Emerald Desert RV Resort Palm Desert, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Emerald Desert RV Resort
76000 Frank Sinatra Drive
Palm Desert Californie 92211
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.746188, -116.330491

Telefoonnummer:
+1-877-624-4140

Website:
http://www.emeralddesert.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi

Overige faciliteiten

Nabij golfbaan Fitnessruimte


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: $ 70 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 09-09-2022 door

Wij kwamen 's avonds pas aan en de receptie was al dicht maar op een tafeltje lag keurig een brief voor ons klaar. De camping was bijna leeg, ruim opgezet en zag er verzorgd uit. De douches en toiletten zijn keurig netjes. Volgende dag ons gemeld bij een zeer vriendelijke medewerker. Er stond zelfs fruit klaar wat je mocht pakken.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 07-07-2018 door

Prachtige camping! Mooi sanitair, mooi zwembad en een fitness ruimte. Geen eigen bbq plaats, maar er is bij het zwembad een mooie bbq plaats geregeld met gas bbq's en ronde tafels met stoelen. De camper plekken zijn erg mooi en groot. Camping is netjes, verzorgd en schoon. Een aanrader!

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 14-08-2016 door

Geweldige camping als je van rust en ruimte houdt. Parkachtig aangelegd. Prachtig zwembad (geen kinderzwembad) wij waren bijna de enige gasten, aangezien het laagseizoen was voor hen in augustus. Sportzaal met airco, zeer goede douches en toiletten. Lekker bijkomen na een aantal simpele campings. ( zwembad wel noodzakelijk door de gigantische hitte trouwens) zeer behulpzame receptie.

Kosten per nacht: $63

Bezocht op 02-10-2015 door

Een zeer mooi luxe resort, waar buiten het winterseizoen de plekken tegen spotprijzen werden verkocht. Let dus goed op bij het reserveren! De camping is enorm groot en kent vele extra, waar onder een mooi groot zwembad (bijna privé) een sportschool faciliteit, en dergelijke. Een groot nadeel is de trein die redelijk dicht langs het park loopt, maar ja niet alles kan prima zijn. Wij zijn met een taxi naar Palm Springs gereden, een goede oplossing voor $30!

Kosten per nacht: $32.5

Bezocht op 06-08-2015 door

Mega luxe camping/resort waar in de zomermaanden niets te doen is; we hadden gereserveerd maar mochten zelf kijken waar we wilden staan; dicht bij het zeer luxe zwembad (zout water) omringd door palmbomen die je hier in overvloed aantreft. Erg warm natuurlijk dus buiten zitten bijna niet te doen en 's nachts weer de airco aan. Hebben hier heerlijk kunnen bijkomen en op "loop"afstand (20/25 minuten) enkele goede restaurants. Prachtig onderhouden resort met mooie beplanting en zeer aardige dames bij de receptie.

door op 01-11-2013

2 nachten op deze camping gestaan als "rustmoment" tijdens onze reis. Erg luxe en mooi aangelegde camping. Heerlijk zwembad en mooie rechte geasfalteerde plaatsen.

door op 21-08-2013

In augustus gestaan. Minimaal aantal campers op de camping. Topmaanden schijnen het voor en najaar te zijn. Fantastisch zwembad en sportschool bijna voor ons alleen. Supermarkt in de buurt.

door op 10-08-2013

Het seizoen bij deze camping duurt van december tot april. Als je hier dus in juli/augustus komt is het erg rustig. Zeer goede voorzieningen en groot zwembad. Prima om 1 of 2 dagen bij te komen.

door op 03-08-2013

De meest luxe camping die we hebben gehad. De vele extra's zoals een groot zwembad tussen de palmbomen, een jacuzzi, fitnessruimte en de prachtige staat waren voor ons een verademing! Een echte aanrader. Net als bij Havasu Falls hadden we de camping bijna voor onszelf, de meeste Amerikanen komen er in de winter vanwege de warmte.

door op 13-08-2012

In een woord geweldig. Alles super schoon .

door op 01-08-2012

Prima in de zomer. Rustig RV resort met heerlijk zwembad en schoon sanitair.

door op 17-08-2010

Mooie camping met zeer mooi zwembad, in- en outdoor spa's, tennisbanen en golfbaan. In zomer bijna leeg, dan te heet voor de Amerikanen. Wel alle faciliteiten open, dus alles zo goed als privé. Beheerder zeer vriendelijk.

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon. Vermeld tijdens het reserveren van de camping je kortingscode. De korting kan niet achteraf verrekend worden.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!