Coyote Valley RV and Golf Resort Morgan Hill, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Coyote Valley RV and Golf Resort
9750 Monterey Road
Morgan Hill Californie 95037
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.125324, -121.649868

Telefoonnummer:
+1-866-376-5500 / +1-408-463-8400

Website:
Bezoek

E-mailadres:
info@coyotevalleyresort.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

  • Kabeltelevisie
  • Zoutwater zwembad & spa
  • Fitnessruimte

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-08-2022 door

Strak aangelegde camping met prima faciliteiten zoals mooi zwembad, fijne douches en keurige wasfaciliteiten. Prima om als eerste of laatste camping op een rondreis aan te doen als start- of eindstation San Francisco is.

Bezocht op 02-09-2017 door

Het was de duurste camping op onze reis, maar wel de laatste. Wij waren met onze 31 ft, één van de kleinste op de camping. Maar faciliteiten waren top!! Je werd geholpen naar je plek, zelfs met de aansluiting van je black water! Verder mocht je je vuilnis voor de camper zetten, dan werd het voor je naar de dump gebracht. Heerlijk zwembad met lekker ligbedden. Golfterrein achter de campsite. Heel mooi!

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 28-09-2016 door

RV park met zwembad. Te dicht bij autoweg en spoorlijn. Waar je 's nachts wakker wordt van de lawaaige trein die op een paar honderd meter van de camping loopt. Wel goede service.

Kosten per nacht: $70

door op 25-10-2014

Fraai RV-park van golfterrein. Zeer goede standplaatsen. Redelijk veel vaste gasten, waardoor weinig plaatsen voor passanten overblijven. Fraai en schoon sanitair. Op een half uur van het inleverpunt van Cruise America in Newark/San Francisco.

door op 03-09-2013

Dit was onze laatste camping op ongeveer drie kwartier van de Road Bear vestiging in Hayward (San Francisco). Een medewerker bracht ons netjes met z'n golfkarretje naar onze plek en wees alle aansluitingen aan. ij heeft ook de propaantank bijgevuld. Veel Amerikaanse kliekjes die hier samen komen golfen. Mooi zwembad en schoon modern sanitair.

door op 18-08-2013

Mooie camping met geweldige voorzieningen aan de zuidkant van San Francisco. Ook ideaal als je de volgende dag je RV moet inleveren. Enige nadeel is dat er een trein vrij dichtbij passeert, maar 's nachts hebben we daar niet veel last meer van gehad.

door op 05-10-2012

De beste camping die wij hebben bezocht. Niet ver van San Francisco en een mooie plaats om vandaar de camper in te leveren in Oakland. Super schoon, mooi zoutwater zwembad.

door op 26-08-2012

Nette, maar sfeerloze camping. Veel voorzieningen (zwembad, pergola's, vuurplaats, etc.) We hebben deze camping bezocht als laatste stop voor het inleveren van de RV in San Francisco.

door op 18-05-2010

Fantastische camping. Heel aardige mensen. Mooi verwarmd zwembad, schone douches. Fijne wasserette.

door op 08-10-2009

Luxe camping(wat je ook betaald), maar enige nadeel is de spoorlijn met luid claxonerende treinen (ook s'nachts)

door op 27-07-2009
Schrijf een review
16 september - Infodag Texas Style: presentatie, BBQ & livemuziek
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan