Gilroy Garlic USA RV Park Gilroy, California

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Gilroy Garlic USA RV Park
Holloway Road
Gilroy California, 95020
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.997651537, -121.552712917

Telefoonnummer:
+1-408-848-8081

Website:
gilroygarlicusarvpark.com

E-mailadres:
info@gilroygarlicusarvpark.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-08-2019 door

Nette camping met redelijk sanitair. Van hieruit is het ca. 1uur rijden naar Cruise America. Verder heb je diverse outletcentra in deze stad.

Bezocht op 19-07-2019 door

Onze eerste camping nadat we de RV opgehaald hadden in San Leandro. Rustige camper plaats, aardige ontvangst. En niet onbelangrijk er was een plek, we konden de dag er voor gewoon bellen. Voornamelijk Amerikaanse mede camper gasten met hele grote RV's. Supermarkt aan de overkant van de straat. Gilroy is klein stadje met hoofdstraat en een grote tweede- hands kleding winkel. Onbekend tot de schietpartij die er een week later plaats vond tijdens het jaarlijkse knoflook food-festival.

Bezocht op 22-05-2019 door

Deze camping uitgezocht omdat het goed ligt als laatste camping voordat je de rv weer inlevert bij Cruise America in Newark (bij San Francisco). Wel rekening houden met spits. Camping wordt hier veel voor gebruikt, voor de rest vaste plaatsen. Erg veel winkels en restaurants om de hoek. Uitgebreide maar wat saaie outlet eveneens om de hoek. Je wordt erg prettig ontvangen op deze camping. Lekker zwembad maar daar mag je alleen maar in van 14.00 - 16.00. Niet goed te begrijpen want dan is er bijna niemand. Plekken zijn ok, als je er maar 1 nacht staat om je rv schoon te maken, koffers alvast in te pakken enz. Verder in de omgeving niet zoveel te doen. Voorzieningen goed en schoon. Als laatste camping voordat je de rv weer inlevert een aanrader.

Kosten per nacht: $54

Bezocht op 18-04-2018 door

Prima camping, voldoet Prima. Goede plaatsen.

Bezocht op 30-07-2015 door

Goede ontvangst en behulpzaam, wasmachine en drogers aanwezig. Zwembad aanwezig en ziet er netjes uit. Standplaats bestaat uit een betonnen plaat vonden wij ideaal. Wel weinig beschutting tegen b.v. de zon, full hook up plaatsen. Geen Vuur plaats en picknick tafel

Kosten per nacht: $45
Bezocht op 09-08-2015 door

Laatste camping voordat we de volgende dag naar Apollo in San Leandro moesten voor het inleveren. Uiteraard hier ful hook-up gereserveerd zodat we alles konden schoonmaken. Groot RV park met vaste plaatsen en ook handig voor bezoek aan de outlets. Prima zwembad en luxe toiletgebouwen met ook douches en wasplaatsen (handig voor camper poetsen)

door op 27-08-2013

Vanaf Road Bear S.F. is het 1 uur rijden naar deze campground. Prima voor 1 overnachting, full hookup, wifi, schoon sanitairgebouw, zwembad.

door op 12-11-2009

Nette campground. In oktober stinkt het er wel heel erg naar knoflook. Goede wifi verbinding. Nette sanitaire voorzieningen.

door op 17-07-2009

Een heel onpersoonlijke camping met alleen betonnen kampeerplekken. De camping was pas overgenomen. Veel verkeerslawaai

door op 09-07-2009

Heel schone en nette camping. Geweldig schoon sanitair. Verharde plaatsen en paden. Deze camping ligt op een dik uur rijden van Road Bear San Francisco. Zowel een Outlet center als een walmart in de directe omgeving. Een prima startpunt voor een rondreis. We betaalden voor full hookup $ 44 pn.

door op 09-07-2009

Erg mooi en schoon RV Park vlakbij een groot winkelcentrum met o.a.Walmart en supermarkt prijs in juni was $45

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!