Indian Flat RV Park / Campground El Portal, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Indian Flat RV Park / Campground
9988 California 140
El Portal California 95318
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.661055, -119.849102

Telefoonnummer:
+1-209-379-2339

Website:
http://www.indianflatrvpark.com

E-mailadres:
reservations@indianflatrvpark.com

Aanvullende informatie:

Ongeveer 15 km ten westen van de westingang van Yosemite. Staat aangegeven vanaf Hwy 140.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan

Overige faciliteiten

  • Zwembad bij lodge
  • Sanitair is een beetje primitief
  • Zowel Valley als Wawona goed bereikbaar
  • Verstandig om te reserveren in het hoogseizoen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (46)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 46
Kosten per nacht: $ 60 (3)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 08-08-2023 door

By far de slechste camping waar we op gestaan hebben tijdens onze rondreis deze zomer. Rond Yosimite is het uberhaupt lastig een goede camping te vinden. Als uitvalsbasis is het prima. De kwaliteit van de camping deed me eerder denken aan een oostblok camping begin jaren 90. Douches en toiletten vies en slecht schoongemaakt, veel daarvan waren kapot. Toen wij er waren deed er maar 1. (dat was een half openlucht douche). Ernaast zit een motel waarvan je gebruik kunt maken. Dus wil je een schoon toilet kun je beter naar de lobby lopen van het hotel. Bij het hotel zijn 2 zwambaden (binnen en buiten) waarvan je gebruik kunt maken dat is prima. Ze hebben geen eigen Wifi netwerk, dus je kunt dit kopen voor 10 dollar voor 24 uur voor 2 devices.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 14-05-2023 door

Camping ligt langs de route Yosemite uit, niet heel veel verkeer (zeker niet in avond en nacht). Kleine plaatsen, dicht op elkaar. Sanitair en douches zijn ondermaats voor deze prijs, wij hebben in de RV gedoucht. Je kunt gebruik maken van het zwembad en restaurants van naastgelegen Cedar Lodge, dat was wel prima (zwembad niet verwarmd). Prima voor een nachtje op doorreis, maar ook niet meer dan dat.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 07-05-2023 door

Super camping dichtbij ingang Yosemite. Onze kinderen vonden het binnen zwembadje leuk.

Bezocht op 17-04-2023 door

Mooi gelegen aan een hoofdweg, maar daar rijdt niet zo veel verkeer. Aan de overkant een snel stromende rivier en uitzicht op mooie bergen. Aardige vrouw bij de receptie en ligt naast een ander complex met lodges. Je mag gebruik maken van hun faciliteiten (zwembad, restaurant, gift shop) Een half uurtje rijden naar Yosemite valley. We hadden een kapotte buis in onze camper en ze stuurde meteen gratis iemand om te kijken. Soms wordt er een beer gespot, maar wij hebben niks gezien. Een prima, rustige camping. We stonden er met de camper, dus van de andere faciliteiten hebben we niks gezien. Er is geen wifi bereik. Je kunt voor €10 wel verbinden met het naastgelegen hotel.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 18-09-2022 door

Camping ligt toch nog 30 min van Yosemite Valley waar het super druk was dus parkeren is een dingetje. De camping was rustig en vriendelijke ontvangst. WiFi kost je 10 dollar aangezien er anders geen bereik is. Iets eten kan je in de lodge ernaast waar geen restaurant is (gesloten voorlopig) maar wel een bar met uitgebreide snack kaart. Sanitair is wat primitief en het regende flink dus toch maar in de camper gedoucht. Vooral geen eten/afval buiten laten staan want tijdens de nacht heeft een beer het hekje bij de (niet afgesloten) container vernield en alles eruit gegooid en bekeken. Het was een bende daar. Ivm het slecht weer zijn we ipv 2 nachten maar 1 nacht gebleven en we kregen netjes het geld teruggestort. Echt service!!

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 09-09-2022 door

Wij hebben de camping ligt redelijk dicht in de buurt van het yosemite park en de toegangsweg van de Tioga pas. Vriendelijk personeel. Matige sanitair. Een redelijk alternatief voor wanneer blijkt dat de campings in het park zelf volledig gereserveerd blijken te zijn.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 25-07-2022 door

Prima camping, ongeveer 30 min rijden van Yosemity Nationaal Park. Beetje verouderd, sanitair was netjes en schoon. Wel Hookup plaatsen. Overal stond een Picknicktafel bij en een Bbq. Zwemmen deden onze kids aan de overkant in de rivier, tot we de volgende dag te horen kregen dat er een zwembad was bij het hotel wat er langs lag. Dus dat ook maar gedaan, en dit was een heerlijk bad.

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 21-07-2022 door

Prima camping (full hooked up)als het niet gelukt is om in yosemite een campingplaats te bemachtigen. Ligt op ruim 30 minuten rijden van yosemite. Basic, oud sanitair, schoon toen wij er waren. Konden gebruik maken van het zwembad van het naast gelegen complex, prima.

Kosten per nacht: $71

Bezocht op 17-07-2022 door

Full hookup. Omdat een plekje in de Valley niet was gelukt, gingen we op zoek naar een alternatief. Deze camping ligt gunstig als je van de westelijke ingang van Yosemite NP gebruik wilt maken. Je bent zo in de Valley en op de Tiogaroad. De camping zelf heeft een toiletgebouw en je mag gebruik maken van het zwembad van de Logde ernaast. Daar is ook een kampwinkel/ souvenirwinkel. Aan de overkant van de weg stroomt de Merced river. Heerlijk water om in af te koelen op een hete dag.

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 03-10-2019 door

Als doorgangscamping prima, wel prijzig. Sanitair was eenvoudig, maar wel schoon. Je mag gebruik maken van het overdekte zwembad en restaurant van het naastgelegen hotel. Kleine plaatsen.

Kosten per nacht: $51

Bezocht op 17-07-2019 door

Eenvoudige campsite, dicht bij Yosemite. Omdat we in Yosemite geen plek meer konden reserveren, hier gereserveerd. Prima uitvalsplek om Yosemite te bezoeken. Je mag ook gebruik maken van het zwembad van de naastgelegen lodges. Vanaf hier nog een half uurtje rijden naar de Valley. Vroeg vertrekken, dan vindt je daar nog parkeerplaats in het hoogseizoen.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 18-05-2019 door

Als je niet in Yosemite Valley kan op een camping staan dan kan je deze proberen. Anders overslaan. Kleine plekken, waar je niet gezellig kan zitten. Op 30 minuten van Yosemite Valley. Stroom en water aanwezig.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 05-04-2019 door

Wij verbleven hier 2 nachten omdat alle campgrounds in het park volgeboekt waren. Toiletten en douches waren goed onderhouden. Vlotte rit tot de valley. Klein winkeltje aanwezig naast de camping (bij Cedar lodge) waar je essentials (bv. melk) kan krijgen. Ook mochten we gebruik maken van het overdekt zwembad van Cedar lodge. Wifi konden we krijgen voor 10 dollar. We hadden weliswaar een full hook-up maar vonden de camping erg duur in vergelijking met andere op onze trip. Heeft ongetwijfeld met de proximity tot Yosemite te maken.

Kosten per nacht: $69

Bezocht op 11-06-2018 door

Met zijn vieren hier 2 nachten gestaan en met de RV het Yosemite park ingegaan. Eenvoudige camping met eenvoudig sanitair maar el schoon. Voldoet aan het doel.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 26-05-2018 door

Onze RV plek was redelijk krap. Het is vergelijkbaar met 8 parkeervakken waarbij je met de achterzijde tegen elkaar aan geparkeerd staat. Wel is er naast de RV nog net plek om een stoeltje te plaatsen. Ook hier wel weer een eigen stookplek. Sanitair is redelijk en netjes.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 15-05-2018 door

Aan de doorgaande weg richting Yosemite gelegen, van verkeer weinig last. Geen GSM-bereik op de camping. Volop schaduw onder de bomen. Sanitair is basic, maar schoon.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 26-07-2017 door

Prettige ontvangst. Er zijn plekken met schaduw maar ook plekken volop in de zon. Toiletgebouw redelijk. Op 15 minuten rijden van de ingang van Yosemite (daarna zeker nog een half uur rijden voordat je echt in het park bent). Geen supermarkt in de buurt.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 03-06-2017 door

Geen wifi, geen schoon sanitar. Ondanks reserveren (2 maanden ervoor) een plek aan de weg naar het dumpstation. Konden door het heen en weer gaande camping verkeer niet buiten zitten. Onverschillige campingbeheerder.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 04-05-2017 door

Gezellige camping met full hookplaatsen. Goede uitvalbasis voor bezoek aan het park. Geen winkel; wel douches en w.c.s.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 09-10-2016 door

Alle campings binnen Yosemite waren vol. Dit is een redelijk alternatief ca 10 km buiten het park na El Portal. Alle voorzieningen zijn aanwezig maar de plaatsen zijn relatief klein.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 18-05-2016 door

2 nachten op deze schone camping gestaan. Camping ligt ongeveer 15 minuten rijden buiten het Yosimite National Park. Toilet- en voldoende aanwezig zijnde doucheruimten waren schoon. Hoopup plaatsen waren niet erg ruim. Wel veel schaduw plekken. Geen Wifi.

Kosten per nacht: $48

door op 18-08-2015

Krappe plekken, smerig sanitair, duur. Niet naartoe gaan.

Bezocht op 25-07-2015 door

Leuke camping vlak bij de toegang van Yosemite park, prima full Hook Up plaatsen en behulpzaam en vriendelijk personeel. De douches zijn zeer eenvoudig, je staat onder de bomen buiten te douchen, geweldig mits je slippers draagt. Het zwembad van het ernaast gelegen hotel mag je gebruiken, heerlijk na een fikse klimpartij in het park. De prijzen vd meeste campings vonden wij wel hoog.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 23-07-2015 door

Kleine camping, kleine plaatsen, zeer eenvoudig sanitair, vriendelijk personeel, vlakbij Yosemite NP, reserveren!!

door op 30-05-2015

Door omstandigheden een dag later aangekomen. Moesten toch totaal drie nachten betalen!€ 129. Geen excuus hielp. Sanitair beneden alle maat. Douches zeer slecht. KOA camping twintig mijl verderop een zeer goed alternatief.

door op 05-06-2014

Vaak zijn de parken rond Yosemite vol, El Portal is dan een goed alternatief. Reserveren is aan te raden. Wel veel volk en reuring, zowel RV's als tenten (van rafters, die op de Merced River afkomen). Douches deels in een houten hok zonder plafond, heerlijk de open lucht inkijken tijdens het douchen). Geen general store ('n paar kilometer richting NP wél, bij de Chevronpomp).

door op 24-08-2013

Voor de tweede keer op deze camping gestaan (eerder in 2008). Leuke camping dicht bij de westelijke ingang van Yosemite NP. Full hookups en mooie plaatsen onder de bomen. Bezoekers van de camping kunnen gratis gebruik maken van het zwembad van de naastgelegen lodge. Daar is ook een restaurant en een gezellige bar. Opm: de campingplaatsen liggen op oneffen/verhoogd terrein, redelijk kunnen manouvreren en achteruitrijden met een camper is wel vereist.

door op 18-08-2013

Slecht onderhouden sanitair en ongeïnteresseerde eigenaren die je het liefst de duurste excursies aansmeren. In de lodge bij de buren kregen we veel betere tips over hoe Yosemite te verkennen.

door op 15-08-2013

Sanitair slecht - oneffen terrein - halte lijnbus naar Yosemity - USD: 42

door op 15-08-2013

Goed alternatief voor een plek op de campings in het park die vaak in het hoofdseizoen niet te reserveren zijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zwemmen in zowel naastgelegen motel als in een riviertje. Sanitair spartaans maar schoon, plekken aan de kleine kant maar wel met tafel en BBQ.

door op 13-08-2013

Camping ligt dicht bij Yosemite. Prima plekken. Je kunt gebruik maken van de twee zwembaden (binnen en buiten) van de naastgelegen lodge.

door op 12-08-2013

Kleine camping, dicht bij de rivier de Merced. Camperplaatsen zijn klein en smal en vergen soms goeie stuurmanskunt, sanitair is eenvoudig en moet je soms delen met groepen. Je mag gebruik maken van het zwembad van het naastgelegen hotel. Niet ver rijden van het Yosemite-park

door op 18-11-2012

Sanitair is oud, maar werkt prima. Geen wifi, fijne douche. Heel smalle plaatsen, maar wel met picknickbank en bbq. Het is wel nog een aardig eind rijden tot yosemite.

door op 15-08-2012

Compact opgezette camping met gedateerde en karige faciliteiten, maar in een goed uitgeruste RV zul je daar weinig last van ondervinden. Prima locatie ten opzichte van Yosemite NP. Wel prijzig. Onze buren vingen verse regenboogforel in de rivier en de kids waren blij met het zwembadje bij het naastgelegen hotel.. Mooie sterrenhemel. Wij vonden deze camping prima voor 1 nacht.

door op 13-08-2012

Een redelijke campground met een slecht flexibele eigenaar. De plaatsen waren klein en er kon niet geschoven worden met nog lege plaatsen om naast elkaar te staan.

door op 25-07-2012

Een alternatief voor Yosemite. Maar erg ongezellig, veel te weinig ruimte. Gelukkig mag je het zwembad van het hotel (gelegen naast camping) gebruiken.

door op 17-07-2012

Kleine camping, kort bij riviertje om even af te koelen. Camperplaatsen zijn wat klein, sanitair is eenvoudig en niet altijd schoon. Geen gratis WIFI, half uur rijden vanaf Yosemite N.P.

door op 15-07-2012

Voorzieningen zijn vrij basic, maar schoon. Shuttlebus naar Yosemite Valley vertrekt vanaf camping.

door op 21-06-2012

Goed alternatief als de campings in Yosemite vol zijn. Ongeveer 20 minuten van de westingang van het park. Geen warm water bij afwasgelegenheid. Douche en toiletten zijn niet hoogstaand.

door op 26-10-2010

Slechte verwaarloosde voorzieningen en hele kleine plaatsen. Dumpstation verstopt, echt heel vies. En veel te duur!

door op 17-08-2010

Goede oplossing wanneer er in Yosemite geen plaats meer is. Redelijk basic maar zwembad en restaurant bij de buren maakt veel goed. Aanrader is raften, geregeld bij de buurman

door op 30-08-2009

aug. '09 Camping aan de kant van El Portal op 15 min. rijden vd ingang van Yosemite. Douches verouderd maar wel schoon.

door op 25-08-2009

De camperplaatsen liggen dicht naast elkaar.Het toiletgebouw was niet schoon, primitief en er werd n.b. tussen 7.00 en 8.00 schoongemaakt( waarna ik alsnog zelf de haren uit het putje heb verwijderd!) De volgende morgen lag er een grote bende vuilnis naast de vuilcontainer, dit hadden we op geen enkele camping meegemaakt. Het enige voordeel is het grote zwembad bij de lodge.We moesten €51.- betalen voor 1 nacht. Het was de slechtste camping van onze hele vakantie.

door op 26-07-2009

Vies sanitair, heel kleine plaatsen. Handig voor de bus naar het centrum van Yosemite.

door op 05-07-2009

Eind mei deze camping bezocht.We hadden een Full-hook up plaats. De grootte van de camping viel tegen. De staanplaatsen zijn niet al te ruim. Sanitair was erg vies vonden wij, dus we hebben gebruik gemaakt van onze eigen douche in de camper. Je mag gebruik maken van naastgelegen zwembad. Dus dat is wel prettig. Vanaf de camping was het ongeveer 40 minuten rijden naar de ingang van Yosemite met de eigen camper. Dit was prima te doen.

door op 03-07-2009

Camping ligt slechts enkele mijlen van park ingang. Shuttlebus stopt vrijwel voor camping. Camping zelf is matig, het sanitair eigenlijk onder de maat. De voorzieningen bij de Lodge (zwembad, winkel en wifi) zijn op loopafstand. Er is geen dorp in de directe omgeving. We betaalden $40pn, voor een camperplaats met FullHookup.

Schrijf een review
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan