En idd een mooie stop tussen Las Vegas en de Grand Canyon. Prima sanitair.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 05-05-2017 door

Grote plekken . Grote, schone privé sanitair . Dichtbij I40 (geen last van) en dichtbij stuk Route 66

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 04-03-2017 door

Heel net park vlak aan de I-40, waar je overigens niks van hoort als je op het park zelf bent. Goed sanitair en goed werkende wifi. Directe omgeving niet veel te beleven, maar op prima afstand van Las Vegas en Grand Canyon.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 16-07-2015 door

Goede doorreiscamping richting Grand Canyon of Las Vegas. Camping ligt dicht bij snelweg (Interstate) en benzinestation. 's Nachts heb je geen last van de snelweg. Eenvoudige, ruime en schone douches en toiletten. Aardige, behulpzame mensen.

door op 31-05-2015

Mooie terrascamping, vlak bij I-40. Goed sanitair. Leuke ontvangst en spotgoedkoop.

door op 25-09-2013

Leuke campground met erg vriendelijke ontvangst, heerlijke douches en niet duur.

door op 01-11-2011

Een heel schone en prettige camping. Handig op de route van Las Vegas naar Grand Canyon.

door op 26-08-2010

Mooie rustige en goedkope camping op grote afstand van Kingman. De douchesruimtes zijn mooie en nette grote cambines met toilet en wastafel. Grote sites met tafel. Op redelijk grote afstand is een drukke Interstate. Dus prima voor 1 nacht.

door op 09-07-2009

Prachtige ruime en brandschone badkamers en toiletten. Laundry en prima WIFI.

Ligt gunstig aan de I40, wel geluid van de Interstate. Supergeschikt voor liefhebbers van trucks, want op 100 meter ligt een grote truckstop met alles erop en eraan (goed eten!!). 'Mijn mannen' hebben een hele middag trucks liggen bewonderen vanuit de luie stoel.

Wel veel geluid van de Interstate. Verblijf: 2006

Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan